Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana bafta la eco azi, vii cu poze cu bebe?

freedelia cum a fost la dentist? daca nu obtureaza inca , nu cred ca te va durea oricum

castelana bine ai revenit

mihaela, era vorba de suportul ala metalic pe care sta cadita , sa nu te apleci de spate, sau comoda
ala de pus inauntru poate fi inlocuit de un prosop sau ceva pana te obisnuiesti sa.l tii pe mana, eu pè mana l.am tinut

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

sensibila multumesc pentru mesajul legat de tarife la filantropia la dr Haiduc. Tu o sa nasti natural sau cezariana? Inca nu imi vine sa cred ca mai este asa de putin. La mine la munca toata lumea zice ca am burta cam mica.
Felicitari pentru numele bebelinei, noi inca mai dezbatem la al doilea nume.

child eu am aceeasi problema, ma gandesc ca dupa ce intru in prenatal o sa am timp sa imi fac tot felul de griji si de scenarii. oare tricotatul o fi o solutie?

31+

Mergi la inceput

niki felicitari pt eco si bebelusa grasuna!

sensibila e frumos numele ales de voi

andira si eu am auzit ca ala din mijloc ar fi cel mai sigur, oricum eu pe ivan l.am tinut si.l tin , fie ca a fost scoica la inceput si acum scaun mare, in spate in dreapta, deci nu in spatele soferului
dar sa merg singura , mai mult timp iar copilul mic sa fie pus in scaun cu spatele la directia de mers, l.as pune in fata

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Geeez, auziti cu ce o paraste Irina pe Nati: "maaaaamiiiii, sa stii ca Nati mi-a spus ca sunt o ""bratara""!!!" Si apoi catre Nati pe un ton mai putin racnit: "sa stii ca n-a fost deloc amuzant!!".

Iar Nati a venit zilele trecute smiorcaindu-se ca Irina a facut-o "domnisoara"!!! Iar ea nu e domnisoara, e fetita!

Of, trebuie sa ma duc sa le impachetez, ca avem misiune de la tati sa-i luam prajituri pentru servici, pentru maine. De fapt, eu m-am oferit sa-l ajut, dar va trebui sa stau la coada pt ca pe vremea asta la Cofetaria Alice (fetele din Buc cred ca o cunosc ) e coada tot timpul, plus sa stau cu copiii dupa mine, si sa fac vreo 2 drumuri cu platourile de prajituri.

Si masina e plina de zapada, iar cauciucurile din pacate nu s-au dat peste cap sa se transforme singure in unele de iarna...

Mergi la inceput

andira unde e alice? cumva in dr taberei? intreb pt ca mai demult ai spus ca mergi la un cabinet sau ceva de genul asta pe acolo, ma gandeam ca stai pe aproape, eu acolo stau, de fapt parintii :)
poate la vara cand vin ne vedem

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus,fetelor si LA MULTI ANI,2010!!!
Va pup cu drag pe toate si va doresc un an nou, plin de impliniri,bebelushii nostri dragi sa stea la caldurica pana la termen,multa sanatate,putere si rabdare,pentru misiunea de mamica ce se prefigureaza in curand!
Am lipsit de la scris si de la citit atat de mult,dar asa, cum am "scanat",stiu despre toate, "in mare",cam ce ati mai facut...
Eu de sarbatori am stat si am dormit,sotul a lucrat si de Craciun, si de Revelion,am mancat din toate bunatatile si daca pana adineauri ziceam ca-s balena,acum nici nu am termen de comparatie...Bebe a inceput sa faca ture tot mai zdravene,azi la aceeasi ora cu Oana am intalnire cu el,sper sa fie totul bine...

Pana ce nu uit,LA MULTI ANI!!!! TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF.IOAN, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire ,impliniri alaturi de cei dragi!
In special pentru Ioana noastra,"La multi ani,mamico!",sa iti dea Dumnezeu tot ce e bine!
La fel,pentru micuta Ioana,febletea mea,puiut mic si drag al Alinei,sa iti dea Doamne-Doamne tot ce e mai bun,esti o scumpete si o dulceata,sa te aiba Dumnezeu in paza mereu!Oare nu acum e si ziua ei de nastere?(Iarta-mi neuronul gravid si uituc,Alina)

Daca mai este cineva care poarta numele sau are pe cineva in familie sau apropiat cu acest nume,va doresc tuturor multa,multa sanatate si sa va dea Dumnezeu numai bine!Nu mai nominalizez,precis voi jigni persoanele de care nu imi amintesc,va rog sa ma iertati!

Cu intarziere,dar si cu scuzele de rigoare,Corimami si Lavinia
,va doresc si voua "La multi ani!!!",multa sanatate,sarcina si nastere usoare si la termen,sa aveti putere,rabdare si impliniri!

Andra,am citit despre problemele tale,m-am bucurat ca ai putut sta de sarbatori macar un picutz acasa,te pup cu mult drag,sa ai grija de tine,acum esti la numaratoarea inversa,cand fiecare zi in plus in burtica e mare lucru pentru bebe, cu credinta in DD si optimism,totul va fi bine!

Dianami,esti o persoana foarte puternica,te admir,sa iti ajute Dumnezeu sa duci sarcina cat mai aproape de termen,ai incredere ca Dumnezeu te pazeste,totul va fi bine in cele din urma!Te pup cu mult drag,vei reusi!

Andira:te admir pentru puterea de care dai dovada,iti doresc multa sanatate si tie si fetitelor,ai grija de tine si de comoara din burtica!

Bebelinu:bine ai venit la odiseea cu mamici constiincioase,destepte,talentate si foarte frumoase!Daca te uiti pe albume,o sa imi dai dreptate!Sunt sigura ca si tu indeplinesti aceste criterii,iti doresc sarcina si nastere usoare si la termen,sanatate maxima si bucurie!Mai scrie-ne!

Ate:odihna placuta iti doresc!

Castelana:bine ai revenit cu vesti bune!

Denisa:ai fost tare activa de sarbatori,tu si fetele astea "de baza" de pe forum!Pupici multi tie si burticii,imi place hainuta noua de iesit afara a lui Honey,Petic e un seducator,iar tu tot model-supermanechin esti,chiar si cu burtica!

Oanka:ce as putea sa iti spun decat sanatate maxima tie si sotului sa se recupereze cat mai repede,aveti grija de voi!

Freedelia:m-am bucurat sa aflu ca sunteti in formatie completa!Bafta la dentist,sper sa nu resimti aproape deloc vizita,e un "rau necesar"...Ai si tu grija de tine!

Bluekidoo:multumesc de cafelutza!Ai fost super-inspirata in legatura cu "previziunea",acum 7 ani!!!Da,dupa nastere vei fi:super-epuizata,ametita,mandra,si fericita,cam in ordinea asta!Si nu o sa te mai intereseze "golul"ramas,caci viata va va fi inundata de bucuria de a fi parinte...si grija,gandurile,problemele,intrebarile,dilemele...nici nu o sa stiti cum trece vremea,decat uitandu-va la comoara voastra...

Oana:si eu am intalnire exact la aceeasi ora cu minunea mica din burtica,iti doresc ce imi doresc si mie:sa vii cu vesti bune!Te pup cu mult drag!

Ellanik,Rebiana,Delia13,Oanka,Dayanara,Ina,Asteropipan,Nibi,Anca,Vio, Selina,Lara,...,si toate fetele de pe forum, va imbratisez cu mult drag,v-am citit postarile,uneori acide,alteori in contradictoriu,dar de cele mai multe ori pline de intelepciune si sfaturi si pareri utile,va trimit cu drag cate o imbratisare si un pupic
Astept sa va citesc si sa mai aflu despre voi,de cele mai multe ori ma regasesc in cele spuse de voi,aveti grija de voi si de comorile voastre,marea intalnire e aproape,Sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine!

Maria 27+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Anca, si la mine a aparut acidul de cateva zile. Si din cate-mi dau seama de la fructe si dulce cum zici si tu. si chiar ed tot nu pot sa le evit Nici macar ceai indulcit nu mai pot sa beau. La sarcina anterioara nu am avut asa ceva. Da acum se pare, pe final, adun toate relele am incercat cu renie si dicarbocalm, dupa sfatul fetelor si are efect. poate si la tine...

astero, bine ca s-a incheiat cu bineda sper sa nu te mai apropii curand de cutu necunoscuti, zau...arunca mancarea cu prastia
Caruciorul e super...sa-l folositi sanatosi !

freedelia, bafta la dentist !!! si eu va trebui sa dau o tura dar dupa nastere..mi-a cazut o plombita, e mica, la suprafata...ar trebui sa-mi fac curaj sa ma duc acum ...dar ma gandesc ca pana la sf sarcinii poate mai apare ceva..

castelana bine ai revenit !! sa te odihnesti acum, iar cand ai timp sa ne pove mai multe din ce-ai mai vazut, facut...
Sotul meu imi promite ca ma va "intinde"...probabil ca arat ca un aluat dospit

bluekidoo esti o dulce de mamica...sotiorului..daca-mi dai voie si fetei
Si o ma ai si pe mama ta..mai mai ce norocoasa
Cat despre "ceva viu in tine", ai dreptate...e un lucru extraordinar si ...ciudat,si...in toate felurile, greu de descris. Dar dupa nastere ai sa vezi ca bebe te acapareaza cu totul, n-o sa te mai gandesti la asta, doar dupa o vreme..incepe sa-ti fie dor, numai bine pt a mai face unul

Oana te asteptam cu vestilespune-i si lui bebe Eric de intalnire sa-si programeza activitatile din timp

nibi niki, asa de vesti sa creasca mare si cumintw in continuare

bebelinu bun venit !! scrie 10 mesaje repede sa nu te pierdem

Ioana, 30+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - nu e in Dr Taberei, e pe Mihai Bravu, undeva intre Vatra Luminoasa si Iancului. Au prajituri f bune si mereu proaspete, cumparam de mai bine de 10 ani de la ei.

Sigur ca ne vedem, chiar daca nu stau in Dr Taberei, ci ceva mai departe. Abia astept, sa-mi dai de stire .

Iar cu scoica, sa stii ca si eu m-am gandit ca daca o sa merg numai eu cu ele 3, decat sa ma chinui sa le inghesui in spate, mai bine dezactivez airbag-ul si iau copilul mic in fata. Il scot si de sub supravegherea atenta a maimutzelor, in felul asta .

Mai nou au o pasiune in a canta racnit in masina, de ne flutura urechile mie si lui Ionut. Cred insa ca pe Alex o vor imbolnavi de nervi in felul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelinu2010 spune:

Fetelor apropo de acid m-a terminat nici noaptea nu prea mai am somnik si dimineata la munca sunt terminata

Mergi la inceput

samaria, bafta si tie la eco!

andira stai asa :) alex? cum nu ai pus la semnatura, chiar eram curioasa ce nume ati ales :) te.ai gandit la alexandra?

POZE

Mergi la inceput