Puiuti de Randunici 2008!!(351)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici si pe misha ce a iesit din umbra

Luca e atat de incantat de fiecare data cand deschid DC-ul ca vede ratusca si... cotcodaceste

zoze de intrebare, e bine, nu mai mai facut febra din 1 seara (cand voiam noi sa continuam revelionul). bin ca e el bine

olga, eu am si uitat de cand nu mai sunt la 6 ore. sistem cu . foarte greu mi-a fost, foarte frustrata m-am simtit. orice decizie ai lua, ceva se pierde, ceva se castiga.
da' eu te si-ti urez succesuri in noile atributii

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Simo, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si norocos!!

Ramo, Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe bunicuta ta. Imi pare tare rau, stiu bine prin ce treci...Te imbratisez tare, tare

Va multumesc tuturor pentru urari!!!

As mai scrie cate ceva, dar trage un plod de mine

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

pe mine ma dor sanii, asta a fost un semn cu Luca

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

pe mine ma dor sanii, asta a fost un semn cu Luca

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

eu n-am avut asa ceva la inceputuri, pana la 2-3 luni de sarcina, apoi iar liniste in zona, apoi spre final iar

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

luny multumesc!
Noi am terminat cu adoptia asa ca acum ma pot lauda si eu cu minunea care ne-a umplut casa si vietile.
Cam asa era cind l-am adus acasa, la mare, intre timp am devenit un alintat clasa 1 , bradul nostru, am adormit asteptandu-l pe MUC (Mos Craciun), care ne-a tras tzeapa. Noi credeam ca vine cu sania, iar el a venit cu elicopterul . Aici primeam cadoul.

Si pentru final, ca sa-mi fac curaj pentru cura de slabire ce o sa vina, ma mai uit gales la meniul de Revelion

Drum bun, licurici iubit!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Misha, ce dulce ai tu acolo! e super frumos grasunelul, sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare clipa cu el!
Moama, ce meniu apetisant!!! pe Bucataras nu te induri sa pui retetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cami La multi ani mamicii!!

Ramo condoleante! si mie mi-e dor de bunicuta mea, culmea nu era mama adevarata a mamei, ci cea adoptiva.. din 3 bunici mai am una, mama mamei, dar de care nu am fost prea apropiata..

Misha sa va traiasca grasunelul! e tare dulce!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

misha ce dolofanel scump aveti, sa va traiasca!! frumoase pozele, si MC aterizat cu elicopterul am la meniu, dar cel mai mult la praji, aia cu mac si cea cu nume ciudat...chiar, ce prajitura e aia, cu ce?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

bubu, mihutza, luny multumesc frumos

bubu e buna ideea, numai ca unele dintre produse le-am cam inventat, functie de ce aveam prin camara

luny spui de rumosh-puposh? are cam 22 oua dar merita. Mai are si o glazura pe deasupra dar mie mi-a fost lene sa o mai fac si pe aia, pt ca ma saturasem ca 2 zile muncisem la cabana (sau Carpati, cum se mai spune). Vrei reteta?

Drum bun, licurici iubit!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Misha, sa-ti traiasca! Orice mama iubitoare merita respect dar pt persoane care fac ce ai facut tu- Ai o comoara nepretuita.
Hmm,,,...imi pare mie sau Gecko a trimis incoace un nou vant de gravidenie? Miha, Luny, ce ziceti?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput