In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mira esti la tine acasa in Banat stii doar
dar cand intreba Dorina de internari ? mai fata care-i baiu?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mihi sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa
refacere rapida

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata

cine doreste un ceai de afine ???
o zi buna

a mai vorbit cu mihi cineva ???

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi ok...
azi plecam la Alba...asa ca bagaje si late chestii...asa m-am saturat.
Vineri luam avionul din Cluj spre Italia, sper sa nu ninga si sa fie totul ok, ca nu-mi arde de anulari si alte cele.

Azi incepe Marco cursul de patinaj, asa ca imediat ne imbracam sa mergem la Mall sa-l vedem.

Ieri l-a tuns Marco pe Edi. se juca de-a frizerul...dar mi-a zis din start ca taie etichetele de la plushuri....am lipsit putin din living si i-a executat bretonul.
Dar nu am vazut decat azi dimineata. Bine el i-a zis la tat-su' aseara ca l-a tuns putin pe Edi....doamne ce breton i-a tras...
aia ca aia dar ii putea baga foarfeca in ochi. doamne ca nu-i pot lasa singurei defel...cica a avut grija, dar nu ma pot baza pe el, caci are 4 ani...
I-am ascuns foarfeca...si asa de abia si-o gasise...ca-mi taiase atele din covor....of..of...
cand il vad asa pe Edi ma bufneste rasul....

Dorina am inteles cum e treaba CU EX. endocrinologic. faine pozele de la Craciun. au primit cadouri la fel? ne vedeam pe noi peste cativa anisori...ce mai lupte si razboaie cu 2 flacai.
Mira ce mai faci? pe la spiridusi nu mai vrei sa dai?

de Mihi nu mai stie nimeni nimic

toate fetele si sa ne auzim cu bine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

eu doresc Dana dar ai sau doar ne prostesti :))))))))))
Giova nu te mai necaji iubita si ai mei faceau asa ceva,foarfeca numai de hartie sa le dai pe mana :)))) si profita de zilele cat veti fi singuri,mai da halal vreme vi-ati ales si voi :(((((((((( e tare rece in toate europa,sper sa va simtiti bine si copiii sa fie bine fara voi .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning fete banatene, oriunde v-ati afla!

Incep prin a-i transmite si eu FELICITARI de 4 ori mamicii noastre dragi si le urez, ei si printesei mici, dulci si dolofane sa fie sanatoase, si sa se intoarca repede acasa la muschetari! Abia astept vesti-povesti direct de la Mihi si poze, desigur!

Mira, ma bucur sa te reintalnesc! N-am mai vorbit de-o gramazie de vreme! ... Deocamdata ne chinuim sa ne facem curaj sa ne programam la endocrinolog si apoi, in functie de decizia acesteia vedem cum va sta treaba si cu internarea. Multumesc din suflet de ajutor, apreciez foarte mult gestul tau! Copii ce fac??? Tu cum esti??? Pe la Timisoara cand mai veniti???

Danuta, eu vreau ceai, asa ca m-am servit si-ti multumesc pentru tratatie!

Laurica, tu apari si dispari ca si cometa... Noi te iertam de fiecare data si te primim cu bratele deschise, ca esti a noastra si te iubim!

Inchei abrupt mesajul ca se inflama treaba pe la birou! Poate revin!

fetele, cucuietele!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna fecilii!

Afara tare mi-ar place o zapada asa faina sa o car pe Maya cu sania da dupa aia cand se topeste zapada se fleoscaieste afara
Am vorbit cu Mihi astazi si mi-a spus sa va transmit la toate ca va multumeste din suflt pentru sustinere si pentru rugaciuni ca tare bine i-o facut.

Te tzucam si noi Mihi draga,sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine la casuta voastra

Am fost la dr Maya a primit Sumetrolim si Nurofen sirop pentru ca se pare,ca a-r fi facut o cistita si de la asta sa fie si durerile ei de burtica

Acu nu mai stau ca merg sa fac spanacul,am ajuns acasa tare tarziu si nu am apucat sa fac mai nimic si maine merg iarasi de dimi la munca
O seara frumoasa si va tzuc pe toate

PS: Drum bun Giova si vreme frumoasa !
Te asteptam cu povesti la intoarcere....aaaaaaa si ce tare ai fost la faza ....am lipsit putin din living si i-a executat bretonul bine ca nu l-o intepat

Mergi la inceput

bey fetelor is rupta in gura,de dimineata sortez la hainute si jucarii ptr copilasi,lucruri minunate,am pregatit deja pe marimi si sex 50 de cartoane si maine va fi iarasi mult de luat din alte sate ,am pregatit deja in garaj locul de depozitare ca sa le pot masura sa aflu volumul sper sa reusesc cu firma de transport pana la urma,Doamne Ajuta!!!!!
ioi Mihi cand am vazut hainute de buburuza mica nu m-am putut abtine si am pus deoparte oaresce
fetele merg sa iau un antiflamatoriu ca m-am spatzarit mult p'afara si mie frica sa nu ma apuce iara ceva
Laurelule care-i baiu iara cu nora ,cum fras de o racit iara? fata pun joarda pe tine, de ce nu acoperi fata .
O seara placuta va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

iupiiiiii ningeeeeee sunt happyyy asa-mi place , chiar imi place .... copilu s-a trezit la ora 8.15 cu gandul ca ningea aseara si se intreba in somn "oare s-a depus?" chiuia la telefon de fericire speram sa nu se topeasca, sa mai ninga azi .... si diseara la bulgarit cu noi

asa-mi place sa privesc pe geam cum ninge ... cu ceaiul in fata aburind offf daaaa chiar e frumos asa totul alb .... diseara musai sa fac poze in parc

giova drum bun
laurelu cum e printesa ???
claudia ce faina initiativa

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning fete banatene, oriunde v-ati afla!

Eu ... ca orice om care se respecta, sunt cu ochii in gura de somn si, pe deasupra, si cu o masea in pumn din motive de trecere meteorica pe la dintzolog ...

Giova, drum bun si ... aveti grija, ca iar s-a intors iarna la noi! Cat despre freza noua a lui Edi, ce sa zic, poate ca-i da o nota aparte . Sa ai insa grija cu obiectele ascutite din casa, ca nu se stie niciodata... Doamne fereste! Bine ca n-a ratat Marco tinta!

Claudia, ai primit vesti de la transportatori, sau mai stai cu ochisorii in soare asteptand vesti de la ei??? si ma rog sa se aranjeze toate asa cum este mai bine!

Laurica, cum saracia a reusit Maya sa faca cistita??? Ai imbracat-o subtire sau ai uitat sa-i dai chiloteii de blanita! Ai mare grija!

Gabita, tu nu mai zici nimica??? Ce face Eva?? In tabara cand mergeti???

Hai ca va las, ca trebuie sa ma intorc la ale mele!
V-am pe toate si-o zi minunata va doresc!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput