In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mihi nastere usoara draga mea

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Netza buna,

asteptam vesti bune trupa.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata

haide mihi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna gimineatza.

Haidatz la inviorare dupa care va astept la o mica gustare ....o cafea....un www.ruby.ro/upload/fck/Image/Bauturi/Strawberry%20lemonade.jpg" target="_blank">suc naturel....siiiii o felie de tiramisu....o sa lesinati cat v-am hranit in dimineata asta.

Noi suntem in parametrii dar maine vreau sa merg cu bubulyna pana la med de familie sa o vada pentru ca acu de dimi a tusit dar o singura data numa ca am auzit unpic de caraiala intre nas si gat si vreau sa o iau din timp nu sa astept pana behaie de la tuse no ca fu fata la gradi 2 sapt si jumate si se poate sa mai mearga.... de ce sa nu boleasca mama ei de raceala da las ca bagam la greu vitamina C,ceaiuri,o frectie diseara cu Wick Vaporub si o pun la loc
Acu fug ca fac paste italiene Pasticio pentru cine doreste sa imi vada reteta si sa incerce aceste paste iaca www.culinario.ro/singleView/Pasticio-1886.html" target="_blank">acilea mi-s gata pastele,fug sa pregatesc carnea ca acus plec la munca....si mai am de facut si spanacul dar las pe diseara.

O zi buna gagix

Mergi la inceput
Mergi la inceput

fata cum arata pasticilile alea,sau cum le zici mataluta ,ai grija de nora ca de nu pun sucitorul pe cocoasa ta,multam de reteta si de tratatiuni generoase,vazui si pe sorela pe culi .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Hai mei cuscra ca stii reteta de pe Culinario...fug la treaba ca urla carnea dupa mine

Mergi la inceput

fata nu stiu cand ai pus-o acu am vazut.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Yupiiiiii......Mihi e la maternitate,azi vine bubulina micaaaaaaa.....

Am sunat-o acu mestecand la paste ca am zis la 10 o sun ce fras stiam ca azi are consult si au oprit-o acolo....acu numa ce-i facura treaba aia care mi-o nu mi-o placu' si se pregatea sa mearga sus in sala de travaliu,cica s-ar putea sa-i faca nastere provocata....draga de ea
I-am promis ca ne rugam acu de dimi pentru ea si bebelina,una sa nasca usor ca un fulg si halanta bubulina sa vina pe lume sanatoasa,papacioasa si fumoasaaaa foc !!!

Mergi la inceput

HAIDE MIHI, impinge si respira,Doamne ne-am dilit parca am naste noi,am niste emotii de vad in ceata,fata suntem cu tine da trup si suflet ,haideti sa mai spunem rugaciunea acuma,care vi-s pe faza da la 10 la mine,11 la voi,in jumate de ora ok trupa?????

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput