Dieta Rina(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Lisa a picat la fix invitatia de a ne alatura aici. Dieta rina mi se pare ok... intru si eu in lupta cu kg.. acum am 83, vreau sa ajung la 65 ... dar in timp... si mult .

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Lisa, vreau si eu la slabire cu voi!!!! Mai ales acum dupa sarbatori!!!

Acum am 58,5 kg, rusine sa imi fie!!! Acum o saptamana aveam 57 dar am mancat cat un porc pus la ingrasare. Targetul meu este 55 kg, ideal ar fi 54, dar macar 55 kg sa am si voi fi multumita.

O iau de maine cu regimul, asa ca ma pun pe studiat!!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melli spune:

Se mai repeta meniul dein zilele astea s-au o sa fie tot timpul altceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

Voi gatiti si copiilor zilnic? Mergeti si la serviciu? Cum veti face? Cum ati planificat?

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Poate pe langa meniul zilnic discutam si cum vom manageria situatia.

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

MELLI: Se mai repeta meniul dein zilele astea s-au o sa fie tot timpul altceva???

Meniul se poate repeta sau poti varia pe aceeasi tema, adica trebuie sa respecti ordinea celor 4 zile: proteine, amidon, carbohidrati, vitamine si la fiecare luna o zi de apa (dupa ziua de vitamine si inainte de proiteine), asta timp de 90 zile. Atata timp cat respecti principiile poti sa mananci ce vrei si cum vrei. In carte exista si retete, dar sunt doar orientative.

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

fetele au mai discutat subiectul si pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131027

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Si eu, si eu...In prezent 71 kg, target 60 kg
Lisa, voiam sa mai aman cateva zile, dar cand am vazut ca ai deschis si subiect nou, am zis ca incep obligat sa nu pierd startul

Maine piept de pui fiert cu legume...Nu cred ca voi respecta prea mult retetele din carte, doar asa, orientativ, prefer lucrurile mai simple, ca nu-mi place sa stau prea mult in bucatarie. Nu am apucat sa citesc prea bine cartea, doar am frunzarit-o, dar am vazut ca e permis cam orice tip de carne, inclusiv pulpe de pui si carne de porc.
Eu nu am inteles insa care sunt orele la care iei pranzul si cina?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bun venit noilor fete.
ma bucur sa imi vad colegele de odisee pe aici

Arriel,nu stiu sa scrie nimic in carte de ora exact a pranzului,dar eu cred ca trebuie facuta o pauza intre ultimul fruct si masa de pranz.

ce sa va zic...bafta multa. va rog sa mai veniti si voi cu diferite retete,nu trebuie neapareat sa mergem dupa carte 100%,si rog fetele care au cartea cand mai au timp sa mai copieze in continuare zilele de meniu.
Va deresc o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

neatza!

bun venit noilor fete gata de atac

m-am trezit cu o vointa puternica, mai puternica decat cand am adormit aseara sper sa ma tina...

eu inca nu lucrez, sunt acasa, deci e putin greu sa nu te invarti pe langa frigider, sa nu mai vb de soacra-mea care ma cheama in mod constant sa mananc la ei (sta vizavi) ...

eu am hotarat asa:
la 9 micul dejun si eventual la 11 inca ceva fructe in caz ca ma apuca depresia

la 13 pranzul, azi va fi piept de pui cu ceva salata si supa a la cub cu painea nu cred ca ma mai amagesc, ca mie imi place numai aia proaspata, calda si coaja .. grrrrrr

la 18 planuiesc cina - juma' de portie de la masa de pranz.7

intrebare: e obligatoriu sa mancam la cina ce am mancat la pranz, sau e voie si altceva ce se incadreaza in dieta zilei cu pricina?

mi-am pus sticla de apa langa mine, da tot plina e so far..

spor pe ziua de azi!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput