In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
ce mai trabaluiesti ?
eu fara nici un chef,cu copil zgarnait si marait sapt asta nu va merge la gradi,asa ca ne distram mortal
va doresc o saptamana minunata si Mihi tinem pumnii.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Morning fete banatene, oriunde v-ati afla!
Incep prin a va spune un calduros si sincer LA MULTI ANI! pentru anul care tocmai a inceput si tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor din aceasta perioada!
Imi cer mii de scuze ca n-am mai scris nimica pe aici, dar eu am plecat din Timisoara prin 30 decembrie ca sa petrecem Revelionul la Slatina cu ai mei, iar la mama mergea netul ca vai de el si n-am reusit sa scriu ni'ca, iar din 3 ianuarie am purces catra Predeal (sambata ne-am intors), unde, desi cei de la hotel se laudau ca au internet wireles, semnalul exista, era sublim, dar lipsea cu desavarsire! Asa ca... nema nishta, bade Pishta comunicare. N-am apucat sa citesc, ca au tabarat nebunii astia cu treburile peste mine, dar sper ca in timpul ce va veni voi apuca sa mai citesc cate ceva pe aici.
Va pupic dulce pe toate si va urez un an nou cu bucurii, sanatate si prosperitate voua, familiilor voastre si tuturor celor dragi!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
claudia74 spune:
bine ai revenit iubita,ma bucur ca ati avut distractie de Sarbatori ca asa ii frumos,un an nou fericit si voua
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
claudia74 spune:
aloooooooo anybody there,eu si ecoul
poate veniti la cafa :
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
digutix spune:
i-au eu cafa claudia.ms
mirona te asteptam cand vei decide sa revii.toate cele bune!
dorina bn ati revenit din vacanta.tare plimbareti ati fost
m-am lamurit fetele cu vaccinul.va multu de sfaturi.
claudia sper ca andi e mai bn.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
neata ... dau si eu un ceai de afine
o zi buna sa aveti
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
digutix spune:
mihi draga, ma gandesc la tn si sper sa-ti fie bn si tie si printesei mult asteptate.curaj
cristina din cate am inteles nu are acces la net.nu mai tin minte cn intreba.
copilu meu e cam somnambul.de cateva nopti se tot trezeste si vine la noi in camera, se baga peste noi, intre noi, unde gaseste loc asa ca toata odihna noastra e compromisa...ca doarme groaznic de rau.se invarte si se suceste si noi primim picioare in gura si in nas si palmi....
Giova spune:
Traim si noi, am scapat de party-uri si alte cele si acum sper sa ne linistim cat de cat.
avem poze din ultimul timp si de la o sedinta foto:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea
ma pun sa citesc din urma...sper sa si reusesc si revin.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
asa....
repede, caci intre timp s-a trezit gogoasha, a papat piure de para si acum se joaca putin.
Multumim fetelor de urari. sa dea DD sa fim sanatosi cu toti, restul vine de la sine.
Dana m-ai imbolnavit cu pozele tale...ce casa frumoasa ai...aranjata cu mult gust. stai la casa sau apartament?
Gabi ai gasit costum de zapada? si la Marco i-a ramas mic, sa vedem daca mai cumpar iarna asta sau numai la anul.
Mihi eu salteaua am luat-o in dec.2005, de la magazinul Bambi din mall. e adusa din Ungaria. cred ca sunt si prin alte parti, nu m-am mai uitat, caci nu m-a interesat, sincer.
ai e termenul?
Laura cum se numeste pizzeria de care zici?
doamne tu fata dar multe mai faci! cand ai timp de toate? tot respectul.
super pozele, e o dulce smecheria de fie-ta.
Claudia imi pare rau ca a racit Andi, nasol ca i-a scos afara si nu era imbracat corespunzator. cum mai e acum?
Miro .
Dorina bine ai revenit, sa dea DD sa aveti si voi un an mai bun si prosper.
Diana ce faci cu vaccinul pana la urma? cum sunteti? Timeea a inceput gradi?
Vaccinul pt. porcina nici noi nu stim ce sa facem...de copii nici nu e vorba sa-i vaccinam. Uitati ce scria o mamica de la zmeurici despre ce ar contine :"Stai sa-ti spun si parerea mea despre gripa porcina. Adica nu neaparat a mea, ci a cumnatului meu care este medic.(parere care desi este a unui medic nu inseamna ca asa toti medicii gandesc). El spune intr-adevar ca vaccinul este insuficient testat iar la televizor e pura reclama. Si chiar mi-a demonstrat cum la Protv dupa un reportaj facut dupa decesul nu stiu carui politist, prezentatoare conchide "deci populatiei nu-i ramane decat sa se vaccineze". Ei pe bune...cum adica numa' asta imi ramane??? Ok...mai elaborat..cumnatul meu (care e om inteligent) spune ca acest vaccin contine mercur si un adjuvant numit squalena (MF-59), ce provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. El este in masura sa stie compozitia vaccinului deoarece lucreaza la o mare companie farmaceutica."
vad ca si Laura e anti vaccin, Mihi la fel ca si mine...nici eu nu prea vreau sa le facem, decat pe cele strict obligatorii, nici pe alea nu as vrea....
gata pauza...al meu se prea "screme" in bouncer ca nu e bagat in seama.
de 3 nopti ma tampeste cu trezitul...e odata pe noapte, dar nu mai sunt invatata. dimineata sunt zombi, pana imi revin...dintisorii sunt de vina...sa iasa odata, caci dr. zicea ca e chestiune de zile si uite ca au trecut deja 5 de la vizita.
de ieri au inceput reducerile la Z. bine...cred ca majoritatea marimilor s-au dus deja...la ce nebunie a fost acolo. si o zi faina sa aveti.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)