Salazion sau Chalazion

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Cami, ti-am trimis mesaj privat.
Daca mai te pot ajuta cu ceva, nu ezita.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivan83 spune:

Buna ziua tuturor, sunt noua pe acest forum si am nevoie disperata de un sfat si mai ales de datele de contact ale doctorului care a putut vindeca salazionul ! Te rog Anka74 sa-mi spui unde il pot gasi pe acest doctor sunt din Bucuresti !Am un baietel de 9 luni cu un salazion ce nu-i mai trece de o luna si jumatate .Am fost la 5 medici si fiecare ne-au spus 5 pareri diferite si tratamente diferite toate fara nici un rezultat. Te rog frumos sa-mi dai un mail pe adresa andreea_antonescu2005@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Va rog nu faceti confuzie ca sunt 2 lucruri diferite :
Orgeletul presupune o infectie a foliculului pilos(de la glanda pilosebacee ) , situat la marginea pleoapei, pe cand Salazionul presupune o obstructie a glandei lui Meibomius(in pleoapa) care genereaza o tumefactie inflamatorie.

Asa stiu si eu, ca sint 2 lucruri total diferite.
Si fi-miu a avut.
L-am tratat homeopat ( insa nu mai tin minte exact remediul, parca Staphysagria .... parca .... ) si cu picaturi de ochi OCUFLASH.
Intr-o saptamina s-a retras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda4uu spune:

buna anka,am si eu o fetita de 8 luni!si am fost azi cu ea la dc si mi a zis k are salazion la ambii ochisorii si k marti o operam...nu vreau chestia asta k mi se pare prea micuta sa o chinui asa...ai pute sa mi dai si mie datele de contact ale doctorului te rog frumos...sunt din bucuresti!
multumesc,si scz de deranj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda4uu

buna anka,am si eu o fetita de 8 luni!si am fost azi cu ea la dc si mi a zis k are salazion la ambii ochisorii si k marti o operam...nu vreau chestia asta k mi se pare prea micuta sa o chinui asa...ai pute sa mi dai si mie datele de contact ale doctorului te rog frumos...sunt din bucuresti!

Buna,
Scuze ca ma bag si eu asa ca musca-n lapte dar de ce vrei sa te grabesti sa o operezi? Nu ar trebui sa ii dea mai intai ceva tratament o perioada sa vada daca dispare de la sine?
Eu nu am avut probleme cu fimiu, dar am facut eu salazion anul trecut, am fost la oftalmolog si mi-a prescris un sampon pentru pleoape, tobradex unguent si floxal ( nu stiu daca se dau si la copii asa mici!), comprese calde si masaj. A durat cam o luna pana a disparut.
Poate ar fi bine sa te mai duci si la alt doctor inainte sa o operezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA_23_ spune:

Offfffff! Incercati tratament medicamentos! Eu am fost operata acum 1 an de 3 chalazioane cu anestezie locala. A fost dureros chiar si asa mai ales ca erau greu accesibile si dupa operatie am avut dureri, + ca aveam pleoapele umflate ca abia mai tineam ochii deschisi si fiind si frig afara in luna februarie durerea a fost mai mare cand ieseam la aer, asa ca nu chinuiti copii si incercati mai intai varianta usoara cu medicamente! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda4uu

Amr Elkadi - Clinica Nova - are cabinetul in vechea Policlinica Globului

Mergi la inceput