Mamici a doua oara
Raspunsuri - Pagina 14
Arthurana spune:
Buna Kay,
Merci mult draga mea. Si eu sper sa rezolv.Incerc sa dau de tine la capsunici. Te pupicesc
danangie spune:
ARTU pai ce naspa e sistemul ala acolo....am mai citit desère asta ca sistemul medical nu e asa roz.....sa dea Domnul sa gasesti pe cineva care sa te sposorizeze......nici daca e in joc viata unui viitor copil nu ajuta statul? Cum face atunci o persoana sa-si duca sarcina? Eu chiar nu inteleg....
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
eveline spune:
Azi e marea zi la mine...Z28....da n-am nici pe naiba, scuzati expresia...nu ma doare nici burta, nici capul, nici spatele nici altceva....da Doamne!
Vorba lu' barbata-miu: azi cumpar ori un test ori tampoane....
alinushca spune:
Arthurana, multe felicitari! Speram ca o sa fie bine pentru voi. Nu poti primi din tzara Clexane? Sunt sigura ca este mult mult mai ieftin
Au venit si la mine in sfarsit rushii si sper ca urmatorul ciclu sa fie mai scurt ca sa ma lamuresc si eu mai bine cand ovulez.
Mami de
(28.10.2008)
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Vorba lu' barbata-miu: azi cumpar ori un test ori tampoane.... |
Iti doresc sa cumperi test cu doua liniute
, tampoane dupa un an si ceva.....sa cumperi
Clabuc spune:
Eveline iti tinem pumnii sa fie cu "2 liniute".

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Arthurana spune:
In Romania sunt mai ieftine, doar ca nu se mai primesc la vama...este ilegal sa se trimita medicamente din ROm. in America. :(
Sotul meu a sunat la firma producatoare si a explicat situatia si se pare ca ne vor trimite pentru doua sapt., Am aplicat la un program de ajutorare pentru cei care nu-si permit. De fapt cine isi permite 2000 dolari pe luna timp de 9 luni???
Va pup,
eveline spune:
Multumesc dragele mele de incurajari!
Am luat ieri un test...si vorba Denisei, l-am cumparat cu doua liniute
!
eveline spune:
Multumesc dragele mele de incurajari!
Am luat ieri un test...si vorba Denisei, l-am cumparat cu doua liniute
!
kay spune:
eveline, felicitari !
arthurana, nu ma gasesti la capsunici, o sa iti dau un PM. te