**Zmeurici de iulie-august 2009 (22)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

noce si eu as vrea sa am lapte pana la un an, chiar daca acum ma apuca groaza cand ma gandesc ca ma asteapta alte 7 luni de muls. Problema este ca alergia la proteina laptelui de vaca apare inclusiv la bebelusii alaptati exclusiv. Daca eu mananc lactate..orice forma de lactate, inclusiv ciocolata cu lapte...copilul manifesta o forma de alergie.
Ce ma pune pe ganduri acum este ca s-ar putea sa fi confundat refluxul gastroesofagian cu alergia la laptele de vaca. Astazi am mancat dimineata iaurt cu cereale si la pranz smantana cu branza si mamaliga. Eric a vomitat in jeturi la fiecare masa.
Nu sunt fan lactate, dar tot mananc un iaurt la doua zile sau smanatana cu mamaliga, sau cas...si alte forme de branzeturi. Si e posibil ca oscliatiile in evolutia refluxului lui Eric sa fi fost strans corelate de alimentatia mea cu lactate. Nu-mi ramane decat sa fac experiente in zilele urmatoare.

Pooh i-am dat pana acum 3 mese de Aptamil 1 HA. Nu a avut nicio reactie la el (dermatita sau voma)...in schimb nu-l mananca cu pofta, lungim o masa si la jumatate de ora.

blanca felicitari pentru dintisor. Poate din acest motiv era si Eva mai mofturoasa la papa

Edit: Noce da-mi mai multe amanunte despre plafarul din Drumul Taberei. Eu stau in Prelungirea Ghencea, deci sunt prin zona. Eu am descoperit site-ul www.biomania.ro cu legume bio, cereale fara gluten. Si mi se pare ok ca poti face comanda online

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Of, dragul de el, imi pare rau ca a vomitat. Sper sa va reveniti cat mai repede. Cred ca in max 2 zile te prinzi ce si cum.

Din cate stiu, daca e sa fie alergie, trece dupa un an de la sine. Dar poate nu e.

Plafarul cu produse bio e in piata moghioros, chiar la intrare, langa supermarketul netto.
Cred ca e mai simplu de luat de pe net. Eu inca n-am luat nimic, dar cand incepem diversificarea o sa iau.

ps: am pus poze noi cu baietelul copacel , care sta in fundulet.
Pana acum a cazut din pat doar de 3 ori, mai mult cade stand pe covor in fundulet cand se intinde dupa o jucarie, da cu capul de pamant de se aude toaa casa

Mami lui Filip, 1 august 2009
La 5 luni

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

noce e mortal Filip.

Acum sa ma laud si eu, sa vedeti la ce foloseste centrul de activitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

am intrat putin pt a`i ura lui Marco sa fie sanatos,fericit si sa ai parte numai de reusite!
noce Filip e un dulcic,poza cu cadoul mi`a placut mult,a crescut mult sau mi se pare?!
siacob Beatrice e mortala in centru...ehe,e bun si centrul la ceva.noi inca n`am descoperit ca ne putem tine de inele sa ne ridicam.
criss si Denis papa super bine noaptea.recupera pt zi ca ma seca de tot.dar ziua 2-3 min la 3-4 ore.in rest papa una bucata mana de mamica,nas sau barbie sau mai stiu eu ce.
ufff,a facut ochi.revin,nu stiu daca mai pot azi ca si eu imi sarbatoresc sotul asa ca si de la noi.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Moni, nu se intoarce burta-spate, s-a intors de cateva ori involuntar, c-a fost pe plan mai inclinat ori a avut momentum. Spate-burta a cedat psihic la insistentele si stimularile mele la un moment dat pe la 4 jumate si-apoi a tot facut miscarea cateva zile la rand, cred ca de zeci de ori. Apoi gata, iar acum mai sta intins doar cand doarme si in carutz. Oricum lui nu-i place pe burta, asa ca nu-i serveste la nimic s-o faca. In fundulet sta de la 5 luni, initial pret de-o poza, doua, [:P], dar acum sta cat il lasi.

Alinutza, daca e intr-adevar alergic, eu sunt convinsa c-ai gasit cheia problemelor trecute. Dar eu sper sa nu fie totusi cazul de alergie.

Giova, la multi ani lui Marco!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la mamicutze!!!
Am intrat si eu sa ii urez lui Marco LA MULTI ANI!!!! sa fie sanatos si sa aduca multe bucurii parintilor.
Dupa pauza de vreo cateva zile de la refuzul lui bebe de a manca,azi i-am dat iar dimineata mar,para portocala si am pus si putine cereale fara gluten in ele si a inceput sa pape,chiar daca numai vreo cateva lingurite,e un inceput.
I-am facut si pireu la pranz din legume si pentru prima oara i-am adaugat si carnita, a papat si din asta cateva lingurite,ma bucur ca macar a incept sa pape,chiar daca cate putin ,sper sa manance de aici inainte.De luni am zis ca ma apuc si eu de cura,cat slabisem inainte de sarbatori,le-am pus imediat la loc.

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, ce leguma sa mai introduc in supica? De 5 zile fetitele mananca supa de morcovi+patrunjel. De maine as mai introduce ceva, telina sau dovlecelul? Voi ce ati mai citit care ar fi mai ok in etapa asta? Dovlecelul e cel lunguiet, nu?
Azi au manca 80 ml de supa. Cica in 2 sapt. ar trebui ca pranzul sa fie doar din supa.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noce,ce bine sta Filip in fundSuper....Balazs nici gand n-are sa stea nesprijinitNu cade din patut?Siacob,ce mortala e Beatrice....sta ca-n troleuPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Moni uite aici un blog al unei mamici cu experientele inregistrate in diversificarea bebelusului ei. Poate te inspira. Dovleacul placintar este lunguiet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

LA multi ani Marco!!

alinutza imi pare rau ca ai probleme cu Eric. sper sa se rezolve cat mai repede.
cat despre ricinus, eu acum nu mai gasesc in nici o farmacie cu produse homeopate. le-am terminat ieri si nu reusesc sa mai gasesc sa cumpar. sper sa am succes zilele urmatoare. dilutia banuiesc ca este concetratia medicamentului.
Tudor a luat f bine in greutate de la inceput (in prima luna a luat aproape 1,5 kg). nu cred ca a avut vreo contributie ricinus, doar ca mi-a stimulat cantitatea de lapte.

noce ai baietel mare

Tudor nu se intoarce prea mult insa ii mai iese cate o intoarcere de pe burtica pe spate. daca s-ar putea sa stea numai in fundulet ar fi cel mai bine. problema este ca de 2 nopti se trezeste fix la 2 ore sa manance. sper sa nu-l tina mult faza asta ca deja le stiu la toti vecinii din blocul de vis-a-vis programul de trezire.

vad ca sunt zmeurici care au deja un meniu foarte divers. noi inca suntem la un piure de fructe. de-abia azi i-am bagat putina para, pe langa mar si morcov. nu e foarte incantat de noutatile astea, prefera tzitzi pe departe.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput