bebe agitat

bebe agitat | Autor: flloryy

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu (2 luni)nu dormea noaptea, doar ziua. De vreo 4 zile nu il mai las sa doarma dupa ora 16-17 pana pe la 22. Si doarme noaptea. Dar este foarte agitat,cand ii trezit scanceste aproape tot timpul, este morocanos. Adoarme, dupa 5 minute scanceste, adoarme din nou si tot asa vreo ora....Se poate sa fie de la schimbarea programului ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

oboseala prea mare poate provoca somnul agitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

asta nu stiu daca si la bebei asa mici
sau poate a fost prea brusca schimbarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha29 spune:

si eu am un bebelus de 2 luni jumatate al meu nu doarme ziua ...daca doarme o ora maxim 2. a avut colici de mic de la 5 zile sunt bebelusi care dorm mai mult altii mai putin ...nu trebuie sa te ingrijorezi scoate-l afara la aer ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

De la colici poate avea starea aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

Al meu bebe are 3 luni acuma, dar sa sti ca daca era si este agitat ziua si noaptea e la fel,fai un program seara si obijnuiestel de culcare, de exemplu eu in jurul orei 19;30, poate si mai tarziu un pic, in pregatesc de somn, adica: daca e zi de baie ii fac baie, in fac masaj cu ulei, ne jucam un pic,ne inbracam in pijamalute, ne curatam nasucul, gurita,dupa care pregatim papa,intre timp mergem la geam si ii explicam ca e noapte si bebe tre sa doarma ca sa creasca mare,iar in jur de ora 21,22 cel mult 22:30 papam, la noi aici sunt probleme.Iar daca nu e zi de baita urmam aceeasi pasi doar fara baita.Iar dimineata, dupa ora 9, depinde la ce ora papam ne schimbam in haine de zi ,ca doar e ziua
Si asa l-am obijniut si am observat ca deja stie ca deja e seara si ce urmeaza si sa sti ca imi doarme cam pana la 1 sau 3 noaptea ,ti-am spus depinde de ultima masa.
Daca mai ai intrebari spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Flori, dupa parerea mea, e cam mult sa-l tii treaz la doua luni de la 4 la 10 seara. Cand baiatul meu avea doua luni, il lasam sa doarma cand voia si cat voia (si chiar si acum, la un an si 8 luni, daca sta 6 ore treaz, e cam greu sa ma inteleg cu el). Sigur ca incercam sa-i introduc o oarecare rutina si sa-i fac un fel de 'program' dar oricat mi-as fi dorit sa doarma noaptea intelegeam ca nu se poate inca. Sa stii ca isi fac cu totii un program si reusesc sa-si regleze ritmurile naturale - cu ajutor din partea noastra - unii mai devreme iar altii mai tarziu. Dar nu cred ca e o idee buna sa-l tii atat de mult treaz. La varsta asta are nevoie de mult somn. Iar daca vei reusi sa-l alaptezi - asa cum iti doresti - pregateste-te pentru sculari peste sculari noaptea.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doamneee, Dragos al meu statea treaz cam o ora din 3 (ziua vorbind) si eram panicata ca nu stiam cum sa-mi si sa-i ocup timpul. Ii vorbeam, dar parca nu aveam cu cine. Se uita la mine atent, dar dupa 5 minute incepea sa . Il luam in brate, il plimbam, il puneam la oglinda, ii cantam, il puneam la san, se foia, parca mai si sugea (cam din 2 in 2 ore ziua si noaptea din ora in ora ) Si eu in acest timp eram cu laptopul intr-o parte! Pacat ca nu am nici o poza din acea perioada: in dreapta era bebe la san semi-adormit si in stanga pe pat era laptopul deschis, bineinteles pe DC...

De fiecare data cand il trezeam pe bebe la supt era morocanos. Chit ca ii schimbam pampersul ...Va trece insa!

Stiu ca si eu credeam ca va dura o vesnicie, insa uite, ca aproape am ajuns de capat si eu plang ca nu vreau sa se termine, ca vreau un alt bebe... Sotul nici nu vrea sa auda deocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

e posibil din cauza colicilor sa fie agitat.david a avut colici o luna jumate si nu stiu daca a dormit 8 ore pe zi in perioada aia, tot timpul plangea. dupa ce i-au trecut s-a linistit si a inceput sa doarma mai bine. scoate-l afara zilnic, chiar si pt 10 minute. daca ai balcon, imbraca-l bine si iesi cu el (asta daca ploua sau ninge). seara inainte de culcare procedeaza la fel. niciodata sa nu-l trezesti ca sa manance. daca doarme prea mult poti sa-l verifici sa nu aiba febra. fetita mea pana la 5 luni manca si dormea, n-a avut colici, se trezea cand ii era foame si niciodata noaptea.

pt colici, ca eu cred ca asta este, poti sa-i pui ceva caldut pe burtica. noi ii puneam lui david o soseta din bumbac cu malai cald si se linistea. il poti pune pe pieptul tau ca sa ii fie cald la burtica.

-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=10&folder=Scrisori pt Mos Craciun" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flloryy spune:

in primul rand va multumesc pt raspunsuri.
Incep sa cred ca de la colici a fost asa agitat. Ieri de exemplu a fost foarte cuminte, si azi noapte a dormit de la 12 pana la 6 dimineata, si de la 7 pana la 12... Trebuie sa notez in calendar. Inca nu imi vine sa cred ca am dormit atat si sper sa se mai repete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

flory, baiatul meu de la 7 zile la 6 saptamani nu a dormit 8 ore pe zi, eram chiauna de cap de la oboseala. tin minte intr-o zi am chemat salvarea ca a plns de la 6 seara pana la 1 noaptea fara sa taca 5 minute adunat, dar e mult, si cand au venit cei de la salvare a inceput sa rada la ei.
cand a dormit o noapte intreaga si m-am trezit si am vazut lumina m-am speriat si m-am uitat la el sa vad daca mai respira

or sa-i treaca si colicii, altceva n-are ce sa fie. ca sa iti dai seama ca sunt colici, ei isi freaca piciorusele unul de altul cand au crizele alea.

-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=10&folder=Scrisori pt Mos Craciun" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput