In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

LA MULTI ANI ! IOANA si MARCO, sanatate multa, noroc si numai bucurii.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

salutare fetele
LA MULTI ANI MARCO SI IOANA!sper ca ati avut o petrecere faina ieri si piticul s-a bucurat de cadouri.
ioana sor-mea a plecat spre anglia nu spaniaacus is acasa, azi dimi au coborat din vapor.
eu inca n-am dus-o pe timeea la gradi desi ea ar fi vrut, o lasam pe luni.
mai fetele vreau si io dieta dar mi-ar trebui ceva ambitie.monti mi se pare complicata...gabi tare bn ar fi de s-ar topi kilele asa instantaneu...
no eu va doresc la toate acomodare usoara la servici si rutina de dinainte de sarbatori.
si sa aveti o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

la noi tot mai rece si tot mai multa zapada si de la gradi i-a scos ieri in curte fara ca Andi sa aibe costum de zapada,numai jensi a inghetat bietul copil ,azi ii duc cu el sa aibe acolo, in rest lucru,sper sa am liber in we sa mai vina cele bolnave si de prin concedii prelungite.
fetele.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Io m-am facut pasare de noapte...voi v-ati evaporat...unde-i Cristina...sa intretina atmosfera?...ce faceti dragelor asa ocupate suntei?...io sper ca sunteti ok...

va pup si somn usor...

mihi39+

daca mergeti in ungaria sa-mi ziceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna gimineatza!

Hai fecilii putina ca e slaba miscarea p'acilea. Ce e cu voi?
Stie cineva unde a plecat Cristina? Cred ca io nu am vazut.

Aseara am iesit cu tura mea de colegutze si sotziorii nostrii io am fost in plus cu bubulyna restul de fete nu au inca copilasi.Maya le-a inebunit cu nervii pe chelneritzele de la pizza de fapt numai pe una ca avea aia o moaca si se vedea ca dau nervii afara din ea si din cauza lui Maya dar si ca era full de lume pe acolo si avea cele mai multe mese din cate vazui
La un moment dat s-a luat de ea ca de ce sta la o masa pai si m-am luat de ea pai bine ma e masa goala fii'mea statea doar pe scaun si bea din suculetzul ei nu deranjeaza cu nimic,ce a muscat din masa?? Nu a mai spus idioata nimic dar si colega ei ia spus fo doo,la cati bani le-am lasat in puii mei acolo trebuia sa fie mucles ca nu a deranjat fata cu nimic.
Bey este o pizzerie super faina in Maria pe partea cu Bega maaaamaaa ,maaaamaaaa cat e de buna pizza dar tot aici mancaram aseara si cel mai bun Tiramisu cred ca din Timisoara,ne-a pus tanti o felioaca cat o farfurie mare intinsa abia am putut manca 2 persoane mi-a facut o pofta ca dupa masa bag si io o portioaca de tiramisu.
Nu am mai iesit demult cu fetele la asa o chefuiala dar aseara chiar mi-a fost super bine,am dormit ca pruncu' la cat am fost de obo.
Azi am program de de mers la si de facut prajituri sper sa ajung sa fac tot ce mi-am propus.
A terminat Maya lapticul cu cereale ca altceva nu vrea cand se trezeste asa ca fug sa fac paturile,sa bag prma tura la apoi am tulit-o pana in Real la

Un weekend placut tuturor,astia l-au anuntat destul de calduros pentru luna lui ianuarie si

Mergi la inceput

Uitai sa va dau o cafelutza ceva www.hojomarkham.com/nss-folder/pictures/Breakfast.jpg" target="_blank">papica siiiii mi-e un dor nebun de Patrick

Am plecat

Mergi la inceput

iara pleci,dai cu parul pe aici,cu pizze,tiramisuri si o tunzi,ia baga ce gatesti azi? Cristina a spus ca pleaca in strainatate,pe mess va zic mai multe.
Mihi mai rezisti iubita?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Salutare natiune

Ajunsaram home pe la 14.30 si Maya coapta de somn...i-am dat fugutza un snitzel cu pita si rosioara si amu baga somn ca migu.
Io ma pun sa fac mancare ca maine iar iesim vandra si nu mai am chef sa ma trezesc de dimineata.Meniu meu e simplu ca nu am chef de delicatesuri prea mari.
-Ciorba radautzeana
-Piure de cartofi
-Snitel din piept de pui
-Sos de marar
-Salata de sfecla rosie
-Prajitura cu nuca si foi de napolitana

Merg sa ma apuc de papa ca iaca cat e ceasu'

Intru mai diseara

Mergi la inceput

ioi ce meniu ai fata,bagi lumea in boala si pe forumul culinar cand te afisezi? eu is zombie,Andi e bolnav cu febra dupa 2 zile de mers la gradi ,eu am in sfarsit liber cateva zile si unde tot umblii vandra,e vreme faina la voi,aici tot minus is si zapada cat caru :( restul fetelor pe unde umblati?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Prin zona. Am fost sa ii caut azi Evei costum de zapada, ca i-a ramas mic ala de anul trecut.

Alte noutati nu prea am. Mi-e lene de scris, parca nu am asa chef de comp in ultima vreme.

La mine e asa in valuri, uneori stau cu orele, alteori nu am chef saptamani intregi.

Dar ma stiti voi deja

Cand ne mai vedem?

Mergi la inceput