Gradinita nr 71- Titan
Buna mamici,
Stiti cumva care sunt conditiile de la gradi nr 71, din Titan? Am vazut prezentare-poze, e renovata din 2008...dar mai multe info nu am. Va rog, daca stiti, sa-mi dati cateva informatii.
O sa incepem si noi gradi anul asta, si ma gandesc sa merg mai devreme cu dosarul...ca sa avem sanse.![]()
Va multumesc
Raspunsuri
corap spune:
conditiile sunt ok. gradinita e noua (nu renovata, ci nou-nouta, a fost demolat un atelier ce era inainte)
sanse de inscriere - poti sa incerci de-acum, dar ai sanse mai mari la celelalte gradinite din zona, aici e deja f aglomerat (sunt 40 de copii in grupa) si din grupa pregatitoare pleaca la clasa 1 doar cativa copii; si stiu deja 20 de copii cu frati in gradinita, care au prioritate la inscriere (adica criteriul asta e respectat, fiind primul criteriu de "selectie") - stiu pt ca si pe mine ma intereseaza.
Eu sunt f multumita de gradinita si de meniu - adica mananca legume (incl. broccoli), carne in general de pui preparata in cuptor, cartofi nu f des, prajituri de casa nu biscuiti.
Succes oricum! poate reusesti
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
carmenefr spune:
Multumesc frumos, Corap
, o sa vedem ce reusim...
Ar mai fi in zona gradi nr 240, 241 si 191.
An@ spune:
Pe unde e gradinita asta, ca si eu stau in titan si o sa ma intereseze curand "subectu'"?
Dar gradinita de langa liceul Al. I. Cuza (MF3) stiti ce nr e (ca am auzit numai de bine despre ea)?
Multumesc
.
mami de Ana (22 mai 2007)
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ Pe unde e gradinita asta, ca si eu stau in titan si o sa ma intereseze curand "subectu'"? Dar gradinita de langa liceul Al. I. Cuza (MF3) stiti ce nr e (ca am auzit numai de bine despre ea)? Multumesc .mami de Ana (22 mai 2007) |
Gradi nr 70 e la intersectia Lotrioara cu Aleea Fuiorului, langa iesirea din parcul IOR(iesirea spre liceul Dante /strandul Titan).
An@ spune:
Aaaa, e gradinita aia in diagonala cu liceul Dante? pai io stau chiar pe acolo (si habar n-aveam ce nr. e
).
Intr-adevar am auzit de ea ca e buna, pt ca mai e una pe aceeasi strada, dar mai in fata, spre iesirea la bulevard si mamicile din bloc au zis ca e mai buna asta (nr 71).
Pe mine ma intereseaza cea de langa liceul Al.I Cuza, ca e mai aproape de bunici si ei o vor "ridica" de la gradi. Nu stie nimeni ce nr. e? si cum e pe acolo cu inscrierile?
carmenefr spune:
| citat din mesajul lui An@ Aaaa, e gradinita aia in diagonala cu liceul Dante? pai io stau chiar pe acolo (si habar n-aveam ce nr. e Intr-adevar am auzit de ea ca e buna, pt ca mai e una pe aceeasi strada, dar mai in fata, spre iesirea la bulevard si mamicile din bloc au zis ca e mai buna asta (nr 71). Pe mine ma intereseaza cea de langa liceul Al.I Cuza, ca e mai aproape de bunici si ei o vor "ridica" de la gradi. Nu stie nimeni ce nr. e? si cum e pe acolo cu inscrierile? mami de Ana (22 mai 2007) |
Da, aia e gradi 71...
Despre gradi de langa liceul Cuza, nr il poti afla asa :(asa am procedat eu)
Daca sti ca e langa liceu, sau prin zona, vezi o harta a strazilor din zona resp, apoi cauti in lista gradinitelor de stat din sect 3(iti da adresa si nr de tel pt fiecare)...si gasesti gradi resp.
Sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa-ti spun. Spor si bafta la gasit loc.
elyanne spune:
| citat din mesajul lui An@ Pe mine ma intereseaza cea de langa liceul Al.I Cuza, ca e mai aproape de bunici si ei o vor "ridica" de la gradi. Nu stie nimeni ce nr. e? si cum e pe acolo cu inscrierile? mami de Ana (22 mai 2007) |
Este gradinita 216. Uite aici datele de contact:
http://www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=42&articleId=138&view=showArticleContent
Insa despre inscrieri, nu stiu sa-ti spun nimic.
Mergi pana acolo, vorbeste cu directoarea... probabil or sa inceapa sa faca liste provizorii de pe acum...
Elena (23/10/04),
Andrei &
Mihai (03/03/07)
An@ spune:
Carmen, Elyanne, multumesc mult de ajutor
(ptiiii, nu-mi vine sa cred ca deja trebuie sa merg pt gradi....).
Eu am in vedere gradinita asta de langa liceu si una particulara Joe Kindergarten...de asta stiti ceva?
Elyanne, tu unde o ai pe Elena?
Monique_new spune:
Buna ziua. Nu stiu daca va mai intereseaza subiectul, dar noi intram in al doilea an la Gradinita 71. Este o gradinita foarte buna, noi am fost foarte multumiti.
kardia spune:
Buna,dragele mele mamici.Numele meu este Liana,am o fetita de aproape un 1 an si locuim in Titan.Am o maare rugaminte la voi,ca de la mamica la mamica si sper din inima sa aveti amabilitatea sa ma ajuti.Vreau sa-mi inscriu fetita la gradinita nr 71 si nu stiu cum sa procedez,vreau de la anu deja sa am dosaru depus pt anu 2012-toamna ca o dau de la 3 ani.Va rog frumos dati-mi un sfat,cu cine trebuie sa vorbesc de acolo,stiu ca trebuie sa ai pile,ca se dau bani,etc si ca au prioritatea fratii celor care au fost in aceasta gradi.Multumesc din suflet.