In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

claudia ei nu ... of si cat ar mai fi .... vai de mine, nu se vedea dupa haine foarte bine

super ca ai si tu o zi libera in sfarsit odihneste-te si tu azi lasa mancarea .... ooo fain cartofi cu prajeala de ceapa

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doamne Miluieste rasa asta, la ora 12 m-au sunat sa merg la munca de la 12 jumate pana la 2 jumate,acu nu de mult am ajuns,am reusit sa pranzesc si de la 6 merg iara cred ca o iau razna,bine ca am facut in mare curatenie si am terminat si macaroanele

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna fetele
am revenit si eu cat de cat la normalitate....asa ca imi permit sa sed linistita la comp si sa scriu cateva randuri.
azi dimi a plecat si sora mea cu trupa de soc.trebuia aseara dar era prea inghetat pe sosele.sper sa ajunga cu bn si fara peripetii...claudia e zapada la germanica?nu stiu pe unde au ajuns acum dar ar trebui sa fie pe acolo.
ioana imi pare rau de intamplarile nefericite de pe sosea...am vaz la tv accidentul din alba...bn ca ati ajuns cu bn si sanatosi.
gabi la voi cum a fost drumul?fff frumos piticul in calendar.ma omoara cu ochii aia.s-a mirat si sotul de ochii lui frumosi
mihi draguta te cred ca esti tare emotionata si tot tacamul.dar cu siguranta bebelina va fi cuminte la nastere si totul va fi bn.asteptam semnalul tau sa iti tinem pumnii si sa inaltam o rugaciune sa va fie bn la amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

claudia draga de tn...te intekeg...si maica mea e bucatareasa la o casa de copii dinasta de tip familial si tre sa fie sa faca papa, in fiecare zi.
laura sa sti ca si timeea mea are frica de intuneric si n-am gasit inca nici o metoda sa o fac sa ii treaca.inca doarme cu lampa noaptea.
miro tare fain tre sa fi fost sarbatorile voastre in familie.
cristina cum mai e denis?se simte bn?mai mereti la ceva controale?

Mergi la inceput

da e zapada aici....... e for ever si e tare rece -8 :( si eu plec iara la munca :((

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

noapte buna

ninge acuma si la noi .... iupiiii

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

No sara buna...inca nu am pus in functiune compu...de cand cu mutarile de mobila...sa ca intrai rapidescu de la al meu de pe comp...multzam mult de sustinere...sper sa stea bebelina la locul ei pana in 13-14 cand e termenu...io-s panicoasa seara si noaptea...ca ziua n-am timp sa ma gandesc...

Clau multzam de nr...maine o sun sa vad daca ma defrisaza...in seara asta arunc tot in geanta ce ttre pt spital...ioi ca iar ma apuca friiiica...

va pupacesc si va ubsec

mihi38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

intru scurt, sa va urez toate cele bune, si ma duc sa-mi fac bagaju
inca n-am curaj sa ma apuc de el
fetele, o sa fiu o vreme plecata de pe forum, dar sper sa revin cu bine si promit sa fiu mai activa cand revin, daca ma mai primiti

am vrut sa-i urez lui Marco "la multi ani", sa le aduci multe bucurii parintilor si sa cresti mare-mare
giova, scuze, dar gandindu-ma la tine, mi-am adus aminte de Mariuca Andreei Calin, ce frumos v-ati organizat de aniversarea ei.
o multime de pt asta.eu o stiam pe Andreea de la revista.

Mihi, sper sa nasti in pace si sa te bucuri alaturi de tot familionul de printesuca. cand ma intorc poate vad si poze cu ea.

gabi, distractie placuta in tabara
poate o castiga si denis al meu concursul ala, cine stie??

diana, sper sa fie totul bine cu timo, ma rog si pt voi

andanii, sa fie cum iti doresti tu.daca vrei slaba, apai slaba sa fii

miro, nu stiu de ce nu scrii, dar sper sa ne intalnim vreodata in otelu.pup piticii si pe voi

am si pt Aida o imbratisare stransa, sper sa-l gasesc pe Erik cu toti dintii crescuti cand vin

dorina, laurele, va imbratisez si pe voi si va doresc sa va reuseasca ce v-ati propus

pt claudia am un buchet imens de flori virtual, sper sa mentii topicul la fel de cald

va imbratisez pe toate din suflet si abia astept sa ma reintorc la voi.

Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

poze cu noi: http://community.webshots.com/user/cristinaor

sa-l ajutam va rog si pe ALEX putin: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687 URGENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am reusit si eu sa pun poze de la Craciun, rev si ce a mai urmat:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea#

Mihi hai ca mai ai putin, oricum am observat ca fetitele sunt mai lenese in ultimul timp. baieteii se grabesc.
Am dus haine pt. bebe la spital: salopeta intreaga, bodyy pe dedesupt, caciulita, paturica mai grosuta. astea sunt pe timp de iarna, stiu de la Marco.
saltea am la fel ca si tine, din fibra de cocos, o am de la Marco si tare buna este. sunt incantata de ea. nu stiu ce sa zic de cele ortopedice la bebei.
Claudia mai ce teapa ti-au dat astia....naspa de tot. tu esti cu contr. la ei sau cum?
Uite ca albaiulienii au rezolvat probl. masinii. noroc cu cea de-a 2 defectiune aparuta la comp. de bord. slava domnului ca merge si e ok.
mergem 3 zile fara copii, ii lasam la mama sau pe unde va vrea marco sa mearga.
Cristina ba a racit Edi de la mine aluat. marco vad ca sta bine la cap. imunitate, el mai mult e purtator de virusi.
Pai la fel de prost l-am si terminat. tot cu vesti triste despre cunoscuti. slava domnului ca nu sunt din familie, dar oricum ne-au marcat.
voi cum sunteti? tinem pumnii sa veniti cu bine acasa.
multumim de urari.
Laura mama mia ce ai mai umblat. a inceput Maya gradinita?
Dana m-as baga si eu la slabit, am dat jos 2 kg si am pus vreo 3 de sarbatori. eu nu am rabdare sa citesc despre Monti. cam ce mananci tu intr-o sapt.? sa-mi fac o idee, daca rezist la asa ceva.
Diana doam,ne ajuta sa ajunga ai tai cu bine in Spania...la ce vreme urata este.
Miro pe unde esti?

iar nu am apucat sa citesc prea mult ca s-a trezit gogoasha.
recuperez altadata.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IOANA, multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput