Ce filme bune ati mai vazut? (8)
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEA11 spune:
Sherlock Holmes neimpresionant, l-am vazut si din 2 in 3 ca nu ne lasa Cris, insa nu pot sa zic ca a fost ceva de el. Parca nici nu mi l mai aminteam, am facut acum un efort, deci, SLAB.
The invention og lying nu stiu daca ma zis de el replici tampitele, dar amuzant.
ANDREEA11 spune:
The Time Traveler's Wife vazut acum vreo luna, nu mi-a placut. Mi s-a parut ca a bfost inspirat dupathe Butterfly effect, o ,,capodopera" dupa mine
cgeea spune:
Am incercat aseara sa vad The book of Eli, dar n-am rezistat. Adica am stat in fata ecranul pret de vreo ora, si asta numai datorita lui Denzel Washington. Dar la un moment dat.. gata, s-a terminat rabdarea mea... E un soi de Mad Max - nici pe ala n-am putut sa-l vad - asa ca cei care gusta genul il vor aprecia cu siguranta.
sotul meu
capra cu trei iezi spune:
it's complicated _ mie mi-a placut, e recomfortant, mie imi place meryl streep.
poate aveti idee cum pot gasi julie and julia???
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
mistral spune:
The Blind Side si Two Lovers mi-au placut foarte mult.
Caut si eu Julie and Julia de ceva timp....
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
gabitza2005 spune:
Am vazut It's complicated , un film usurel pentru o seara relaxanta. Ce am apreciat decorurile-doamne totul era perfect si pe meryl streep care arata foate bine si e imbracata super in film. O femeie frumoasa la varsta a doua, normal ca fostul sot o vrea inapoi .
zuzi.simona spune:
capra cu trei iezi, incearca pe torrentz, eu de acolo iau mai toate filmele si tot de aici de pe forum am aflat de site-ul asta
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
cgeea spune:
Capra cu trei iezi, ti-am trimis PM
Ramona J, multumesc de sugestie, mi-a placut An education
sotul meu
mistral spune:
"Serious Moonlight" nu mi-a placut deloc.Mi se pare ca e cel mai prost film in care a jucat Meg Ryan.
"Love Hurts" bunicel,mi-a placut.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
blackpanterro spune:
Avatar in IMAX 3D, superb, subiect interesant, personaje superbe, foarte multa actiune.
Julie and Julia, un film delicios in urma caruia mi-am cumparat cartea de bucate a Juliei Child :)
Precious, un film ce m-a marcat profund...ma gandesc si acum la el si ma cutremur toata de grozaviile pe care omul il face semenilor sai si mai ales copiilor...foarte trist dar foarte bine realizat.
District 13, un film destul de interesant a carei actiune se intampla in Africa de Sud.
9, mi-a placut dar cam subtirel.
Vreau sa ma duc saptamana asta la It's Complicated.Si mai vreau sa vad Couple Retreat.
Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"