Strumfi de iul-aug 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Carla v-am vazut si eu in poze, frumoase rau fetele.

Ah si ca mi-am amintit daca mi-as lua un 4x4 (e unul la care recunosc poftesc) e BMW X5

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Cu 4x4 si noi ne plimbam "off road" dar sunt drumurile asfaltate peste tot, n-am vazut inca drum de tara adica neasfaltat si am fost plecati destul. Asa ca aici nu-i vad rostul, imi plac mai mult people carrier.

pai asta era si ideea, sa iesi din drum (asfaltat sau nu) si sa o iei pe miriste cu masina. noi o luam de regula pe drumuri forestiere (evident, neasfaltate) dar au fost si multe situatii cand am zis: "hopa, uite un drum (adica o urma de masina, de tractor ceva...), unde o duce? ". si o luam pe camp, pe dealuri, pe unde se poate (bine, nu chiar prin porumbul omului ).

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
anca,ti-am vazut si eu printesele,superbe..si in craciunite si in pijamale roz
am vazut si poze cu elisa,la fel de frumoase.

noi suntem bine,fii-miu cu nazdravanii,asa isi da seama si taticul din dotare ca e greu sa-i facaem fata in doi dar in unu'..azi am fost si i-am luat de la "z" de imbracat,nu mult ca la varasta lui era cam saracut...au intrat cu reduceri.

zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vivela cu off roadul tau de-adevaratelea mi-ai adus aminte de off roadul nostru nedorit de cand avea Adelise 10 luni. Nu stiu daca isi mai aminteste cineva dar noi am condus smartul meu de aici pana in sudul Frantei si inapoi. Ei, la jumatatea drumului are socrul meu o casa in Franta. Si binenteles ca ne-am oprit acolo. La intoarcere ne-am hotarat ca, pentru a ramane o zi in plus in Sud sa conducem nonstop eu si al meu fara opriri pana la casa socrului. Ei si am plecat dimineata si trebuia sa ajungem la casa socrului noaptea pe la 1. Ajungem in apropiere, app 1 noaptea, GPS-ul meu destept zice "ia uite o scurtatura" si zice "turn left!" Noi turn left, padure in stanga, padure in dreapta. Asfaltat...initial. Apoi se transforma in drum d'ala de padure, doar urma de cauciucuri sa mergi pe ele, nimic altceva. Copacii atat de aproape de n'aveai cum sa intorci. Smartul meu baga la gropane mai ceva ca un 4x4. Si mai si ploua. Si noi increzatori ca iesim la strada principala "soon". Pana zice GPS-ul "turn right" si nu exista "right". Si cum mergeam noi in continuare pe potecuta aia facuta de cauciucuri imi arata gps-ul ca am iesit de pe harta. Deja facusem toate cele pe noi. Oriunde te uitai pe GPS era verde (adica padure) de jur imprejur. Hotaram sa mai conducem vreo 5 min si apoi sa oprim motorul si sa dormim in padure cu copil de 10 luni si unul de 7 ani. Conducem si culmea ca reusim sa iesim la strada principala.

Cert e ca a doua zi ne uitam pe harta si padurea respectiva avea 70 mile patrate. Daca ne mai afundam putin mai ne gaseau aia doar cu elicopterul. Oricum si acum cand imi aduc aminte ma trec fiorii, imaginati-va in mijlocul padurii, la 1 noaptea, lumina farurilor, umbre, doi copii, iar pe gps iti zice ca nu mai existi pe harta, gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, multumesc pentru sugestii. Qashqai-ul normal il stiu si nu-mi place, mi se pare prea mic, e mai mare Hyundai-ul meu, dar probabil ca cel +2 este cu totul altfel, o sa tin minte sa studiez. Un X5 am avut ocazia sa conduc si mi s-a parut mic spatiul interior. In rest, numai de bine.
Nasoala aventura din padure. Uite asa am patit noi in Grecia, tot noaptea, dar fara gps si fara copii din fericire, dar cu benzina pe galben. Am dat inapoi vreo 2km printre 2 lanuri de porumb. Si altadata am ramas cu masina pe plaja in Bulgaria, se afundase cu tot cu scut in nisip .
Vivela, nu stiu daca m-am exprimat bine, eu n-as fi facut nici amnio si nici avort, dar nici TT, tocmai ca sa nu stau stresata toata sarcina. Daca iesea bine, ok, dar daca iesea rau, eu ma stresam luni bune si stresam si fatul, care probabil era sanatos...? (Uffff, iar nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie, sunt nedormita de nopti bune si racita rau, sper sa intelegi.)
Georgi, si multumesc tuturor celor care mi-au admirat Craciunitele. Cu pijamalele la fel m-am jucat de Revelion, daca erau gemene nu le-as fi imbracat la fel.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Inca o data, va urez tutulora un An Nou fericit si plin de bucurii, numai cu vesti bune si surprize placute.

Vivela, bafta la amnio, sunt sigura ca va avea un rezultat bun si apoi vei putea sta relaxata pana-n sapt 40.

La capitolul masini pt familii cu multi copii, prietenii mei care au tripleti si-au luat Volvo XC 90, mi-au zis ca incaput trei scaune de copii in spate fara probleme.

Noi facem parte dintre cei care polueaza planeta si avem un 4x4, iar daca e dupa ce zice sotul, cand vom schimba masinile vom lua ambele masini 4x4, el deja le-a ales, mai ramane sa castigam la loto .

Luna, ce coincidenta, chiar acum doua zile mi-a spus o prietena ca si-a comandat Qashquai (sau cum s-o scrie), pt ea, nu pt sot. Ea plecase dupa o masina mica si dupa ce a facut drive-test-ul a zis ca altceva nu vrea. I-au dat multe discount-uri si e ff bine echipata masina pt pretul final. Naspa cu ratacitul in padure, ni s-a intamplat si noua sa ne trimita gps-ul prin padure, dar langa Brux, nu in inima Frantei.

Alina.a, , v-am admirat in poze, sunteti frumoase foc. Ce frumos e la Viena, absolut feeric. Si va mai admir ca sunteti plimbareti, eu in ultima vreme cand plec undeva cu piticii am momente cand ma intreb ce mi-o fi trebuit.

Sa va povestesc un pic si despre vacanta noastra. In sapt cu Craciunul am fost la zapada, in Germania in Padurea Neagra. Hotelul a fost super, f bine dotat si organizat pt familii cu copii, il recomand calduros pt cine e interesat de zona aceea. Se afla la baza partiei de schi si peisajul este superb, cred ca e f frumos si vara. Noi nu schiem, dar ieseam cu sania, mergeam la piscina, nu ne-am plictisit. Am avut apartament cu sufragerie, dormitor principal, domitor pt copii, bucatarie cu loc de luat masa si cireasa de pe tort a fost ca aveam doua bai: a noastra si baia copiilor unde chiuveta si toaleta erau mai joase si mai mici, decor adaptat, super. In schimb decoratiile din camere erau absolut bizare, ceva intre casa piticilor si cea a hobbiti-lor, am facut poze si o sa va arat.

Copiii s-au simtit bine insa nu stiu cum e la voi dar pe ai mei pana-i urneam din casa si-i imbracam de zapada ma treceau toate apele si ma apucau toti nervii.
La masa a fost mai uman ca asta vara, nu am mai alergat tot timpul dupa ei ci doar din cand in cand. Dimineata am renuntat sa-i mai cobor la masa si le aduceam in camera ca ei oricum nu mananca mult.
M-am stresat ca Sonia a mancat destul de prost, nimic din ce era gatit nu-i placea, nu stiam ce combinatii sa mai fac. Cand am plecat de acasa era pe finala cu o traheita urata de tot, am avut aparatul de aerosoli cu noi, dar acolo si-a revenit, nu mai tusea si nu a facut febra iar starea ei generala era f buna, cu exceptia apetitului.
Insa una peste alta a fost o vacanta frumoasa, ne-am bucurat de copii ca au fost sanatosi, de zapada si de locul frumos in care ne aflam.
Craciunul nu prea l-am simtit asa ca acasa, a venit Mosul pe 24 dec si masa a fost un pic mai festiva pe 26 dec, dar in rest nimic deosebit. Dar a compensat faptul ca nu am stat sa bucataresc ore in sir si sa spal munti de cratiti, e bine si asa.

Ma opresc aici deocamdata ca am impresia ca am scris romane. O seara buna,

Mergi la inceput

Aylin, felicitari, sa-ti traiasca bebelina mica alaturi de surioara ei. Sper sa citesti mesajele noastre si sa mai vii si pe la noi cu vesti si poze.

Ashera, mai ai si tu un pic, iti doresc nastere usoara si bebeu sanatos, cuminte si mancacios.

Mergi la inceput

Neata,

Eu v-am spus povesti seara sa dormiti bine, eu va aprind lumina .
Hai, trezirea, ca e cafeaua calda si croasantzii la cuptor .

O zi buna va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, strumfarie!!!
Aoleo, anto, ce pofta mi-ai facut cu croissantzii aia! Mi-am amintit cat de difeiriti si misto sunt in franta!
Am vazut o gramada de poze (alina, ce frumosi sunteti!, carla, craciunita ta scumpa e de vis! , milena...fara cuvinte! si multe altele, dar am uitat, dar le-am admirat pe toate!
Nastere usoara, ashera si felicitari pentru nastere, aylin!
Anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, multumim de urari, dar nu mai ai timp deloc deloc sa mai intri? si pe tine si pe petite si pe danut~!
Mychy, ce faci, tata?
Georgi, ne vedem la vara sigur, da, la mare?
Oanamada, ce faci, ma, mama, ma? Ne-am vazut din toate partzile, este?
Karli? Pe unde umbli?
Vivela, ce haioasa esti!!
Luna, carla aoleo, daca eram gravida era nasol ce pofta mi-ati facut cu 4x4
Si apropo, ieri laur ma mangaia pe burta si imi tranteste: mami are bebe in burtika!!!????!!!!!!!! Oops! Da' nu e nici un bb in burtika, in caz ca va intrebati

Altceva, ce mai ziceti? Va pregatiti de Sf Ion?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaa.......
violeta, la multi ani, ca nu ti-am zis......pe anu asta! fac bine, merci de intrebare.....la scarbici.....etc etc etc
anto, sa va fie de bine vacanta. cat despre copilu fara apetit, am si eu una bucata in dotare. dupa raceala de la dorna e chinu naibii sa-i dai ceva sa manance. cred ca e si rasfatzat dupa vizita la buni........ma rog, in concluzie mi-a si slabit vreun kil....si scuipa tot ce-i dau in gura.
me asa o leneeeeeee............

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput