Dieta Rina(2)
Raspunsuri - Pagina 10
Arriel spune:
Da, prima zi nu a fost prea grea, dar pentru mine asta e perioada din zi dificila, cand de obicei rontaiam ceva in fata calculatorului sau televizorului...
Pentru maine nu am reusit sa fac aprovizionarea pt ca am avut musafiri, asa ca voi improviza un fel de salata orientala dar fara ou, cu cartofi, ceapa, masline...As pune si un castravete mic murat, dar nu stiu daca avem voie...
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
lisa79 spune:
vai vai vai...am venit de la nasi...mama ce de bunatati aveau acolo si io cu pulpa de pui si ditamai salata...oricum au fost buna,dar tare as mai fi macat si din ciupercute un pic
terry spune:
buna dimineata!raportez: mic dejun: 2 cani cu apa si 2 mandarine.lisa nu cred ca ar fi fost vreo nenorocire daca gustai o ciupercuta. azi, pranz si cina: orez cu legume.cum ne cantarim? la o saptamana?o zi buna!====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM
jasmi spune:
Neatza!
eu o sa ma cantaresc la o saptamana. mai repede nu prea are rost, ca la cat dureaza dieta asta, nu trebuie sa fiu nerabdatoare
acuma o sa bag micul dejun fortat. la mine nu e problema cu mancarea pana pe la 17. de atunci incepe chinul. si nu dureaza mult. ieri am profitat de faptul ca imi dormea micutza si am citit. Si asa de tare m-a prins cartea, ca m-am trezit pe la 7 juma ca uitasem de cina
edit: |Rirrru, bine ai venit! In paginile anterioare am scris cum se poate activa PM (private messages). Urmeaza si tu instructiunile si dupa ce reusesti o sa-ti trimit acolo datele contului comun unde am pus cartea cu dieta. Multa bafta!
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
ancadragoman spune:
Neata
Am trecut cu bine de ziua de ieri,singura problema a fost ca nu am baut apa
Azi mi-am luat pilaf sarbesc si salata verde ,deci sunt asigurata
Maine ce urmeaza?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Alecsia spune:
Buna dimineata,
Am trecut si eu cu bine de ziua 1. Aseara as fi mancat macar 1 mar, dar m-am abtinut. Astazi m-am cantarit - 900 g .
Am inceput astazi micul dejun : o portocala
Inaf78 spune:
Buna dimineata!
multumesc ptr PM.
ieri a fost OK. felia de paine nu mi a trebuit (din fericire).
astazi orez cu ceapa, morcov, ardei, rosii (am uitat sa pun ciuperci). am facut din 120 g orez si mi a iesit f mult. cred ca ne va ajunge la toata familia.
maine am programat la pranz: spaghete cu sos de rosii. sosul il prepar astfel: 1 lingurita ulei, suc de rosii, usturoi, pe care le fierb (sa nu miros a usturoi), apoi pun un pic de busuioc, si amestec cu spaghetele. spaghete am cumparat din grau integral.
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
Inaf78 spune:
si nu ma cantaresc pana nu voi vedea vreun semn la haine. nu vreau sa o iau de la capat cu psihoza cantaritului. important e sa ma tin de regim si sa vad ceva la haine...
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
ancadragoman spune:
Ina la dieta asta am observat ca se vede intai la cm si dupa incepi sa dai jos kg,asa am patit eu data trecuta cand am tinut
Maine mancam paste?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Inaf78 spune:
eu nu sunt o bucatareasa buna si nici nu mi place sa prea stau la cratita, asa ca eu prefer mancarurile astea care se fac repede. asa ca maine paste cu sos de rosii. eu asa faceam si inainte sosul de paste, asa ca nu va fi o noutate.
ai mai tinut regimul asta? complet? a avut rezultate?
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)