In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

giova multumesc pentru aprecieri apartament avem , as vrea eu sa stau la casa in Timisoara

ti-am vazut si eu pozicile .... sunt superrrrr ... sunteti superbi , ai cateva poze de tablou

in alta ordine de idei io-s putin suparici acuma .... am vorbit cu copilu de mai multe ori de azi dimineata si se plange de dureri de genunchi .... a mai spus el si zilele trecute da nu se plangea asa de tare ca si acuma ... mi-a zis sa-l duc la doctor ca nu mai poate de durere, daca spune el asta clar il doare, ca nu prea-i place sa mearga la doctori
ce sa ma fac?la cine sa merg ??? stiti vreun ortoped bun ??? am sunat doctorita de familie si merg diseara dupa ce il scot de la scoala sa vedem unde ne mai trimite sa vedem din ce cauza il doare ... noi banuim ca din cauza cresterii si efortului dar trebuie verificat si constatat de un doctor nu ca zic io

sa aveti o zi buna

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Veresan sau daca nu poti ajunge la el macar la Patrascu ;)

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

multumesc de pont

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Mai fetelor cu vaccinul ala e sf,am auzit atatea cazuri de ma trec fiori si care au facut si care nu,cunosc si persoane care au avut gripa si s-au vindecat dupa tratament si care au murit si care au murit dupa vaccin,asa ca e no comment, nu poti da sfaturi about, io una nu ma bag la nici un vaccin,aici se face si la copii,un baietel de 5 ani a fost vaccinat,prieten de familie.
Io nu am vazut nici o poza is inca cu pluta dusa ........

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

dana imi pare rau de baiatul tau...poate e cum zici tu din cauza cresterii sau o fi facut o luxatie de la antrenamente....
nu stiu sa te indrum la medici dar sper sa dati de unul bun.multa sanatate si sa fie o nimica toata.
da cu vaccinul m-am lamurit...deocamdata uit de el.plus ca daca la copii nu-l pot face eu nici atata nu-l fac.ori toti , ori niciunul.
eu am mai facuut vaccin antigripal, cel obisnuit si tot am racit...
am vaz si eu destui medici care nu accepta vaccinul si asistente.stiu ei ce stiu mai bn ca mn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

fetele stiti cumva unde as putea duce la reparat un aparat foto digital??e de dincolo asa ca nu am cum sa l duc de unde l-am cumparat .un samsung.are ceva pe obiectiv si se vede in ceatza....

Mergi la inceput

hai sa-mi revin otzara, Andi e mai bine,multam lui Dumnezeu, probleme avem cu siropul ca nu vrea dom'le sa il bea, stau 3 ore si ma rog de el, in rest e pe treaba lui,adica bazaie,mai ales ca nu e la gradi sapt asta, nu ma intrebati ce a avut ca nu stiu, aici rasa aleasa medicala nu discuta cu muritorii de rand,nici macar nu a vrut sa ma creada ca ar fi avut copilul febra cateodata imi vine sa o iau din loc vreo cateva mii de km distanta, mai are 2 zile de eritromicina,dar cum ziceam nici urma de boala , azi l-am inscris la karate, de joi mergem,e putin mai departe orasul unde au club dar asta e,aici la curu vacii nu e nimic.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Diana eu zic sa il bazaie tu putin,asa a facut si al meu dupa ce l-am scapat pe jos, s.a vazut totul in ceata,iar a doua zi si.a revenit,fa niste poze poate isi revine,ar fi pacat sa dai bani la reprezentanta samsung,cine stie cat costa numai examinarea,poate nici nu se merita,mai bine iei unul nou,cel putin asa sunt foarte scumpe reparatiile.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

fetelor sper sa fie din cauza cresterii asociata cu efort ( la dans ei fac si forta pentru a avea rezistenta sa danseze cinci dansuri unul dupa altul ) o sa vedem , deocamdata merg cu el la doctorita de familie sa vedem ea ce ne zice
nepotul meu are aceeasi problema si fata unei prietene la fel .... sper sa fie si la noi ca si cazul in lor doar o durere temporara de crestere brusca si efort

despre aparat digutix nu stiu unde sa te indrum ... la reprezentanta as inclina sa zic

claudia cum adica nu stau doctorii de vorba cu muritorii de rand ??? nu prea inteleg ce vrei sa spui ??? nu comunica , nu-ti explica ? nu te intreaba ???

ANDANII

Mergi la inceput

nooooooo deloc, nu iti spun niciodata nimic si daca indraznesti sa ii intrebi ceva se uita urat la tine,zice ca le subestimezi rangul ,iti dau reteta si iti intind mana de la revedere,nici macar un termin ptr un urmator control (cum ar fi normal) ioi eu cu doctorita de familie am avut meciuri tot timpul ma trimite la psiholog idioata zice ca nu-i place tonul meu ca ma bag prea mult in seama ...... pai cum sa nu intrebi ma una alta,nu vorbesc ca aici nu se fac analize de sange,urina,scaun,exudat,never, la Andi numai in ro ii fac

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput