Dieta Rina(2)
Raspunsuri - Pagina 13
lisa79 spune:
pai eu m-am rezolvat cu voi, cand ma trezesc gasesc deja retetele nu mai trebuie sa ma stresez foarte tare. acum am halit 1banana si 1 mar. la pranz am sa fac orez cu legume si salata.
de ziua de maine...credeti-ma ca eu de abia astept fiind un chocolate freak
Cu apa e mai greu si la mine,nu prea intra 2l,cam 1l 1l si 250ml pot bea,dar nu mai mult.
inca o zi
Inaf78 spune:
ptr. maine, ziua 3 (carbohidrati), putem alege ptr. la pranz intre: paine din 200 g de faina
sau
mamaliga
sau
paste, spaghete, macaroane
sau
pizza cu sos de rosii si condimente
sau
1 cana de fulgi de ovaz (din aia cruzi, nu cereale de copii dulci) cu 3 rosii si condimente
sau
clatite (dar neumplute, ci doar coca)
---deci ideea e ca maine e zi de FAINA (sub ce forma o vreti)
la cina se poate alege intre... PLUS 4 patratele de ciocolata neagra (amaruie):
o felie de tort
sau
cateva prajiturele (de fapt vad din reteta ca se refera la prajiturele cu coca gen CHEC)
sau
cativa (3-4) biscuiti
sau
3 cupe de inghetata
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
Bratu Monica spune:
Are cineva o reteta usoara de chec?Chiar as face unul si fiica-mea e amatoare ,poate-mi da si mie cineva o reteta mai usoara.
Please!!!!!
Bratu Monica spune:
Va rog mult spuneti-mi daca la chec nu ma pricep o prajitura cu mere se poate?E tot cu blat si zahar si e bestial de buna!
http://family.webshots.com/photo/2666400090104263001lvUXlG
Spuneti-mi va rog,servesc pe toata lumea!
Alecsia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica Va rog mult spuneti-mi daca la chec nu ma pricep o prajitura cu mere se poate?E tot cu blat si zahar si e bestial de buna! http://family.webshots.com/photo/2666400090104263001lvUXlG Spuneti-mi va rog,servesc pe toata lumea! Monikka vacanta Moeciu 2008 |
Checul asta sa fie pentru maine seara? Buna idee
Eu astazi am mancat orez cu mazare si fasole verde ( facute la steamer) + castraveti in otet. A fost chiar bun .
Maine ma gandesc la niste covrigi la pranz, ca mi-e pofta. Desi ar merge si paste cu legume
Bratu Monica spune:
mai am o reteta pentru maine care mi se pare delicioasa dar nu inteleg cum o sa slabim cu atata dulce,are zahar!!!!!!!!!!!!!
reteta de cake, buna pentru cina in zi de carbo:
CAKE CU PORTOCALE SI KRANTZ
Ingrediente
-6 oua
-250 g zahar
-6 linguri ulei
-4 linguri apa
-1 praf sare
-1/2 plic praf de copt
-1 portocala mare
-2 pliculete zahar vanilat
-250 g faina alba de prajituri
-2 linguri cacao
-ulei si faina de uns si taptetat 2 tavi de cake
Preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul si apa, zaharul vanilat si coaja de la portocala. Albusurile se bat ca la bezea cu un praf de sare si se adauga putin cate putin zaharul. Se adauga cu lingura usor, de jos in sus galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se separa din compozitie cam jumatate si se adauga cacao, amestecand usor. Eu am pastrat si 2 linguri de albus separat, inainte sa adaug galbenusurile, pe care le-am adaugat in compozitia cu cacao la sfarsit. Se pune in tavile unse si tapetate cu faina jumatate din compozitia alba, se adauga cea cu cacao si deasupra restul de compozitie alba. Am pus deasupra feliute subtiri din portocala curatata si bucatele de krantz. Le-am dat la cuptor preincalzit la temperatura medie cam 40-45 minute. Krantzul este zahar topit in care am pus o mana de nuci si alune crude, am turnat amestecul pe o farfurie unsa si am lasata sa se raceasca. Rece, l-am zdrobit bucatele.
Bratu Monica spune:
fetelor cum e cu prajitura mea cu mere ?
Merge sau nu?
Nu-mi raspundeti si mie,va rog!!!!
Alecsia spune:
Parerea mea ca prajitura sau tortul trebuie sa fie mai dietetice. Ideea e sa mancam aluaturi , nu foarte mult zahar.
Mai bine o placinta sarata. Saratele de exemplu.
Alecsia spune:
Parca mi-e si teama pentru ziua de maine. Pai daca mananc tort si ciocolata, pot sa zic ca am tinut degeaba dieta astea 2 zile. Tot ce dau jos se pune la loc.
Inaf78 spune:
scriu reteta de chec din carte:
8 oua
100 g zahar brun
300 g faina integrala
5g zahar vanilat
coaja de lamaie rasa
200 g stafide
se bat ouale si zaharul spuma.
se adauga treptat zaharul vanilat, coaja de lamaie.
apoi treptat faina. la sfarsit stafidele.
se coace intr o tava imbracata in hartie pergament.
dupa ce s a racit se taie felii.
sunt permise DOAR 3 bucati.
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)