In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

hello fetele
eu deja am fost cu piticul la o tura da dat cu sania si acum doarme ca un bebe mic
mihilica ai ajuns acasa?vrem sa vedem printesa rozzzsper ca sunteti ok amandoo
ioana sper ca ati ajuns cu bn la ardeal.sa aveti un drum bun si sigur pana in italia si inpoi.spor la shoping si sa vii cu baterii incarcate.
da de unde o luat marco foarfeca aia??bn ca nu s-au ranit copii.
laura draga si timeea mea mi-a facut de vreo 3 ori pana acum cistita.prima pe la 3 ani, cu niste dureri de urla...una in vara trecuta cand era la soacra mea...au du-so la urgente ca n au stiut ce sa-i mai faca cumnatele mele.si io am ajuns acolo cu viteza luminii(trenului )
deci era varaaaaa si tot mi-a facut cistita.sa treaca mayei repede
claudia felicitari pt initiativa.sa ajunga cu bn pachetele unde trebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

numai scurt sa va tzuc,acu am ajuns de la lucru,tremur toata de oboseala,azi am facut en gross drumuri cu masina prin sate sa adun totul si apoi am carat la cartoane de mi-a venit rau si am mai fost si la munca,asa incet se umple garajul si anexele si cu transportul inca nimic :(((((((((((((
Noapte buna va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata ... o zi buna va doresc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

the same cum va doreste si Dana,plec la treaba

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Ete ca facem cum facem si mai punctam o saptamana! Mai cu bune, mai cu rele, important este ca suntem sanatosi. Nu prea stiu ce sa comentez ca s-a scris putin spre deloc pe aici, asa ca m-am gandit sa va spun doar ca azi, la 17,45 suntem programati cu Vladi la endocrinolog si sa va urez tuturor sa aveti un sfarsit de saptamana minunat, cu toti cei dragi in jurul vostru!

Claudia, draga de tine, cat te mai necajesti tu cu toate! Ar fi pacat sa nu se rezolve si problema transportului! Eu tin pumnii stransi si ma rog sa iasa totul bine! Ai grija de tine si nu te forta prea tare!

Danasi Claudia, multumim pentru urari si pentru tratatia boiereasca de dimineata!

No, v-am tzucurit dulce pra toate!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

va doresc si eu o zi buna fetele
de mihi mai stie cineva ceva?a ajuns oare acasa?
dorina sa fie bn azi la consult.sa stea cuminte puiul.asteptam vesti.
am vazut si eu pozele de la craciun in sfarsit, foarte dulci baietii si ce multe cadouri au primit.sa fie sanatosi.
claudia tre sa se rezolve si cu trasportul.la cat efort ai depus sa aduni si sa sortezi ar fi culmea sa nu fie ok.
noi maine tinem ziua timeei,nu e maine e pe 27 dar maine e weekend si e mai lejer.apoi merem cu niste prieteni la avatar 3D.eu l-am vazut acasa dar is curioasa de 3D,n-am mai vizionat asa.

imi spuneti si mie care stiti cum se pune folia de napolitana pe tort.aia cu desene.e vreo tehnica anume?sau se pune direct pe frisca?

laura sper ca maya emai bn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

In sfarsit weekent! am si eu timp sa intru umpic pe aici

Mihi, draga, te pup tare de tot si pe tine si pe Rebecca Maria care sunt sigura ca e o frumusete de fata si mami deja e indragostita de ea. Ma bucur ca ai trecut cu bine si de incercarea asta si Dumnezeu sa va aibe in paza si sa va usureze greutatile de zi cu zi.

Pisi draga, Eva e mai ok, Malai zice ca e doar de la crestere si sa o vitaminizam, nimic altceva. In tabara trebuie sa ajungem weekendul viitor. Sper sa fie drumurile ok pe atunci.

Clau, spor la actiunea caritabila Sa se consemneze acolo sus tot ce faci tu cu suflet mare pentru altii.

Gongy, cum e Maia? A scapat de raceala?

Ioana, misto faza Marco, micul stilist ... vin si eu la aranjat

Miro oare cum e? Sper sa fie totul bine.

Dana, ati mai fost pe la ceva concursuri?

Diana, cand mai iesim cu piticii in weekend la un Mall

Intrebare valabila pentru toata trupa

Noi nu stiu exact ce facem weekendul asta, dar orice am face, e tare bine cans suntem toti 4.

Va pupez cu drag pe toatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

saluti...nici nu o sa va vina sa credeti de unde va scriu...de la maternitate...io am facut ieri febra...si iau antibiotic...sper luni sa ajung acasa...

e de garda o cunostinta asistenta...asa am reusit sa intru aici...

Rebeka e bine

va pupacesc multumesc pt sustinere...au prins bine rugaciunile...si cred ca inca mai am nevoie..
mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sanatate Mihi sa te faci bine si sa ajungeti cat mai repede acasa
Clau, fato ai grija de tine pentru tot ce faci tu

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

aloooo fetele,rugaciuni ptr santatate azi servim ?
Mihi iubita imi pare rau,dar de ce aiavut febra ai facut o infectie,care-i baiu draga noastra,offfff Doamne da incercata mai esti....deci rugaciune in vreme de necazuri si boala,o voi scrie aici imediat.
Fetelor am primit azi raspuns de la Dunca, am dat cantitate si volum ptr transport,acuma cauta sa ma ajute cat mai repede posibil din cauza umezelii din garaj,am strans mai mult de jumate de tir si luni mai merg la Aglasterhaussen la Corina (Yasmine) la cabinetul stomatologic sa ridic si de acolo ce s-a adus,am atatea lucuri frumoase ptr gradinita,ptr scoala din sat,carucioare,jucarii, off Doamne ma rog sa le vad ajunse la Pustinis si mai ales la copilasii care au nevoie de ele

Doamne Isuse Hristoase,cela ce odinioara la scaldatoarea Vitezda ai vindecat cu puterea Ta pe slabanogul care zacea de treizeci si opt de ani,in boala fiind si intalnindu-l apoi in biserica,i-ai zis : 'Iata te-ai facut sanatos,de acum sa nu mai gresesti, ca sa nu-ti fie tie mai rau'.
Cel ce sluga sutasului si pe fiica Cananiencei,numai cu cuvantul,pentru credinta lor, i-ai vindecat,Insuti intru totul zoz milostivule Stapane, insufla-i si lui Mihaela aceeasi putere de credinta,ca sa preamreasca puterea si dumnezeirea Ta!
Iarta-i ei Bunule Doamne,multumimirea pacatelor ei cele grele! Ca faradelegelile ei le cunoaste si pacatul ei este pururea inaintea ei. Si nu se simte vrednica sa ridice ochii spre Tine si sa cerseasca indurarea Ta.Ci ca un bun si iubitor de oameni,milostiveste-Te de nevrednicia ei.Din patul durerii o ridica si vointa ei o intareste ca sa umble numai intru poruncile Tale si de greseli sa se fereasca.
Ca tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre,Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam,impreuna si celui fara de inceput al Tau Parinte si preasfantului si bunului si de viata facatorului Tau Duh ,acum si pururea si in vecii vecilor.Amin

daca e pe faza careva sa zicem la ora 12 la pranz ora Romaniei.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput