Salazion sau Chalazion
Raspunsuri - Pagina 4
Anka74 spune:
Cami, ti-am trimis mesaj privat.
Daca mai te pot ajuta cu ceva, nu ezita.
Sanatate multa.
ivan83 spune:
Buna ziua tuturor, sunt noua pe acest forum si am nevoie disperata de un sfat si mai ales de datele de contact ale doctorului care a putut vindeca salazionul ! Te rog Anka74 sa-mi spui unde il pot gasi pe acest doctor sunt din Bucuresti !Am un baietel de 9 luni cu un salazion ce nu-i mai trece de o luna si jumatate .Am fost la 5 medici si fiecare ne-au spus 5 pareri diferite si tratamente diferite toate fara nici un rezultat. Te rog frumos sa-mi dai un mail pe adresa andreea_antonescu2005@yahoo.com
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Va rog nu faceti confuzie ca sunt 2 lucruri diferite : Orgeletul presupune o infectie a foliculului pilos(de la glanda pilosebacee ) , situat la marginea pleoapei, pe cand Salazionul presupune o obstructie a glandei lui Meibomius(in pleoapa) care genereaza o tumefactie inflamatorie. |
Asa stiu si eu, ca sint 2 lucruri total diferite.
Si fi-miu a avut.
L-am tratat homeopat ( insa nu mai tin minte exact remediul, parca Staphysagria .... parca .... ) si cu picaturi de ochi OCUFLASH.
Intr-o saptamina s-a retras.
anda4uu spune:
buna anka,am si eu o fetita de 8 luni!si am fost azi cu ea la dc si mi a zis k are salazion la ambii ochisorii si k marti o operam...nu vreau chestia asta k mi se pare prea micuta sa o chinui asa...ai pute sa mi dai si mie datele de contact ale doctorului te rog frumos...sunt din bucuresti!
multumesc,si scz de deranj!
adelaki spune:
citat din mesajul lui anda4uu buna anka,am si eu o fetita de 8 luni!si am fost azi cu ea la dc si mi a zis k are salazion la ambii ochisorii si k marti o operam...nu vreau chestia asta k mi se pare prea micuta sa o chinui asa...ai pute sa mi dai si mie datele de contact ale doctorului te rog frumos...sunt din bucuresti! multumesc,si scz de deranj! |
Buna,
Scuze ca ma bag si eu asa ca musca-n lapte dar de ce vrei sa te grabesti sa o operezi? Nu ar trebui sa ii dea mai intai ceva tratament o perioada sa vada daca dispare de la sine?
Eu nu am avut probleme cu fimiu, dar am facut eu salazion anul trecut, am fost la oftalmolog si mi-a prescris un sampon pentru pleoape, tobradex unguent si floxal ( nu stiu daca se dau si la copii asa mici!), comprese calde si masaj. A durat cam o luna pana a disparut.
Poate ar fi bine sa te mai duci si la alt doctor inainte sa o operezi?
ANDREEA_23_ spune:
Offfffff! Incercati tratament medicamentos! Eu am fost operata acum 1 an de 3 chalazioane cu anestezie locala. A fost dureros chiar si asa mai ales ca erau greu accesibile si dupa operatie am avut dureri, + ca aveam pleoapele umflate ca abia mai tineam ochii deschisi si fiind si frig afara in luna februarie durerea a fost mai mare cand ieseam la aer, asa ca nu chinuiti copii si incercati mai intai varianta usoara cu medicamente! Sanatate!
Anka74 spune:
citat din mesajul lui anda4uu buna anka,am si eu o fetita de 8 luni!si am fost azi cu ea la dc si mi a zis k are salazion la ambii ochisorii si k marti o operam...nu vreau chestia asta k mi se pare prea micuta sa o chinui asa...ai pute sa mi dai si mie datele de contact ale doctorului te rog frumos...sunt din bucuresti! multumesc,si scz de deranj! |
Amr Elkadi - Clinica Nova - are cabinetul in vechea Policlinica Globului