Dieta Rina(2)
Raspunsuri - Pagina 9
Inaf78 spune:
Mi am activat si eu PM ul. Jasmi astept si eu parole de la adresa de email cu cartea, te rog frumos.
Maine si eu m am gandit la pilaf sarbesc. E gustos si satios. Am studiat prin carte si este admis calitul legumelor in ulei, dar nu prajitul. La pilaful sarbesc este data ca alternativa: orezul fiert separat si legumele fierte la abur separat si apoi totul se amesteca. Se serveste cu o salata din salata verde.
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
ancadragoman spune:
eu pilaful sarbesc il fac asa:calesc ardei cu rosi si pe urma pun orezul cu apa si il bag la cuptor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Alecsia spune:
Dieta se pare ca permite gatitul cu ulei. Dar putin ulei, 1 lingura.
Eu nu voi gati cu ulei, si voi evita uleiul chiar si in salate. Dar e alegerea mea. Cine vrea poate sa foloseasca ulei, nu e abatere .
Inaf78 spune:
in reteta din carte se pune: 1 ceapa mica, morcov, rosii, ardei, ciuperci si 120 g orez. se serveste cu o salata verde mica.
aceasta cantitate de orez este si ptr pranz si ptr seara.
eu voi folosi toate aceste legume, voi manca 2/3 la pranz si 1/3 seara.
pana acum am rezistat bine si sunt OK. nu simt nevoia sa rontai, nici sa mananc extra.
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
lisa79 spune:
hop si eu!
tocmai ce am terminat si eu micul dejun compus dintr-o banana si un mar...deliciocs. la amiaza,am pulpe de pui cu salata. desearamergem la cineva care au pregatit ceva papa,dar eu m-am anuntat ca sunt la dieta(n-am precizat ca e prima zi) si ca nu pot decat pui parjit cu salata
buna idee Jasmi,multumesc de pm!
bun venit noilor fete,suneti pe listuta
jasmi spune:
' seara!
Ina, ai PM
Eu am trecut cu bine ziua. Cu ceva ganduri aiurea, mai ales cand am trecut pe langa o farfurie cu prajituri, dar a fost ok.
Mai am vreo 4 degete de apa in sticla, dar cu supa de la pranz, am baut per total 2 l. Asta e bine pt mine, care beau 2 l intr-o saptamana. e un inceput.
lisa, bafta pe azi!
restul fetelor?
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Rirrru spune:
Buna seara! Citeam zilele trecute despre aceasta noua dieta, rina, si am vazut cam despre ce e vorba asa ca m-am apucat si eu de ea. Sunt la ziua cu amidon-legume, in care practic fac foamea, la scoala e chiar un chin sa ii vezi pe restul cum se delecteaza cu tot felul de bunatati . As vrea si eu daca se poate sa imi trimiteti va rog frumos prin forum niste pagini din carte ca sa pot si eu manca mai cat de cat ca nu am nici cel mai mic strop de imaginatie... Multumesc mult
terry spune:
si io zic ca am trecut binisor peste ziua asta. ultima masa a fost la ora 19. recunosc si pt asta sa ma bateti ca am mai ciugulit chestii nepermise, nu mult. incerc sa ma las si de fumat. de 3 zile n-am pus tigara in gura si ma mananca degetele rau.apa am baut multa. am pierdut sirul numarului de cani.maine mai e cum mai e dar poimaine...chiar mancati aluat de pizza cu sos de rosii? ce se poate manca altceva? eu inainte, mancam paste fierte si cu f putin unt. am incercat si fara si am dat tot afara.
====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM