Ce filme bune ati mai vazut? (8)
Raspunsuri - Pagina 18
Iasmin08 spune:
Am revazut cu placere ''Do you like Brahms" cu Ingrid Bergman. Din seria ''oldies but goldies''. Am ajuns la concluzia ca un film bun ramane un film bun si peste ani, il revad cu tot atata placere.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
alice2004 spune:
Am reusit pina la urma si am vazut Crazy Heart, mi-a placut foarte mult, Jeff Bridges chiar a facut un rol minunat, nu stiam ca poate cinta atit de fain !!
Si am gasit si Brothers (eu sint fan Jake Gyllenhaal), dar mi s-a parut usor slow-paced, uneori chiar fortat, desi tema filmului este interesanta (pretul platit de soldatii americani care au fost detasati in afganistan pentru mentinerea controlului).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
bb_yasmi spune:
va doresc sa aveti o primavara frumoasa, cu mult soare, veselie si bucurie !!si la cat mai multe filme de calitate...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
beatrice75 spune:
Am vazut "Cartea lui Eli". Mi-a placut, nu a fost ceva extra, dar mi-a placut. Stiu ca a scris cineva aici ca nu i-a placut deloc, na', depinde de gusturi. Filmul e filmat in filtru, iar ideea este ca fara credinta, nu exista nici o scara de valori.
As vrea sa ma relaxez zilele astea cu niste comedioare romatice usoara, gen "Leap Year"si "Valentine's DAy"
As dori sa revad "The Notebook" http://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU
buflea spune:
Am vazut recent :
- The young Victoria - mi s-a parut cam slabut, lipsit de profunzime, parca se concentreaza pe o latura prea flu-flu din viata reginei. Vad ca e nominalizatla Oscar pentru costume, ceea ce inteleg ... in concluzie nu l-as recomanda decat daca aveti chef de ceva usor.
- It's complicated - mi-a placut mult, o comedie de situatie mult inspirata din realitate. Slabiciunile unei femei divortate a caror focus pe copii se pierde odata cu plecarea copiilor de acasa, slabiciunile unui barbat insurat, egocentric si egoist asa cum sunt toti barbatii, ce inseamna sa fii amanta la 60 de ani si sa descoperi IAR viata sexuala pe tavane, cum ochii vad-inima cere-constiinta nu si nu ... . Ca sa carcotesc totusi ceva, parca rolul principal i s-ar fi potrivit mai bine lui Diane Keaton decat lui Meryl Streep. Nu stiu, ori sunt eu incorsetata in prejudecati, dar genul asta de personaje le intruchipeaza DK de cativa ani buni, cu mult succes ... sigur ca si MS a jucat foarte bine, unde nu joaca ea bine ? Dar ma uitam asa la ea si parca o vedeam pe DK ... L-a mai vazut cineva ?
- The lovely bones - NU MI-A PLACUT ... si asta e nomnalizat la OScar pentru rol masculin secundar (parca). Nu stiu, prea mult fantastic si prea putina drama reala. Personajele sufera dar parca nu sufera real, prea mult susupans artificial, prea multa descriere vizuala a Raiului ...etc. Culmea este ca eu am citit cartea acum 1 an si mi-a placut ideea foarte mult, dar filmul m-a dezamagit.
alice2004 spune:
Am reusit sa vad cel mai tulburator film pe care l-am vazut eu vreodata - The Stoning of Soraya M. !! Il recomand doar celor cu stomacul si nervii tari (pe mine m-au urmarit imaginile din acest film citeva zile bune ...).
Si un film despre sindromul asperger - "Adam", mi-a placut mult, Hugh Dancy e un dulce (mai am pe lista inca unul din aceeasi categorie - Mozart and the Whale ).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
felicia74 spune:
vad ca s-a vorbit de Proposal, cu Sandra Bullock. Mi s-a parut incredibil de prost, nu am ras la nicio scena. Nu-l recomand.
giani spune:
The Shutter Island - timpenie. Un thriller predictibil, lung din cale afara, un mare fis.
The Syrian Bride- mi-a placut foarte mult, personajul sora miresei foarte reusit, foarte bine interpretat, un film reusit.
Am revazut la TV -the Witness cu Harrison Ford, film nu tocmai perfect dar reusit, mi-a placut.
Death at the Funaral - o comedie BBC la care am ris cu lacrimi.
Daria_Ioana spune:
Shutter Island mi s-a parut un film foarte bun si deloc predictibil...chiar deloc...
DiCaprio joaca excelent.
lilianasoare spune:
O comedie usurica, draguta, relaxanta, tocmai buna de urmarit cand neuronii nu-ti functioneaza la capacitate maxima este "New in town"
http://www.imdb.com/title/tt1095174/
Filmul pe care-l recomand cu mare caldura este "Girl with a pearl earring". Nu stiu daca s-a mai vorbit despre el.
http://www.imdb.com/title/tt0335119/
Foarte bun, si nu doar pentru ca e cu un bar-, pardon, actor pe care-l iubesc la nemurire, Colin Firth. Un film cu replici putine, construit aproape exclusiv in jurul privirii si al gesticii. Scarlett Johansson face un rol extraordinar.
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"