Scandinavii au murit! Traiasca Scandinavia!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

La noi nu e frig, desi s'tem bot in bot cu Canada. Am avut si noi un -5C cu vreo 2 saptamani inainte de Craciun, da' acum cred ca vine primavara. A dat coltul lalelei, parol.

Se pare ca nici la New York nu sufera lumea de frig.
www.nydailynews.com/ny_local/2010/01/10/2010-01-10_speedo_on_the_platform_forget_the_cold_its_no_pants_day_on_nycs_trains_and_subwa.html" target="_blank">Dovada

Sa aveti un rest de saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata!
Si aici vine frigu din nou, nu char asa tare, da eu n-am voie deloc la temperaturi scazute, ceea ce ii reduce iesirile afara juniorului, ceea ce duce la plcitiseala si tulburari de somn:)
Asa ca reusiram sa angajam o studenta simpatica, ieri s-au vazut, s-au placut, azi vine 3 ore sa vedem cum se joaca impreuna, ca la gradi nu pot sa-l dau pe gripele astea, plus ca la grupa aia de germana unde stiu sigur ca e o educatoare f draguta nu poate sa mearga acuma, ca nici romana nu vorbeste fara traducator

Lil, vazut covoare, luat notite :-))

Unde ai primit poza cu aia mica? vreau si ioooooo,trimite si mie, nu-i corect, e ca in bancu ala cu maslina, dupa ce am stat cu Laura pe sms si telefon tot travaliu si post nascare, tu primesti poza :-))))))))))

Cand era nepoata-mea Diana mica (e cu un an mai mare ca mine, dar ma rog:D), a intrebat-o pe cumnata: de ce se spune canaDiana si nu se spune canaNicole?:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anja spune:

O intrebare. A fost cineva la ski la Sälen?
Vrem sa mergem intr-un weekend prelungit, pe la sfarsit de februarie inceput de martie. Aveti ceva tips-uri?
Multam mult,
Anja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Brrr, ce factor vint se zburleste si pe-acilea . Deci clar nu-i ca-n Canada (respectele mele, itsme), da' e vint din ala de mic uragan si bate dinspre Baltica. Marea a-nghetat prin fiorduri, oamenii se dau pe gheata printre barci, iar io m-am saturat de curatat zapadaaaa. Cica-n week-end cade iar!! Acu, vroba anjei, macar vara frumoasa sa avem!!

In aceeasi ordine de idei, vreau si io linkuri cu botine pentru ciini, ca Ilie are probleme cu "ciubotele". I se prinde gheata-n labe si se opreste din minut in minut, se pune pe burta si incepe sa se linga. Asa ca iesirile noastre s-ar putea numi, mai degraba, datu' cu sania, io in post de husky.

arborico, lol...ce picioare in New York Ma (re)apucai ieri de pilates si-mi camt simt socketurile azi. Tu cum stai?

Mai, de la vik primii poza pe telefon, din greseala s-ar putea :)) Acu' daca mai gasesc cablu' ala de mutat poza pe computer, va dau PM.

Va pupez.

PS. Acu' vaz ca doruletz functioneaza si ea pe GMT -6 :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Hai ca m-am amuzat!Posesoarele de patrupede,alde lilutza si itsme,ce discutii dragutelor,acu vorbim domle de pantofi pentru catzei:))Ma intereseaza sa vaz si io cum arata o astfel de dracie:))Am mai vazut io geci,palarii,sepci,dar de pantofi inca nu!Aleluia!Vor Louboutin sau Manolos?
Ca sa nu mai zic ce ma distra domnu A cu comentariul la adresa pisicii.HAHA!
Si noi la copca la greu..exact cum spunea itmiutz,si aici se tot vehiculeaza treaba asta cu factoru vint,dar io nu pricep..decit ca mi-e frig.Da rau!
No,poate mai ies din birlog ocazional,si la propriu si la figurat.
Noroc la poienari,ca nu am mai ciocnit de mult!Pai se puate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

arborico, voi sunteti bot in bot cu partea Canadei unde nu e frig! La Vancouver e ca la Londra, adia ploua tot timpul si nu e frig.
Pe partea de est si pe la mijloc se petrec adevaratele drame meteorologice. La noi (sa bat in lemn), s-a mai inmuiat un pic gerul, acu' avem numai -9 cu Wind Chill (adica factorul de vant). Am insa o prietena care sta in mijlocul tarii, la Saskatoon, unde le-a adus Mosu' -40 de grade Celsius. Mi-e si rusine sa ma plang cand aud asa ceva
Iar aia din NY, ce sa zic, niste oameni cu totul si cu totul speciali!

Sa trecem la incaltaminte.
Lulutz, cele mai bune botine canine sunt tot made in Canada, ovcors

ti le recomand doar din auzite, ca al nostru patruped nu suporta nimic de imbracat, incaltat, sau de dormit pe. La el in cusca doarme direct pe plasticul ala care tine loc de dusumea, ca toate saltelele, paturile, alte lucruri moi care i le-am oferit, le face ghem si le da la o parte, sau le roade daca e plictisit

asa ca cizmulitele pe care le recomand se cheama Mutluck, si le poti vedea aici:

http://www.muttluks.com/our_products/muttluks.php

daca e frig la voi, cumpara modelul "fleece-lined". Daca nu puteti comanda din strainatate, spune mie si trimit la pachet.

Rayou, razi tu razi, da' cu jivinele astea e belea mare. Ziceam eu ca e greu cand junioara isi dorea Jimmy Choo sau Christian Louboutin, sa vezi cum e cu patrupedul care refuza sa se incalte de-a dreptul, indiferent de marca de pantof! Saracul schioapata pe afara din cauza asta, ca-i intra sare sau gheata intre degetele de la labuta. Cand iesim la plimbare trebuie sa ne tot tot oprim sa-i scoatem belelele dintre degete, grea viatza mai avem si noi!

hai noroc toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

itsme, merci de link, ma duc sa verific harta de marimi si culori :)) Poate gasesc si niste preturi pe-acolo-sa, asta ca sa vaz daca-mi permit sa investec in doo perechi de muttluck (sau o pereche de patru incaltari??), ca nici al meu nu sporta nimic pe el, sub el si nici sa-l atingi pe labe :)

Saskatoon e ca o Siberie, asa, nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Saskatoon e ca o Siberie, asa, nu??

Saskatoon e in preerie. Da, e cam un fel de Siberie locala.
Mai multe amanunte www.saskatoonkiosk.ca/weather.php" target="_blank">aici brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Citat:
citat din mesajul lui itsme

arborico, voi sunteti bot in bot cu partea Canadei unde nu e frig! La Vancouver e ca la Londra, adia ploua tot timpul si nu e frig.

iegzact cum spui, mai putin partea cu "tot timpul". Ploo ashea, ca un shower care nu are presiune. Mai mult o bura de ploaie decat altceva. Si nu continuu, dar de cateva ori pe zi. Acum, par example e soare. Pentru mine e paradisul, din punct de vedere meteorologic (dar nu numai).

Cat despre Choos pentru catei, succes la convins sa ii si poarte.

Lil', despre pilates atat am de spus: "Au, genunchii!"

PS. Iar ploo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

si aci ploo, gata, veni vara, azi au fost 3C! prima zi cu pozitive de vreo sapt incoace.
lilutza, pazea ca vine si la voi in curand "caldura" asta:)

io ma uitai doar la pozele cu aia din NY, nu citii nimic din articol. De ce isi detera aia nadragii jos? Lume nacajita peste tot maica...

Si cum adica, la vancouver nu e zapada? atunci aia de la olimpiada de iarna fac ski nautic ca parca auzii ca acolo se tine anu asta?

Sunt frumosi botoseii aia, pentru pisici n-or avea? ca ai mei vin cu labutele inghetate de afara. Tocmai remarcasem si io ca mitica avea niste pernite rozalii si moi cand era pisic de apartament, acu sunt murdare si aspre, neaparat trebuie sa iau masuri:)

Apropos de nasterile personajelor celebre (bine ai venit fetitz de vikinga:), de azi Carlita a devenit mamaie:)) Cica nascu Jean Sakozy un baietel pe care il botezara Solal (ca in www.amazon.com/Belle-du-Seigneur-Albert-Cohen/dp/067082187X" target="_blank">romane)
Iar astia din ziare ii si facura www.lexpress.fr/actualite/politique/dans-la-famille-sarkozy-je-demande_841837.html" target="_blank">arborele genealogic...
Cu ocazia asta aflai si io ca Nicolas e primul copil al fameliei care e nascut pe sol francez. Si iete ca ajunse presedinte. Sa mai zica careva ca sunt rasisti p'aci si ca se poarta urat cu strainii:)

Si apropos de siberia, cat au fost romanii in vizita la mine ma mai uitai si io la stirile de la tvr 1 (ca doar tvr international am). ma ingrozii. Stiri interne: 5 accidente, 2 incendii si niste furturi de cale ferata. Stiri externe: "bomba zilei", doamnelor si domnilor, senzational, a nins in Siberia! (urmeaza un reportaj de vreo 5 minute cu ce iarna grea si cum s-au inzapezit trenurile p'acolo:)) Sport: 3 sferturi din jurnal.
Mai ca regret telejurnalul de pe vremea impuscatului, nici ala nu avea nici o stire adevarata da' macar tinea mai putin. Asa cevaaa

mai viu io

Mergi la inceput