BRAVO ROCO!!!, MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(94)
Raspunsuri - Pagina 20
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Fetelor am vb cu dr si maine e ziua cea mare, maine imi face cezariana. Abia astept sa-mi vad fetita. Ma bucur ca nu-mi face anestezie generala si oo s-o vad imediat. De adrelina mai stiti ceva? S-o fi intors cu Tudor de la dr? Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria |
HAI TANA!!! SUCCES! SA VINA LAPTICUL REPEDE!!! 

Ratusca
36+ 
AMR 4 SAPTAMANI - 25 zile and counting (oare da la socoteala?
)POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
gratiana77 spune:
Greu mai merge DC-ul asta!
Ce burtici tehnicute avem pe aici sa ne faca un nou capitol?
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
Tanaion spune:
bubu mitumac baly alexia va multumesc fetelor 
Eram asa de nerabdatoare sa va anunt pe voi de la odisee, ca mi-ati fost atat de apropiate sarcina asta, ca nu stiam cum sa intru mai repede pe DC dupa ca am terminat de vb cu dr.
mariucasara, gratiana
va anunt.
Ayanna probabil ca maine dim imii face analizele, mi-a zis oricum sa am la mine ultimele analize. Si apoi imi face cezariana.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
38+
Maria
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui Tanaion Fetelor am vb cu dr si maine e ziua cea mare, maine imi face cezariana. Abia astept sa-mi vad fetita. Ma bucur ca nu-mi face anestezie generala si oo s-o vad imediat. De adrelina mai stiti ceva? S-o fi intors cu Tudor de la dr? Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria |
si io unde raman??????????????????

si mamidepuituti isi vede bebele azi..maine tanaion....si noi avem acelasi UM.................
si eu vreau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

mitumac spune:
V-am spus ca am citit dimineta de Roco dar nu am apucat sa mai scriu....azi am spalat si noi hainute, prosoape, etc pt bebe...ce aveam pana azi....
Si ne-am dus la cumparaturi....directia Cora(ca acolo am vazut lucruri pt bebe mici)....am ramas cu buza umflata si cu o mare durere de cap....pt copii nou nascuti, nu avea mai nimic....si eu care spuneam ca nu cumparam lucrusoare....se duce tati dupa si cumpara...bine ca nu am facut asa...deci marile noastre cumparaturi s-au rezumat la 2 per de pantaloni cu botosei, 2 caciulite de casa, set 7 bavetele si atat....
Cumparasem din Carrefour 2 set de 4 body....deci 8 body si 2 pantaloni....
hai si in AFI la Real....am gasit pantaloni dar de 3 luni(pt nou nascuti nu se gaseste nimic), caciulite set 3 buc....de 3 luni....si deloc caciula groasa pt afara...
ne-am dus la miniblu....unde o caciula groasa nu costa decat 55 ron...dar avea swarovsky in frunte....fireste ca nu am luat....
Asa ca mai avem de cautat....slava domnului ca am gasit cosmonautul( de la smyk-all for kids)...desi si ala e de 3 luni...
Scuze daca v-am facut capul calendar....dar sfatul meu este cand gasiti ceva, care credeti ca merita....luati...dupa veti trai cu regrete...
34+ 
cris.dogarel spune:
ratusca, nasc la CMU- regina maria si in pretul nasterii au inclus un bonus pt bebe:consultatii gratuite pana la 6 luni(saptamanal in prima luna, bilunar pana la 3 si lunar pana la 6)plus reducere la consulturi de specialitate, daca e cazul

[center]
HAI, TANA!!! BAFTA!!
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel ratusca, nasc la CMU- regina maria si in pretul nasterii au inclus un bonus pt bebe:consultatii gratuite pana la 6 luni(saptamanal in prima luna, bilunar pana la 3 si lunar pana la 6)plus reducere la consulturi de specialitate, daca e cazul Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 2 sapt.!! |
Foarte tare pachetul tau! La Medlife nu ofera asa ceva
Deci dupa ce ies de la ei, suntem pe cont propriu Ratusca
36+ 
)POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
ratusca_mica spune:
ma bag la capitol nou sau presteaza deja cineva? ca nu de alta dar cred ca va dura o ora!
Ratusca
36+ 
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
ayanna_xem spune:
Of, credeam ca numai la mine merge greu netul asta, dar vad ca si la voi se incarca greu paginile.
Tanaion multa bafta maine, sa nasti usor, sa te recuperezi repede, sa ai bebitza sanatoasa si sa vii repede acasa sa ne povestesti si noua cum a fost, ca sa prindem si noi ceva curaj. 
si uite si cateva fete pentru sustinere 

37+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui Tanaion mariucasara, plateea, cris_mario, gratiana va multumesc din suflet. Am luat mai multe nr sa va tin la curent, dar ma ganndesc sa nu deranjez. Se ofera cineva sa-i trimit sms? Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria |
jeeeeeeeee sunt disponibila 25 din 24!!!!!!!!!!!!!!!

nastere usoara
recuperare rapida. laptic mult si bebe sanatos si papacios!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....