Sondaj: cel mai subestimat autor de limba romana
Raspunsuri - Pagina 9
beren spune:
Mihaelka, multumim frumos pentru sugestii.
Clasamentul nostru indica opt autori pe care ii considerati cei mai subestimati, la egalitate:
Cezar Petrescu, Tomozei, Sebastian, Tudoran, Serghi, Codrescu, Peltz si Istrate.
DarkBendis spune:
Buna seara!
Eu "as vota" pentru urmatorii: Cezar Petrescu, Panait Istrati, Radu Tudoran, Anisoara Odeanu, Cella Serghi, Vasile Voiculescu.
(Beren...de 2 zile m-am apucat de recitit "The Silmarillion". Pe bune, daca ar fi sa aleg un scriitor cu care sa ma pot intalni la o poveste, aceea ar fi Tolkien!)
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren Clasamentul nostru indica opt autori pe care ii considerati cei mai subestimati, la egalitate: Cezar Petrescu, Tomozei, Sebastian, Tudoran, Serghi, Codrescu, Peltz si Istrate. |
Beren, ultimul scriitor pe lista e, de fapt, Istrati. Panait Istrati.
despre antepenultimul, i-am scris dlui Codrescu despre subiectul asta al tau, ca e considerat subestimat in Romania de un grup micut-micut de internauti. o sa-ti zic ce raspunde, desi prevad ca o sa puna un emoticon de zambaret ingaduitor. :-))
beren spune:
Multumesc pentru corectie :), lordul Chesterfield avea dreptate.
D. Codrescu ne poate face o onoare si mai mare ignorand complet informatia. Sau mai bine, folosind-o anecdotic, la fel ca si sfatul dat de mama lui, de a vorbi cu accent romanesc pentru a mari interesul editorialelor lui la NPR.
conchita spune:
citat din mesajul lui beren D. Codrescu ne poate face o onoare si mai mare ignorand complet informatia. Sau mai bine, folosind-o anecdotic, la fel ca si sfatul dat de mama lui, de a vorbi cu accent romanesc pentru a mari interesul editorialelor lui la NPR. |
probabil ca o s-o ignore, nu-l incalzeste cu nimic. n-am inteles faza cu onoarea. esti suparat pe dl. Codrescu, pe mama lui sau pe accent? :-)
beren spune:
Ignorandu-i pe cei care l-au propus (doar doi, sa remarcam) ne-ar demonstra aroganta faimei, ceea ce ne-ar da satisfactia ca am gresit in apreciere. Iar editorialele lui, sfatul mamei si accentul lui, le apreciez pe toate. Ca o seara pe bayou ...
conchita spune:
citat din mesajul lui beren Ignorandu-i pe cei care l-au propus (doar doi, sa remarcam) ne-ar demonstra aroganta faimei, ceea ce ne-ar da satisfactia ca am gresit in apreciere. |
eu n-as fi deloc satisfacuta daca as avea confirmarea arogantei!! a lui sau a altcuiva. nu e cazul la dl. Codrescu, asta sigur. aroganta nu e legata direct de faima si nu o confirma. :-) de fapt, i-am scris legat de tema cu tradarea carturarilor, asta cu subestimarea fuse doar un p.s. cu litere mici, ca o gluma spusa cuiva sperand ca are acelasi sens al umorului.
beren spune:
Si totusi, ar fi o usurare: un lucru mai putin de facut pe lista mea zilnica ("promovat A. Codrescu - check :)
"Cele mai bune urari (virtuale) din partea lui Beren", ca raspuns la raspunsul lui inexistent :) Si multe alte carti inspirate ...