Viata in Germania (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Aschiuza, sarcna usoara si tie si un bb perfect sanatos! Ce vei avea? Stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Multzumesc de urari . Din pacate domnia sa bebe nu a vrut sa stea linistit pt poza, asa ca nu avem idee ce culoare vor avea hainutele (eu banuiesc ca vor fii roz pentru ca "mostenim" hainutze de la nepotica mea ). Eu zic ca va fii baiat, maninc in disperare si mi-e rau mai tot timpul ...

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Aschiutza,eu am 2 copii,fata si baiat.La fata mi-a fost rau si am mincat continuu iar la baiat nu mi-a fost aproape deloc rau(nu am vomitat niciodata)si nici nu m-am omorit cu mincatul decit normal.

Si eu am aflat mai tirziu ce e,pe la jumatatea lui martie,doctorita a vazut dar nu a fost sigura asa ca mai tirziu am vazut eu ce e ,statea bebe asa cracanat.
Oricum ce e,sanatos sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

aschiutza si eu zic ca e posibil sa ai fata (deci hainele roz sunt binevenite ---nu ca la mine care am avut baiat si de la nepotica mea am primit hainele roz ). Am doi baieti si la nici unu nu am avut greturi , foame sua din astea, din contra...de aici si parerea ca e posibil sa fie fata la tine.Orice ar fi sanatos sa fie si sa fiti feiciti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

O primavara frumoasa, fetelor!

Aschiuza si Panseluta sarcini usoare si copilasi sanatosi si la termen!

Didi, multumesc pt articol! Stiam eu ca statistic sunt scumpi copiii dar speram ca doar statistic.
Si as vrea sa-mi spuneti si cum v-ati descurcat cu doi in primul an de ex., ca presupun ca atunci e cel mai greu. Bebele meu are acum 11 luni si l-am crescut singuri, singuri, adica nici macar o saptamana nu ne-a ajutat nimeni. Mi-a fost foarte greu si ma gandesc acum oare cum as face fata cu doi?

Yasmine, imi dai voie sa te pup? Chiar nu aveam idee nici macar asa orientativ cam cat costa activitatile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Ghioceii tremura,
De viata se bucura,
De soare si de lumina,
Primavara ii invie.
Sa ne aduca bucurie,
Ei cu gingasia lor,
Ne aduc un martisor

Sarcina usoara va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

de 1 martie!

panseluta, aschiutza, sarcina usoara!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

O primavara frumoasa,cu mult soare si multe bucurii!!!felicitari pentru bebe,la fel a facut si al meu nu a vrut sa ne arate ce e,atunci sia gasit el sa stea asa mai ghemuit,dar poate vedem la urmatorul ecograf daca bineinteles va vrea sa ne arate.nu conteaza ce e numai sanatos sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

multumesc la toate pentru raspunsuri ref la tigari . Pana la urma am sunat la Zoll si poti aduce 800 buc, adica 4 cartuse intregi, scrie si pe site-ul lor!

Va doresc o primavara frumoasa si celor cu burtica sarcina cat mai usoara cu bb frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Panseluta si Aschiuza, sarcina usoara va doresc.

O primavara frumoasa si insorita tuturor.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput