Ce filme bune ati mai vazut? (8)
Raspunsuri - Pagina 8
beatrice75 spune:
Da si mie mi-a placut Sherlock Holmes.
Acum am auzit ca e f. bun UP IN THE AIR cu George Clooney
Mie mi-a placut mult de tot AVATAR, vazut in IMAX. Se merita sa mergeti la Imax, ca 3D, mai vedem noi.
Dar despre filmele din trecut, ce ziceti?Care v-au placut mult?
Mie"Pe aripile vantului" si "Quo Vadis"
beatrice75 spune:
Yasmi, te referi la Shutter Island?Cu leonardo di Caprio?Si eu as vrea sa-l vad....
alice2004 spune:
Nu, eu cred ca vorbea despre The Island (2005) cu Ewan McGregor si Scarlet Johansson.
Pentru pasionatii de SF - puteti incerca si Pandorum.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
beatrice75 spune:
AUSTRALIA cu Nicole Kidman si DUCESA cu Keira Knightly au fost iar niste filme foarte bune.
bb_yasmi spune:
da, the island (2005) e vorba. si pandorum a fost excelent!
beatrice, ducesa si australia au avut recomandari ff bune in capitolele din urma!! mi-au placut fff mult!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Ramona J spune:
Ducesa mi-a placut si mie. Whatever Works a fost OK doar.
Am vazut in schimb o comedie englezeasca, demult n-am mai ris atita - Death at a Funeral.
Dupa citeva filme iraniene care nu mi-au placut, am gasit unul foarte fain - Children of Heaven.
Aseara am vazut Abre Los Ojos (Open Your Eyes), interesant.
Mai vazui si Close - bunicel, cam multa muzica pentru gustul meu.
firutza spune:
Mi-a placut Avatar:o poveste draguta,in imagini superbe....m-a facut sa ma gandesc la filmele din anii "50-"60...Unde a ajuns cinematografia!?!Mi s-a parut o idee interesanta,crearea unei lumi ca Pandora,iar copacul sufletelor mi-a mers la casa inimii...!O poveste in care m-am transpus,pe care am savurat-o ca pe un basm pt.adulti.
Dalia
MElise spune:
The Island (2005) nu e chiar genul meu, dar imi aminteste de faptul ca la vazut la un cinematograf in Franta... imi starneste amintiri frumoase:) Am vazut zilele astea New York I love You, un filma mai ciudat, care seamana oarecum cu altul mai vechi, Paris Je t'aime - un colaj de scurt metraje... Am asteptat mult sa il vad... e fain pentru ca surprinde intr-un fel clipe banale din viata oamenilor, subliniind ideea ca adesea ratam momente esentiale din viata noastra, lasandu-le sa treaca pe langa noi...
MElise
gabitza2005 spune:
Apropo de Leonardo ma gandeam la The Beach
Oricum astept cu nerabdare sa apara Shutter Island si Alice in tara minunilor cu Johny Deep.
Am vazut zilele astea Couples Retreat -nu mi-a placut.
bb_yasmi spune:
am inceput sa vad : Things We Lost in the Fire (2007) . nu am vazut decat jumatate dar mi-a placut. diseara vad continuarea... l-ati vazut???
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee