Puiuti de Randunici 2008!!(351)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

naty , n-am facut nimic special. Un copil e o binecuvintare si pina la urma nu conteaza "metoda tehnica" a venirii lui in casa noastra, ci simplul fapt ca este linga noi, ca il putem simti, mirosi, atinge, e un dar divin. Noua ne place sa spunem ca acesti copii sint nascuti din suflet si crescuti in inima.
E o diferenta intre noi, ce-i drept. La voi sarcina a durat aprox. 40 de saptamini, la mine 2 ani Parca elefantul are performanta asta, nu?

Drum bun, licurici iubit!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

misha pai tocami ca-s inventate retetele, sunt mai interesante, alea 'standard' le gasesti oriunde..da, de praji aia ziceam, nu am auzit de ea, suna spectaculos, ar merita s-o pui pe bucataras, sa stii ca suntem 'o mana' de randunici p-acolo, care impartasim 'vastele' experiente culinare din bucataria noastra(ma rog, sau talentele hasbandului din dotare), si ne atrag noutatile pe toate!
naty eu am mai zis...spun 'pas'..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

M-am inscris pe bucataras. O sa scriu acum reteta de rumos-pupos si de o prajitura cu lamiie (inventie) care a avut mare succes dupa o masa imbelsugata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ramo,Nico

Raportam si noi,la categoria dinti: posedam toti incisivii,primele perechi de molari temporari si o pereche de canini-josNu-a sigura,dar parca am vazut inca un molar din seria2..

Simo-ma bucur ca ai rezolvat cu deplasarile,mai ales astea in conditii periculoaseDoamne ce aventurier trebuie sa iasa fi'tu number 3!!
Felicitari pentru nepotel,matusico!

Oana-felicitari pentru lupta castigata!De rufaraie zic!
Cum iesi pitzulica taraneasca?!

Misha ma bucur ca ti-ai facut curaj si ne-ai scris!Tin minte ca ai promis sa pui pozici cu poznasul,atunci cand veti fi terminat cu adoptia-FELICITAARRI!! E un dulce randunelul Alexandru!!Frumos dar v-a trimis DD!!Maaamaa..si ce de mancariicaa

Miha,Doamne-ajuta sa fie cu ochisori!!Ce cadou frumos ar fi,asa..de inceput de an!Ma bucur ca-i bine Lucaselul!

In alta ordine de idei,se pare ca mie mi-a fugit ovulatiaM-am simtit ciudat luna asta,temperatura nu creste,testele ies negativeSunt Z 18 deja.Ovulatia mea se producea prin Z 15,16..M-am dereglat naiba de tot!
Ce ziceai ca dai,Liano?!

Am capacitatea de a refuza exact ceea ce-mi doresc si felul meu de a spune "nu" - plin de candoare si de naivitate - este de o cuceritoare autenticitate!!

Mergi la inceput

www.bucataras.ro/retete/3237/rumos-pupos.html" target="_blank">Rumos-pupos Oricum trebuie sa aveti nervii tari sa rezistati pina la sfarsit Io intotdeauna am clacat la ornare. Am trantit zahar pudra sau frisca si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va de noapte buna!
sunt rupta dupa prima zi de munca din anul asta

P.S. naty, eu nu zic nu la ochisori, suntem in "cantonament", oficial, de prin noiembrie

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput
Mergi la inceput

miha noapte buna

zozela eu stau in primul canal pe stanga ca astia de la ICRAL au retrocedat pestera in care stateam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71
zozela eu stau in primul canal pe stanga ca astia de la ICRAL au retrocedat pestera in care stateam

Mare pierdere(pt.noi) ca n-ai scris pana acum-esti de comitet fetitza
Hai la mine-n coliba,ca avem loc destul!

Si dedicatia din seara asta,

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sa vedem cum e cu finii astia ca unii sunt in bucuresti,altii la iasi,la deva,in fagaras si in anglia,deci mai raman 3 dintre care unii au 2 copii mici,el munceste cam non stop...altii au servici si copil la cresa,iar altii stau prin zarnesti,deciii cam slabe sanse sa ne ajute finii!Nu stiu,dar al meu trebuie sa rezolve problema asta!

Misha,ce baietel dragut ai.Vad ca si in ale mancarii esti tare priceputa
Miha,iti tin pumnii sa iasa cu ochi
Luny,tu cum mai esti?tot asa te doare?
Zoze sanatate si fugi degraba la dr

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput