**Zmeurici de iulie-august 2009 (22)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare,mai degraba o teama:eu ii dau puiului meu piure de morcov in fiecare zi si auzisem la un moment dat ca ar putea de la consumul mare de morcov sa i se coloreze pielea.Va rog sa nu radeti de mine dar asa am auzit si nu stiu pe cine sa intreb....

Mamica de Razvan-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Simina, nu radem de tine pt. ca ai auzit bine.
Acum depinde si cat intentionezi tu sa-i dai numai morcovi.
Daca ii dai cateva zile, sa zicem o saptamana si pe urma mai schimbi si cu alte legume (alternezi sau combini) nu se intampla nimic.
Daca in schimb intentionezi sa-l pui la cura de morcovi, zilnic pt. timp indelungat (luni), pielea bebelusului poate capata o nuanta portocalie.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Am inceput si eu ,la recomandarea medicului,sa ii dau puiului si alceva.I-am dat suc de mar+morcov,si supica de legume si e foarte incantat,deschide gurita ca un oui de pasarica.Nu ii dau in fiecare zi,ma gandesc ,ca totusi e prea mic si eu am mult laptic.

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multe lunite pentru zmeuricile sarbatorite azi!

am inceput si eu sa-i dau lui Tudor suc de morcov. am incercat mai intai cu mar si nu a vrut, asa ca am incercat cu morcov pe care l-a acceptat. apoi am adaugat si suc de mar. oricum nu e prea incantat de suc. asa ca i-am facut piure de mar subtiat cu sucul de la morcov. pe asta il mananca mai bine. o mai tin asa cateva zile si o sa incerc si cu piure de legume. sa speram ca o sa-i placa.

de cateva saptamani am trecut pe scutecele Baby Love de la DM. sunt foarte bune. nu mai trebuie sa-l schimb de hainute la fiecare caca. are benzi duble de elastic pe laterale. si am luat si servetele umede. sunt bune, dar raman la nivea deocamdata.

clara e super dragalas Bryce in Jumparoo.
am mai vazut multe zmeurici care mai de care mai frumoase. sa ne traiasca!

uliiasi ce mai faci? cum mai e cu nodulul?

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pogos Tudor nu lua in greutate? parca e mai grasun decat Edi, care mi se pare si asa destul de umflat. stiu ca de pe acum nu mai iau atat in greutate, 900 gr intr-o luna...un mic sumo zmeurica ta.
azi am luat lac caninum si vad ca e mai ok, trebuie sa si mananc, asta e clar.
Moniland super ca v-ati putut distra si socializa.
Alina mersi de pont, voi cauta in DM pastilele de care zici. la noi spalatul pe dinti se lasa cu mare circ...nu-i place defel, sau nu are chef, caci atunci cand vrea o face si de 3-4 ori/zi.
el nu mananca multe dulciuri, Haribo doar, nici cioco nu prea prefera. sper sa nu mosteneasca dantura mea proasta...caci la cati bani am bagat si bag in ea...ajunge gura de aur.
Pony ai inceput munca? spor sa ai!
Moniland, Rallu bafta in dieta. am auzit si eu de dieta asta. m-as apuca, vointa sa am.
Blanca nu are rost sa te necajesti...e greu pt. ei, e totul nou, lingurita, gustul, forma...normal ca merge mai incet.
am incercat 2 zile cu piureul de morcov, azi si-a facut greata asa ca maine trecem pe dovleac. sper sa aiba mai mare succes.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Salutare,

Noi azi am papat mar+para si a fost un deliciu; a fost ziua in care a papat cel mai bine si chiar a fost incantata.
Blanca eu am dat marul pe razatoare (de plastic, am gasit la Auchan) si a iesit asa, un fel de pasta zemoasa. Cu supica o sa incerc mai tarziu dupa ce se obisnuieste cu asta, ca imi e sa nu o dau peste cap cu atatea noutati .

In ceea ce priveste papatul nocturn, noi ne mentinem, cu mici exceptii 2 mese la 2 si 5. Voi cum papati? Oare ar trebui sa i le scot? Cum?

Multumesc si pupicei

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Dragi mamici de zmeurici se pare ca am cam intrat cu toatele in ale DIVERSIFICARII
Flosideea, felicitari pentru cei sase dintisori, cred ca ai dreptate cu mofturile la san, e posibil sa ne iasa si al doilea dintisor, dar faza e ca pe el il mananca gingiuta in timpul zilei, iar noapte papa de rupe, am cam intrat un pic in panica cu mancatul lui noaptea cand am citit de carii la sugari, dar sper sa fie doar o etapa si sa o depasim.
Apropo de cariute la sugari, i-am luat o pasta de dinti pentru sugari, care zice ca se foloseste de la primul dintisor, cum spal eu copilu pe dinti, de fapt intrebarea e cum clatesc eu pasta de dinti din gurita lui?.
La capitolul cuvinte, Victor mi-a facut cel mai frumos cadou de Craciun, mi-a spus clar clar MA-MA, m-am topit toata

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

giova, Tudor a luat in greutate foarte bine. ultima oara cand l-am cantarit avea 9,600 gr. acum nu mai stiu cat mai are. astept sa mergem la vaccin pe 20 si sa-l si masoare. eu un mic sumo, cum ziceai eu sper sa se subtieze ca sora-sa, mai pe la un an incolo, pentru ca nu prea mi-as dori un copil supraponderal. oricum nu o sa-i dau prea devreme cereale si cartof.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tanimi incearca cu ceai noaptea.
Flosideea de cand tin sa-ti spun: felicitari pt. cei 6 dintisori. e cea mai dotata zmeurica la acest capitol.
Pogos asa de grasuna a fost si Ana? Pediatra mi-a zis sa stau linistita ca laptele matern nu duce la obezitate. ai dreptate, e de evitat cartoful, pastele, cerealele. am vazut bebei grasuni, care au slabit cum au inceput sa mearga.
Marco nu a fost chiar asa grasun ca si Edi, cam 500-600 gr diferenta lunar intre ei...si uite ce slabanog e acum.

, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Sunt si eu in pas cu voi,mai ales ca peste o saptamana facem 6 luni,azi am inceput diversificarea.Avand in vedere ca am unul ditre grasuneii tufei am inceput cu piure de morcov. Bineinteles ca nu i-a placut,isi facea greata cu el,dar macar nu il refuza categoric, scuipa, dar cred ca a si inghitit ceva din el, oricum maine repetam.

In rest suntem bine,se intoarce singur si nici nu ii raman manutele blocate, se joaca, si are nopti in care doarme mai bine cu doua, trei treziri si nopti horror pt mine,cu multe treziri dar si cu multe reprize de plans din somn si se linisteste greu,le pun si eu pe seama dintilor care inca nu apar.

Va pup si urez spor la diversificare!

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput