La vechea locuinta am avut o astfel de masa si mi-a placut, mi se pare usor de intretinut, eleganta.
Acum stam la maicamea si sper in primavara sa ne mutam in ap nostru;
si ezit sa achizitioanm o masa de sticla pt bucatarie pt ca avem un baietel de un an care e ff neastamparat si plin de energie si dintr-o data sticla imi pare riscanta din cauza posibilelor accidente;
pe de alta parte tare mult imi dores sa am iar masa de sticla cu picioare de metal in bucatarie + ca s-ar potrivi f bine si cu mobila care o sa fie acolo;
ce parere aveti? e sigura o astfel de masa? sunt riscuri de accidente (spart geam etc)
eu am masa de sticla, chiar extensibila, nu pun drobul de sare inainte....e din cea facuta ca si parbrizul, daca e ceva sa se sparga se face patratele
eu am luat-o pt ca se curata usor, fata de cea de lemn, o consider mult mai practica....bine eu am multe din sticla in casa, etajera de cd/dvd-uri, masa tv...urmeaza biroul sa-l schimbam in sticla candva
trebuie sa te asiguri ca sticla e groasa si masa solida, cam am vazut care si danseaza, nu erau deloc solide
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
si exista si un fel de folie, transparenta care se poate aplica peste, in caz ca, se sparge nu se imprastie cioburile
scuze , am uitat denumirea
Masa mea din bucatarie intentionam sa o schimb cu una din sticla din aceea mata si cu un mic model - pe ea scria ca e de gradina dar se preteaza foarte bine la mine in bucatarie, mai ales scaunele zici ca sunt facute special pentru mobila mea din bucatarie. Dar aveam aceeasi problema chiar daca baiatul meu e mai mare, are 5 ani si parca tot mi-e frica.