In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))
Raspunsuri - Pagina 15
Pisicuta spune:
Sunt pe faza si spun si eu o pentru super-mamica Mihi si pentru super-bebelina roz!
Doamne ajuta!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
andanii spune:
sunt pe faza, doamne ajuta, ne rugam la 11 pentru mihi si bebelina ei
mie cand mi-au provocat nasterea tare rapid a mers totul , sa dea dumenzeu sa scape si ea repede si sa fie amandoua sanatoase doamne ajuta
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Giova spune:
la fix am intrat....
la 11 alaturi de Mihi si bebelina mica .
si mie mi-a provocat-o cu Edi sin in 40 min. de cand a pus oxitocina am nascut....asa ca e pe vineeeeee...
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
L5845 spune:
dupa pauza mare .
HAIDA MIHI ! Nastere ca fulgul si bubulina sanatoasa si mancacioasa !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
L5845 spune:
si sa ma ca n-am avut vreme sa mai intru, am fost olecuta cam ocupata si in plus, fara inspiratie, numa transpiratie si alegatura, nema snaga da scris, numa' da cetit si ala asa...in serpentina. Sper ca nu v-am bagat in ceata prea tare.
Acum mi-s binie, sper sa revin la normal, ca musai traba.
Va si va pra taceee, clar?
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
andanii spune:
S-a nascut bebelina, 3600 grame, mamica mihilica e bine
sa dea dumnezeu sa fiti sanatoase amandoua ... va pupam si va asteptam acasa cat mai repede
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Giova spune:
super!
felicitari proaspetei mamici si refacere rapida! o beblina cumintica si mult laptic!
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
claudia74 spune:
Doamne Ajuta! refacere rapida proaspatei mamica la patrat of Doamne ce bucurie.
Laurico sa ce tot iertam noi pra cinie,unge frasament tat umblii si ce investigatii tat faschi d'ascea cu asudaturi si alergaturi,zi-nie fata sche-i cu cinie
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
digutix spune:
saluti fetele
mihi felicitari!!!sa fie sanatoasa bebelina mica si sa va umple casa de bucurii impreuna cuu cei trei iezisori.refacere usoara si tie.
miraklucker spune:
Ma scuzati ca dau buzna da musai sa o felicit si eu pe Mihi.
Mihi draga sa-ti traisca printesa Rebecca , sa fie sanatoasa sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii, ca sigur protejata va fi cu de cei 3 fratiori mai mari iar rasfatata sa numai spunem mai ales de tatic.........o sa vezi!!
Dorina, daca vrei o pot intreba eu pe verisoara mea cum e cu internarea ea e rezidenta pe pediatrie la Turcanu iar pana in feb e la eco .
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.