Salazion sau Chalazion
Raspunsuri - Pagina 3
miruna@lo spune:
CRISINUCA
CONTACTEAZA-MA PT CA FETITA MEA A AVUT ,AM OPERAT-O SI ARE ALTE SALAZIOANE SI POATE IMPREUAN REUSIM
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna@lo pentru mamica lui raducu,vreau sa o intreb daca i-a trecut salazionul baietelului ca eu sunt disperata din acest motiv |
Buna, eu nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum si acum am vazut mesajul. Nu l-am mai operat pe baiatul meu pentru ca am ajuns la un doctor foarte bun din Bucuresti care mi-a scapat copilul de operatie! Va rog frumos, nu va grabiti cu operatia! Mi-a explicat si de ce se reface la cei care se opereaza prea repede. Abia dupa 6 luni de tratament se decide daca e de operat! Daca doriti, va dau absolut orice detaliu doriti. Numai Tobradex si Floxal am folosit.
Poze cu noi
Bodea spune:
Buna,
eu m-am operat de 2 ori de salazion, sper ca copilul meu sa nu aiba ghinionul meu. Spune-mi, te rog, cum ai facut tratamentul, pentru ca acum am cate 2 salazioane la fiecare ochi si nu mai exista medic oftalmolog la care sa nu fi fost.
Multumesc mult.
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bodea Buna, eu m-am operat de 2 ori de salazion, sper ca copilul meu sa nu aiba ghinionul meu. Spune-mi, te rog, cum ai facut tratamentul, pentru ca acum am cate 2 salazioane la fiecare ochi si nu mai exista medic oftalmolog la care sa nu fi fost. Multumesc mult. Bodea T. |
Dimineata ii dadeam cu tobradex si seara cu floxal. Apoi la control ne-a zis sa facem pauza, dupa care iar 3 saptamani floxal, pauza 3 saptamani, 3 sapt tobradex. Trebuie sa subliniez ca lui i-a colectat si i s-a spart inca din primele luni, inainte cu 2 zile de presupusa operatie. Din cauza asta a scapat.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
Bodea spune:
Multumesc mult, am sa incerc si asa. Tobradex am folosit pana acum inainte de operatii, dar de floxal nu am stiut.
Numai bine!
diana_prodea spune:
buna ziua,eu am descoperit in vara anului 2010 o umflatura pe pleopapa stanga a ochiului fetitei mele de 1 an si 6 luni
ne am dus imediat la spitalul de copii din timisoara si doctorita ne a spus ca are salazion si ca trebuie operata imediat
nu am vrut sa o operez deoarece mi s a parut ca e prea mica pentru a o opera si mai ales ca urmau sa -i faca anestezie totala
intr-un final ne am dus la doctrorul ivanescu la control si ne a spus ca nu recomanda copiilor de varsta ei operatia si mai ales anestezia
ne-a dat un tratament cu tobradex crema si picaturi si ne-a spus ca de 2 ori pe zi cand ii dam cu ,crema sa-i punem imediat un pansament cu apa calda (cat suporta ea de fierbinte)si sa repetam procedura de cateva ori
in cateva saptamani a disparut umflatura de la ochi,dar i-a aparut la ochiul drept jos si am luat-o de la capat cu tratamentul care a dat din nou rezultat dar abia dupa cateva luni,de o saptamana fata mea nu mai are umflatura la ochi,cred ca s-a spart intr-un final deoarece in vreo 3-4 dimineti era plina de o secretie foarte galbena
eu recomand tuturor acest tratament si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu a trebuit sa ajung cu ea la operatie
o zi buna tuturor
camiari spune:
In urma unei raceli fetita mea de 5 ani a ramas cu 2 salazioane.Unul a trecut cu Tobradex, dar celalat nu. Am fost la 2 medici oftalmologi si mi/au recomandat interventia chirurgicala. Sunt disperata, nu stiu ce sa fac.
cami_antonia spune:
buna fetele
am citit si eu experientele voastre
offffffffff
sincer nu ma asteptam sa patim asa ceva
noi avem de 1 an
asa ceva la ochi
si ba i-a disparut de la sine
ba i s-a inflamat iar
nu stiam exact ce este
acum s-a si inrosit
si am mers la oftalmolog
si ni s-a dat TOBRADEX SI NETILDEX SI APLICATII RECI
DE CE RECI SI NU CALDE CUM AM VAZUT LA TOATE DINTRE VOI DE AICI
????????????/
NU STIU SA RASPUND LA ACEASTA INTREBARE
offffffffffff
incercam ce a zis doamna doctor
si daca nu apelam si la tratamentele voastre
poate imi spune si mie anka74 tratamentul urmat de eaaaaaa
plsssssssss
Anka74 spune:
Nu mai stiu exact schema de tratament (oricum era o schema facuta strict pt piticul meu si problema lui).
Iar medicul care ne-a ajutat este in Bucuresti, tu din Constanta...
Sanatate multa pt bebic.
cami_antonia spune:
anka74
zi-mi medicul
noi la medic in bucuresti am fost ieri cu ea
nu stau sa ma cramponez de distanta
zi-mi la ce clinica sau spital lucreaza si cum il cheama
mercic multtttttttttt de tot