Ce filme bune ati mai vazut? (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giani The Syrian Bride- mi-a placut foarte mult, personajul sora miresei foarte reusit, foarte bine interpretat, un film reusit. Death at the Funaral - o comedie BBC la care am ris cu lacrimi. |
Astea-s si printre favoritele mele.
felicia74 spune:
Fata cu cercel de perla - f.frumos, plus ca si respecta atmosfera din carte.
Azi am vazut Up in the air - nu-l recomand, e plictisitor, plin de stereotipuri si cam fara vlaga.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui felicia74 Fata cu cercel de perla - f.frumos, plus ca si respecta atmosfera din carte. Azi am vazut Up in the air - nu-l recomand, e plictisitor, plin de stereotipuri si cam fara vlaga. Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) pesimistul este un optimist bine informat. |
Up in the Air mi-a placut la nebunie, iar fata cu cercelul mi s-a parut doar asa si asa.
felicia74 spune:
Ramona stiu ca ti-a placut Up in the Air, ai mai spus-o (nu doar o data) aici pe forum. Asta e parerea mea, nu-l recomand nicicum.
Ce e nou la el? Un tip care considera ca si-a gasit fericirea in cariera, nu-si doreste nicidecum o familie, dar in final vede ca a gresit. Cate filme s-au mai facut pe tema asta? Destule, subiectul e deja perimat.
sunnyday07 spune:
Si mie mi-a placut "up in the air". Nu e el vreo capodopera, morala o fi perimata, da' io m-am simtit bine vazandu-l.
Si m-au amuzat tot felul de detalii (gen cardul pe care-l capatai daca zburai n-spe mii de mile), m-a plictisit un pic nunta surorii si m-a uimit un pic ca ea era fericit maritata dar una peste alta l-as recomanda prietenilor care vor sa vada ceva usurel dar dragut.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui felicia74 Ramona stiu ca ti-a placut Up in the Air, ai mai spus-o (nu doar o data) aici pe forum. Asta e parerea mea, nu-l recomand nicicum. Ce e nou la el? Un tip care considera ca si-a gasit fericirea in cariera, nu-si doreste nicidecum o familie, dar in final vede ca a gresit. Cate filme s-au mai facut pe tema asta? Destule, subiectul e deja perimat. |
Pe pagina asta nu scrisesem inca... Poti sari peste postarile mele daca te deranjeaza ca-s repetitive.
Tema filmului e mai putin importanta pentru mine, in general nu asta apreciez cel mai mult.
columbiana spune:
Mi-au placut si mie Up in the Air, amestecul dulce-amar-ironic al vietii prezentat in film, si the proposal; nu inteleg de ce ar trebui sa hohotim ca la stan si bran la o comedie- the proposal este o comedie romantica, menita sa te destinda intr-o seara de simbata, nu sa te doara stomacul:))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
zuzi.simona spune:
Push (2009) cu toate ca e in genul meu nu mi-a placut prea mult, actiunea e parca lalaita, nu prea e suspans, nu-l recomand deci
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
giani spune:
Up in the Air a fost un film bun, cu personaje interesante, chiar mi-a placut. Alt film de mi-a mai placut, dintr-astea noi, de pe la Oscar, a fost An Education.