In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))
Raspunsuri - Pagina 3
claudia74 spune:
LA MULTI ANI MARCO,baietel de Ioana,sa fii cuminte,sa iti dea Dumnezeu sanatate multa,bucurii si fericire
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
andanii spune:
La multi ani Ioana si sa-ti traiasca flacaul , sanatos , voios, sa va aduca numai bucurii si fericire
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
claudia74 spune:
am facut eu o greseala,credeam ca azi e Sf.Ioan de aia i.am urat Ioanei,io bag sama ca nu-s mai zdravana la cap :((((( acu las mesajul ptr maine Ioana.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
Giova spune:
vad ca v-a derutat Claudia.
Noi l-am trezit frumos pe Marco cu cadoul: camionul de la Cars, dupa care a pland in Carrefour. s-a jucat putin cu el si celelalte masinute din colectie si am plecat la gradi.
la ora 15:30 trebuie sa fiu acolo cu tortul, sucul, etc.
Mergem toata fam., cu mic cu mare. sper sa nu faca fitze Edisorul.
Dupa amiaza trec pe la noi viitorii fini, asociatul lui Clau, caci nu pot sambata. am si puis la macerat un muschiulet de vita sa-l papam pe gratar. mai trebuie sa pregatesc garnitura si niste aperitive.
va oferim si noi ceva, macar virtual
Multumim fetelor de urari!
au trecut 4 ani frumosi si eu retraiesc totul cu aceeasi emotie...nu-mi vine sa cred ce copil frumos, istet si descurcaret avem! azi e voie sa-mi laud odrasla, nu?
revin candva...nu stiu cand...
gogoasha nu vrea sa doarma si eu am treaba cat casa.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
andanii spune:
Giova sa-ti traiasca feciorul ... e un dulce Marco , frumos si destept ... e voie sa-l lauzi ... de ce nu ??? oricat, oriunde ca doar e puiul tau nu ???
am vizionat pozele de la craciun si revel .... foarte frumoase, sunteti superbi ... iar cel mic e copil de revista .... pup
referitor la Monti e complicat sa-ti explic aici ce si cum mananc , e vorba de niste combinatii pe care trebuie sa le respecti atunci cand gatesti daca intrii pe subiectul Monti afli tot ce te intereseaza
Si daca tot suntem la capitolul poze cine doreste sa ne vada si pe noi de sarbatori gasiti aici
Revelion ... http://picasaweb.google.com/andaniii/REVELION2010#
si Craciun .... http://picasaweb.google.com/andaniii/CRACIUN2009#
o seara buna sa aveti ...
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Mihi spune:
Intru rapid sa felicit si io sarbatoritul...Giova sa-ti traiasaca puiutzul si D-zeu sa-l ocroteasaca mereu...si tie pt maine La multi ani!...sa ai o zi faina si un an si mai fain!
De unde luasi salteau ade cocos..io al lui Mishi am luat-o din ungaria...sper ca gasesc si acia in TM
va pup pe toate...sa aveti o noapte hodinitoare
mihi39
claudia74 spune:
acu zic LA MULTI ANI IOANA ! sa ai parte de tot ce iti doresti in viata,ma bucur ca v-ati simtit bine ieri,numai la friptura de vita mi-a stat gandul :))))
Mihi cum esti? ai pregatita madama ptr hrubaru
Cristina ma gandesc la tine draga mea si tin pumnii sa fie bine!
Laurelele unde umblati? Gabi,Diana,Dorina,Aida,Miro?
azi e prima zi de gradi,asa sa vad ce tratative am de dus,ca precis nu vrea Andi
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
gonghy spune:
Neatza fecilii!
www.e-cta.ro/pozep/PRO_1_89_bucfrezii1.jpg" target="_blank">Draga Ioana iti trimit cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!
La multi ani Marco! Sa fi sanatos,fericit si sa asculti pe bunii tai parinti!
Fetilii am dus fata la gradi,Doamne ajuta ca pana acu e bine ieri s-a c-am vaitat oleaca de gat ca cica o doare unpic dar nu am prea bagat in seama si nu a mai spus nimic.Cateodata spune ca o doare cate ceva doar ca sa atraga atentia si daca nu o bagi in seama uita,daca si azi mai spune aplic metoda Hexoral spray pe care il uraste
Vad ca fiecare a-ti revenit la normal,lucru,treaba,copii....io as vrea concediu...am o stare de somnolenta,ca dorm pe mine.
Nu mai pot sa stau ca ma striga bucataria sa fac de mancare dupa care iar la munca
Va doresc o zi cat mai frumoasa!
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!
claudia74 spune:
fata fa-te pe mess ca te caftesc
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
gabirus spune:
LA MULTI ANI, Ioana! si LA MULTI ANI pentru Marco cel simpatic si istet
Sper ca ati petrecut frumos si in continuare o tineti tot asa
Fetele, eu nu neaparat bizi, dar a durat un pic sa imi reintru in ritmul normal de ne-vacanta
Cristina, Dumnezeu sa va fie alaturi si sa ne re"vedem" cu bine!
Dana, am inceput si eu cu Monti pe cat se poate. Deja s-au dus vreo 2 kg subit, dar mai am cateva ... Offf, de s-ar topi pur si simplu, ce frumos ar fi