**Zmeurici de iulie-august 2009 (22)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'neatza si de la noi

Multumim pentru urari

Maria, diferenta dintre probioticele Protectis si celelalte probiotice de pe piata consta in tipul de lactobacili. Protectis contine lactobacillus reuteri care se afla in mod natural in organismul uman. Pe site-ul BioGaia am gasit urmatoarele: L reuteri is a natural colonizer in humans from the time we are born and is even found in the milk of breastfeeding mothers. It is one of very few species of Lactobacillus that is uniquely adapted to reside in the digestive tract of man and to interact with us in symbiosis. Most species have their natural living environment outside the human body and are therefore just temporary residents derived from ingested food. L. reuteri is also unique among probiotics in producing the natural inhibitory substance reuterin (3-hydroxypropionaldehyde)
O mamica de zmeurica (mqqm) are pe blogul ei informatii interesante despre GERD si administrarea de probiotice BioGaia.

Clara e scump tare Bryce in Jumperoo...si foarte precoce..bravo lui

pony mult spor la serviciu. Care mai este stadiul bubitelor lui Raducu?

MC bine ai revenit printre noi

pogos ce baiat voinic ai tu acolo Si zici ca ricinus communis a contribuit la treaba asta...ma lupt sa fac rost de medicament..nu exista pe piata Iasului. Noroc ca am cumnatul reprezentat de vanzari la o companie farmaceutica si am putut sa fac comanda (care vine saptamana urmatoare). Eu sunt in plop total cu tratamentele homeopate. Dilutia e ceva ce tine de farmacist? Adica trebuie el sa prepare medicamentul intr-o anumita dilutie? Sau e vorba doar de cantitatea de medicament ingerata??

Si eu am intrat la cura de slabire Eu m-am ingrasat enorm in luna decembrie...si acum am cel putin 10 kg de dat jos. Si cand ma gandesc ca o madama doctor era 100% convinsa ca dupa nastere mi se va modifica metabolismul si voi slabi naturalllll. Eu nu tin o dieta anume..ci o combinatie a retetelor personalizate primite de la nutritionisti. Eu ma stiu..si am vointa sa slabesc dar este foarte greu sa ma mentin, asa ca prefer sa abordez un stil de mancare mai sanatos si axat pe principiile combinatiilor permise sau nu de carbohidrati, proteine si lipide.

Si o veste mai putin buna...Eric este suspect de alergie la proteina laptelui de vaca. Fiind nauciti cu sarbatorile si schimbarea de program nu am fost atenti ca Eric facea o urticarie dupa masa de lapte praf. Alegand sa i-o dam si seara eram si mai putin atenti la ce se intampla cu pielea lui. In plus el a facut o iritatie destul de urata de la gerul de afara si se suprapunea cu dermatita de la alergie. Zilele trecute am observat insa ca avea blande si pe gat si pe ceafa...si am banuit ce este. Am vorbit cu pediatra care mi-a recomandat o formula hipoalergenica, urmand ca atunci cand ajungem in Bucuresti sa-i facem niste investigatii mai aprofundate. Asa ca in schema de diversificare adio branzici, iaurtele

apropo de diversificare...am vazut in Carrefour dovleac placintar si cartof dulce. Voi va orientati spre produse bio? Mamicile din Bucuresti ati descoperit ceva magazine naturiste care distribuie produse bio?

mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Giova, la multi ani pentru Marco..., multa fericire si sanatate. Ai baiat mare
mult succes la pregatirile pentru aniversare si sa te lase Edi sa-ti finalizezi cu brio treburile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Off,Alinutza,imi pare rau...poate totusi nui-i alergic.....este vreo schimbare dupa formula HA?Succes cu dieta,oho,10 kg nu-s asa de multe....eu am muuult mai multePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Tocmai am vazut un dintzisor la Eva..ieri nu era acolo..uraaaa...si noi si noi..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, zmeurici dragi!
La multi ani cu sanatate si fericire si zmeurici papaciosi si zgubilitici! Scuzati intarzierea....

Noi suntem bine, avand in vedere ca azi a cazut si zmeurelul meu din pat si l-am gasit urland pe jos....eram la baie si am alergat la el cu pantalonii in vine cand l-am auzit..el urla si eu tremuram ca varga...Dar si-a revenit repede si e ok.

Nodulul meu e bine...cred. Ciudat e ca nu mai stiu pe unde e....Inainte de mastita era mare nodulul, se vedea f bine, era in relief, dar dupa ce m-a taiat doctorita si mi-a scos tona de puroi, acum in locul nodulului e taietura care incet incet se inchide, si in jurul taieturii este o zona tare care cica se va micsora in timp si va disparea pe masura ce se regenereaza tesutul. Acum nu stiu...o fi iesit si nodulul cand m-a taiat...sau l-a intepat si a iesit laptele din el, sau s-a deplasat de nu se mai vede...habar n-am si nici dr nu a stiut sa-mi zica. A spus ca din momentul in care se inchide taietura sa astept cel putin o luna dupa care sa ma duc la ecografie sa vedem ce mai e pe-acolo. Deci prin februarie o sa aflu ce s-a intamplat cu el.

La noi diversificarea merge bine, in sensul ca bebe nu e mofturos, papa orice ii dau. La masa de 10-11 papam piure de fructe, mai exact mar sau para date pe razatoarea de plastic, iar la masa de 13-14 papam supa crema de legume(morcov, patrunjel, pastarnac, telina, dovlecel, catof, salata verde, ardei rosu). Pasez morcovul, pastarnacul, dovlecelul si cateodata cartof. Problema care ma ingrijoreaza e ca David s-a constipat, azi e deja a treia zi de cand n-a facut kk. Daca pun supozitor cu glicerina in 3 minute imi face o tona de kk, dar nu mai vreau sa-i pun. In ultimele 2 zile nu i-am mai pus morcov in supa, dar azi daca nu face ii pun iar supozitor apoi il mai las 3 zile...Mai are cineva problema asta?

Marco, la multi multi ani fericiti,sa fii norocos si sa fii bucuria lui mami si tati !

De scos afara nu l-am mai scos pe David de cateva zile, dar am de gand sa-l scot azi, ca nu e asa frig.
Am uitat ce vroiam sa mai scriu, of course, dar revin cand imi aduc aminte.
Va pupacesc cu drag!!!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

An nou fericit si de la noi!

La multi ani, Marco! Felicitari, Giova, ca ai nascut asa baiat frumos si ca l-ai facut mare!

Alinutza, este un magazin cu produse bio/organice in piata drumul taberei (daca stai in zona), in interiorul unui plafar. Am vazut acolo cereale de ovaz pentru bebelusi, mancarici la borcanele, cereale cu fructe, dar si lapte bio de migdale, ovaz, orez si soia. Parca mai erau si altele, dar am uitat. In plus, stiu ca exista formula de soia speciala pentru bebelusi (avem prieteni care i-au dat copilului de la 4 luni cand si-a pierdut mamica laptele). Eu iti doresc sa ai tu laptic cat mai mult timp sa nu ai nevoie deloc.
Da-l incolo de lapte de vaca! Cu ce e mai bun laptele vacii pentru copilul tau decat laptele tau? Fie el si sub forma de branza sau iaurt. Parerea mea! Eu ma rog sa am lapte macar pana la un an ca sa nu fie nevoie sa-i dau alt fel de lapte/lactate. O sa incepem autodiversificarea candva dupa 6 luni (eu mi-as dori chiar la 7) cu fructe si legume.

Eu de sarbatori cred ca am slabit. Pana pe 25 decembrie a fost post (cu ce sa ma ingras?), apoi au venit musafirii rand pe rand si am bagat mop every day. Inca un Craciun si ajung la silueta dinainte de sarcina Desi, mai bine asa.

Blanca, felicitari pentru dintisor si pentru noii fini!

Afara noi iesim zilnic. Azi e chiar cald, ne-am intors sa mai dam jos din hainute, ca-s 9 grade. Pe jos nu mai e asa mocirla, a fost mai urat in decembrie.

Eu tot astept sa se trezeasca Filip sa-l schimb ca sa coboram iar, doarme in de mai bine de 3 ore (din care ultima in casa).

Dupa amiaza merg la dentista . Filip ramane singur ca tati. Sper sa nu-l apuce foamea. Am emotii mai mari pt el decat pt ce mi-ar putea face dentista.

Uliiasi,s-ar putea ca David sa se constipe de la fiertura. POate daca ii dai mai multa papica cruda si mai putina fiarta ii merge mai bine. Eu am observat sa Filip se contipa daca mananc eu prea mult gatit.

Mami lui Filip, 1 august 2009
Primul Craciun in 3

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna fetelor!Vorbea cineva in capitolul trecut despre dieta cu lamaie.Eu am tinut aceasta dieta,numai ca nu se face intr-o singura tura.Dupa ce ajungi la sucul de la 7 lamai si revii in ordine descrescatoare,faci pauza o saptamana si se reia inga de doua ori.Eu am tinut-o inainte de nunta,iar la cea de-a doua tura,cam pe la jumatate am ajuns la spital cu gastrita pt.ca dupa ce se bea sucul 3 ore nu ai voie sa mananci.Intradevar se slabeste repede,dar te chinui mult pe urma.
Sucul de la 1-2 chiar 3 lamai mai este cum mai este,dar cand ajumgi la7 e groaznic.
poze de la nunta http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox#5423598972188560162

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

LA MULTI ANI MARCO!Sa fi sanatos, sa cresti frumos si cuminte!si cand te faci mare sa ne chemi la nunta ta ,daca nu cumva o sa fiu eu soacra mica!

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Ne-am intors si noi din plimbare, aratau termometrele 2 grade pe la 13. Am papat un castronel de piure de legume si acum somnic.
La masa de 10 am incercat din nou cu mar, de data asta golden, tot fara succes. Am amestecat cu suc de morcov...degeaba. Am luat din piata 2 pere maine incercam sa vedem daca ii place.

Blanca felicitari pentru dintisor. Poate asta era motivul pentru care ieri nu vroia sa pape mar, oricum bine ca azi a papat .
Giova La multi ani lui Marco!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Blanca, felicitari pentru dintisorul Evei! La cat mai putine muscaturi!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput