Ce filme bune ati mai vazut? (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Avatar...povestea cam slaba...realizarea da mi-a placut poate ca ne asteptam totzi la mai mult dar totusi a fost ceva deosebit...

Julie and Julia ... chiar mi-a placut acum poate ca si eram perioada de m-am apucat si de ceva retzete plus ca am invatzat niste trucuri noi...

Urmeaza sa vad Blind side...

ce va recomand din preferatele mele din ultima vreme si nu numai poate le-ati si vazut pt ca nu sunt fff recente ar fi:

"Away we go" tot pt gravidutze si nu numai www.youtube.com/watch?v=dEp3NKG2U5U" target="_blank">trailer

"Veronika Decides to Die" mi-a placut cum a respectat cartea www.youtube.com/watch?v=siF4jUFppas" target="_blank">trailer

"Dragoste in vremea holerei" dar cred ca asta l-ati vazut deja

Plus vreau neaparat sa vad "Whatever Works" www.imdb.com/video/imdb/vi3500802585/" target="_blank">trailer este scenariul si regia Woody Allen si joaca tipul din "Curb Your Enthusiasm"

cam atat ca nu vreau sa ma intind prea mult...vizionare placuta

21+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Noi am inceput aseara sa vizionam It's complicated, dar nu prea ne-a lasat copila. Asa ca am facut din el film in doua serii , seria a doua - diseara. Pana acum imi place. Si mai am in stand by Dorian Gray, la sugestiiile voastre.

madutza09, ma bucur ca mai e cineva care nu-i dat pe spate de avatar. Nu de alta, incepuse sa mi s-aplece...

De Dragoste in vremea holerei ce sa zic... se tine de roman, dar nu-i la inaltimea lui. Oricum, mi-a placut.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Cu destramarea cuplului Brangelina, mi-am adus aminte de un film bun, dar dur!, in care Brad Pitt a facut un rol foarte bun, de criminal psihopat - Kalifornia

verze.ro
simtul umorului nu a murit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Cgeea...absolut nu se poate compara cu cartea dar mi-a placut mult ca filmul a redat asa cum mi-am inchipuit cand ma citit-o normal ca in aproape 2h nu potzi cuprinde farmecul unei asemenea carti si in plus e cu Javier Bardem. Cum ma gandeam la el mi-aduc aminte de un film pe care l-am vazut cu ceva vreme in urma creatia lui Almodovar care mi-a placut mult de tot se numeste "Carne tremula" bine interzis copiilor doar e vorba de Almodovar si muzica e superwww.youtube.com/watch?v=Bvtn8AFVnWg" target="_blank">muzica

21+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ieri am vazut SHERLOCK HOLMES...eu sunt fan carti politiste si mi-a placut la maxim filmul, chiar te tine in priza. Cat despre Robert Downey jr, rolul i s-a potrivit manusa

AVATAR - ok, frumoase efecte, poveste interesanta, merita vazut

WHATEVER WORKS - am vazut ca pomenea cineva de el mai sus - e ok pt cei care agreaza umorul negru, mie una mi s-a parut nici prea prea, nici foarte foarte. Sotului insa i-a placut mult.

Vreau sa vad neaparat VALENTINE'S DAY, are o super distributie si pare o comedie draguta, am vazut ceva imagini

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uitasem...pt cele carora le plac filmele indiene le recomand un film super haios, DOSTANA. E cu fosta Miss Univers si cu inca un actor indian frumusel foc . Am ras copios la film

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Ieri am vazut SHERLOCK HOLMES...eu sunt fac carti politiste si mi-a placut la maxim filmul, chiar te tine in priza. Cat despre Robert Downey jr, rolul i s-a potrivit manusa

Absolut! mi-a placut filmul, dar mai mult decat atat, mi-a deschis apetitul si de atunci tot vizionez diverse ecranizari cu Sherlock Holmes sau cu Miss Marple.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

mie mi-au placut foarte tare mulan si hachiko (in var japoneza).

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

"Mulan"(2009)un film f bun,il consider unul dintre filmele care m-au impresionat cel mai mult.
"It`s complicated" mi-a placut mult,o ador pe Meryl Streep.
"Alvin and the Chipmunks"1 si 2 le-am vazut cu fetele,sunt comedioare f. bune de urmarit cu copiii,ne-am amuzat teribil(eu mai mult de entuziasmul lor).
"Haeundae"-un film tragic depre tzunami si pierderea celor dragi.
Un "Sherlock Holmes" foarte inteligent,ca de obicei si cu replici haioase.

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

the island (sper ca am scris bine...) mi-a placut tare mult! despre viitor, clone...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput