Strumfi de iul-aug 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata!
Anto, multumesc de sugestie. Mamaaaa, tripleti! Cred ca a fost un adevarat soc, daca noua ni s-a dat viata peste cap de la primul copil, cum o fi la altii cu 3 odata...?
Vio, pupici, e tare Laurash. Nu i-ai zis ca bebe e deocamdata sarmale sau ce-ai mancat tu de sarbatori?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Multumesc pentru aprecierile pozelor!,Carla, ti-am vazut pozele de la sarbatori.Ai doua fete foarte frumoase, Sabina are si un par superb, iar Larisa e deja fata mare.

Antoanela, vacanta voastra mi s-a parut tare reusita. Poate pui si niste poze.

Am revazut si pozele Lunei, ca intotdeauna e o placere sa ma uit la ele. Aveti o familie tare reusita.

Aylin, felicitari pentru fetita!Sa fie sanatoasa, mancacioasa si ne-colicoasa

Despre apetit, eu deja am epuizat toate solutiile cu Mihnea. Mi-a scos peri albi cu mancatul,nici lapte nu mai bea(doar vreo 250 ml trasi de par/zi) in rest e sanatos,destept si voios nevoie mare.I-am facut analize, l-au vazut doctorii, n-are nimic. Doar 11.8 kg ... Am zis ca il mai duc in Ungaria la niste controle dupa care ma potolesc definitiv si il las sa traiasa in continuare cu aer.

Referitor la masina, nici pe noi nu ne mai incape niciuna, adica nici a mea, nici a sotului. Noroc ca mie imi schimba firma masina si imi dau Skoda Octavia, ca altfel ne era destul de greu.Mie personal nu imi place la fel de mult ca si Golful V care il am acum, dar e mai practica pt. familie. Eu as vrea sa isi ia sotul Touareg, dar nu prea are sens acum.

M. cu cei 2 iepurasi - Mihnea & Codrin
http://picasaweb.google.com/mylenna2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Milena, multumesc, v-am zis ca v-am admirat si pozele voastre? Mereu o fac, chiar daca uit sa scriu.
Noi am avut Skoda Octavia Tour din 2008 si ne-a placut, alearga bine, spatiul interior este mare si piesa de rezistenta este portbagajul, are vreo 600l, sa tot incarci . Daca te-ai obisnuit cu VW o sa vezi mici detalii in defavoarea Skodei, dar pe ansamblu e ok.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Asaaa... Buna dimi!

Anto ce bine suna concediu ala de vorbesti tu. Intrebare, e o zona in care ai ce vedea si de ce merge si vara sau e doar statiune de schi? Ca noi am da o fuga. Baga si niste detalii cu hotelul sa vada si ochiu meu, plus poze, multe poze. Cu copiii nemancati si de te apuca transpiratia pana iesi din hotel...pai ce sa zic, citeam in cartea aia "how not to be a perfect mother!" cica sa lower your expectation, adica sa nu te astepti la prea mult si vei fi multumita cu ce obtii. Asa ca eu m-am invatat, si in concediu daca apuc sa merg la baie cand chiar imi vine sunt multumita.

De Jeep ce sa zic, Carla eu de X5 vorbeam asa pentru mine doar, nu intra in calcul familia. Dar cum sunt piticuta prefer masinile mici, ceva cu doua locuri cu motor mare, m-as multumi si cu Mazda z5(parca, o sa gugalesc) dar cum ziceam am si familie.

Carla Qashquay-ul normal nici mie nu-mi place prea tare, e terminat aiurea la spate, insa cel +2 e terminat frumos rau, ca trebuia sa mai faca loc la inca doua scaune, plus cu panoramic roof (obsesia mea, am si la smart), canapele de piele, suport de biciclete (ca noi suntem si biciclisti uneori) e tot ce mi-as dori. Cum ziceam alte prioritati momentan, dar vine si asta la timpul lui.

Milena (ce-mi place numele tau) v-am vazut in poze, ce sa zic baietii tai sunt superbi. Mai ales cand ii vad unul o culoare unul alta ma termin, ai tot ce iti poti dori. Cu mancatul ti-o pot trimite si pe Adelise, cam 12 kg si ea more or less, tot cu aer traieste, mai are zile cand devoreaza tot, asa de doua ori pe an, mama ne scuipam in san toata casa. Dar eu m-am obisnuit si ca sa nu ma mai enervez mancarea ei de multe ori consista din gustari dese, castraveti felii, cascaval, rosii, mozzarela, legume congelate, cand vrea ea asta ii dau.

Mychy lene si aici....

Vio sigur sigur nimic in burtica?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Am uitat sa zic, e un frig aici de crapa pietrele, ziua avem 1-2 grade (daca suntem norocosi) si noaptea -6-10, mor de frig. SI cica ninge iar zilele astea. La voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Am uitat sa zic, e un frig aici de crapa pietrele, ziua avem 1-2 grade (daca suntem norocosi) si noaptea -6-10, mor de frig. SI cica ninge iar zilele astea. La voi cum e?

tot cam asa...
si de maine cica se mai incalzeste, adica o sa avem si 10-12 grd maxim in 2-3 zile. eu astept cu interes incalzirea, sa topeasca gheata de pe jos, ca iar am facut de dimineata patinaj artistic.

deci, buna ziua .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Frig ca la voi si un pic de zapada, a nins duminica, e frumos, miroase a iarna, super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Carla, eu sincera sa fiu nu prea ma pricep la masini foarte mult asa ca probabil nu o sa simt acele dezavantaje.Mie cea mai draga masina mi-a fost prima - un Matiz rosu primit de la parintii mei cand eram in facultate(imi aduc aminte ca a fost cadou de Paste, cel mai "cool" ou rosu). Si acum o mai vad prin oras (am vandut-o demult) pe batranica si mi-e dor de ea. Ma intreba cineva ieri:"Cat consuma Golful?".Eu am dat din umeri-habar n-am.Astea sunt detalii care nu ma privesc .Pentru mine nici indicatorul de benzina nu exista.Doamne fereste sa uite barbatu-meu sa imi puna benzina ca raman in drum.

Luna, deci si Adelise e pe acceasi lungime de unda cu al meu. Macar ea e fata, deci nu e o problema ca e mai firava ... pe cand noi...
Vad in jurul nostru niste copiloi(sunt si la 16-17 kg unii de varsta lui Mihnea) si ma gandesc ca or sa fie la gradinita cu al meu...sper numai sa nu fie ciuca el batailor.Trebuie sa ii dezvolt latura diplomata, ca altfel nu il vad bine.

M. cu cei 2 iepurasi - Mihnea & Codrin
http://picasaweb.google.com/mylenna2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, luna, , pai tocmai in asta consta shpilu': nu m-am ingrasat, n-am slabit, burtika mi-e fix ca de obicei, deci n-avea nici un motiv laurashu' sa zica asa , nush ce l-a apukat,ca n-am mancat nimic de sarbatori, mai mult am trebaluit si am avut grija sa se indoape invitatii .

Vroiam sa v zic ca sunt efectiv uimita de cat de mult a invatat laur sa vorbeasca intr-o luna (decembrie). Turuie vrute si nevrute, pronunta foarte corect majoritatea cuvintelor, alcatuieste propozitii lungi si ii plac cuvintele noi si complicate (bine, n-am ajuns inca la crestomatie sau dezoxiribonucleic, cum imi place mie sa spun ), dar nu-mi vine a crede, sa nu-l deochi, il ador decrap!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Anto si noi asteptam zapada, cica incepe sa-i toarne la noapte si se mai opreste...nu stim cand.

Milena lasa, fetele stiu, prietena cea mai buna a lui Adelise e cu un cap mai inalta si cred ca are vreo 16-17 kg. Dar eu zic ca a mea e cea mai cea, pai nu-i normal? Ce inportnata are inaltimea,greutatea etc. Sunt frumosi oricum. Eu am avut si gras si slab, si iti zic sincer, prefer mai micuti asa, ca fiu-miu deja de la un an nu l-am mai putut lua in brate de mare ce era.

Vio felicitari Laurashului, ce baiat mare ai. Ca mi-ai adus aminte, Adelise aseara: "Cohmin (cam asa pronunta cand se grabeste) is nice!" Eu "yes he is" Ea: "Cohmin is my sister!"

Mergi la inceput