Scandinavii au murit! Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 3
mara03 spune:
´na seara!
stiati ca a nascut vikinga ieri? sa fie sanatoasa si ea si micuta letitzia!!!
noi, adica eu si ionu´ din dotare, am fost 2 zile la scaldat oasele in apele termale de la felix. a fost obositor oameni buni. mergeam la bazine si dupa 2 ore de stat in apa nu vedeam in fata ochilor decat patul.
tudor nu a venit cu noi pentru ca are inca bubite si m-am gandit ca e mai bine sa nu-l duc la baie...
apropo de filme, vreau sa va recomand un www.theworldaccordingtoionb.com/" target="_blank">documentar de fapt. unul superb. sa va uitati daca aveti ocazia.
va pupa mara pe toti!
noape buna
speed spune:
of, la noi nebunia continua, ieri trebuiau sa se intoarca mamele in Ro dar fiindca a nins citeva ore de dimineata le-au anulat zborul...acum le-am gasit un zbor joi, macar stau cu nepotica fiindca si scolile sunt inchise pina joi...is asa de "pissed off" ca nici nu mai pot glumi pe tema asta...
mara, imi amintesc si eu cu drag de baile felix, am fost acolo in studentie, mi-nu-nat!
lilanda spune:
Io cre' ca intru-n hibernare . E friiiig si da sa ninga iar. Cum spuneam, a fost frumos de Craciun, hai si de Anul Nou, da' de-acu' gata...ar trebui sa ne lase.
Imi trimise vik o poza cu dolofana ei...e tare dulce :))
lauradelyn spune:
Saluti!!Adela unul dintre cei 2 care s-au scaldat in lac de Boboteaza a fost al meu sot plecat cu pluta....o zi intraega a spart gheata de vre-o 15 cm grosime sa poata sa saras si sa-si gaseasca pluta!!Noi nu l.am onorat cu prezenta ,am preferat Disney on Ice la Globen!!
Ortodocsilor din Uppsala le vom face o vizita impreuna cu Presfintitul Episcopul Macarie si Parintele Florin Balan pe 30 ianuarie de Sfintii Trei Ierarhi am sa revin cu mai multe imformatii despre ora si adresa!!
Despre noi numai de bine ceea ce va dorim si voua!!
anja spune:
Aici in Skåne ninge iarasi ca in povesti si recunosc ca imi place mai mult asa, cu zapada, decat vesnica iarna tomnatica cu ploi si vant.
Si, daca e sa ne luam dupa ce se spune, si dupa cata zapada a fost, vara care vine ar trebui sa fie o vara adevarata, cu mult, mult, mult soare.......
Pana atunci ne mai putem bucura de un ski!
Un an bun,
Anja
Rayuela spune:
Stimati scandinavi,vorba lu Lilutza,cre ca intru si io in hibernare....m-am saturat de prelungirea asta a agoniei,s-a terminat cu sarbatorile,gata,am inceput munca,asa ca am intrat in deprimarea de dupa:))
Sa-i traiasca vikingei noastra fetitzul,nu putem sa vedem si noi dolofana?Pe mail?
Va pupez si revin ,vorba uni clasic,sa vad ce mai aveti prin sticlele alea:))
doruletz spune:
si io viu la hibernare Si noi incepuram scoala si serviciu si plecara si musafirii si mai e si friiiig
Azi iar detera "alarma orange" la zapada si polei, ma saturai fratilor de atata frigaraie, de 2 saptamani o tine asa. Nu am vazut atata frig si zapada si temperaturi d'astea bizare de 10 ani de cand sunt io p'acilea. Zici ca s-a mutat canada la noi:))
ce bine de mihaela ca ea o fi la soare acu
da' nici un spa de la felix n-ar strica :) Orice numai geru d'aci nu
itsme spune:
io va rog respectuos sa incetati cu calomniile ca nu s-a mutat nici o Canada la Paris! Canada e aici, bine merci, si daca va ajuta cu ceva, si io sunt in pragul hibernarii, depresiei, luatului pe campii!
la noi, ca sa nu ziceti ca ma bag in vorba degeaba, continua sa fie - 20 C, ma rog, ei declara mai putin, dupa care baga o chestie care se numeste "factorul de vant", adica dau 2 temperaturi, intai una care pare mai normala, si care sa-ti dea sperante, pe urma o baga pe a doua, asa numita "cu factorul de vant", care incepe cu minus douazeci. Asa ca nu va nelinistiti ca si noi suntem bine, merci. Astept din zi in zi sa intepenesc printr-ul loc cand ies la plimnbare cu cainele si sa devin statuie.
E asa de frig ca hainele de dinainte de caine (cand nu bantuiam iarna pe afara) nu au facut fata, asa ca mi-am luat canadiana noua, cum ar veni, caciula, fular, plovere de lana, straturi peste straturi. Cand mai imbrac cu toate alea pe mine, peste colacelul de sarmale pe care l-am depus de la Craciun, am un mers leganat ca un robot (sau roboata, cum s-o fi zicand)...
v-am pupat si aveti grija cum treceti strada
doruletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui itsme E asa de frig ca hainele de dinainte de caine (cand nu bantuiam iarna pe afara) nu au facut fata, asa ca mi-am luat canadiana noua, |
pai tocmai zisera astia la tv ca in fr din cauza vremii se vinde o canadiana noua la fiecare 20 sec:)
auz, da' de ce ii zice canadiana?
Astia p'acilea nici nu stiu sa scrie temperaturile negative darmite sa mai calculeze si alti factori.
Aci fusera cel mai mult vreo -7 da' pt ca lumea e neobisnuita cu astfel de geruri multi se asteptau deja sa apara ursii polari pe strazi:)
Ieri ii zisei lu A ca a uitat sa lase mancare la pisici si el cica n-au decat sa vaneze si ei vreun pinguin
iar a inceput sa ninga
itsme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doruletz auz, da' de ce ii zice canadiana? |
ah, pai cred ca ii zice asa pentru ca friguri de-ti ingheatza matzisoarele ca la Canada nu exista nicaieri, asa ca e data denumirea pe merit
A e mare figura, da' bietii cotoi nu cred ca se incumeta nici ei sa iasa la vanatoare pe asa crivatz...
la noi are lumea tot felul de specii de catei drept pet, unii mai tropicali, asa, de felul lor...sa ii vezi pe aia cu botine si canadiana pe ei, lipsiti de orice bruma de demnitate care le-ar mai fi ramas...
macar al nostru are 2 straturi de par in blana si e mai rezistent la frig, asa ca nu am fost nevoiti sa-l umilim cu tot felul de imbracaminti de iarna cand il scoatem afara...
pupici si canadiene calduroase la tul'mond!