Ce filme bune ati mai vazut? (8)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid In schimb "Death at a funeral" de care am aflat de la voi (multumesc!) este intr'adevar genial. Come to the Dark Side. We have cookies! |
Ma bucur ca ti-a placut. Eu nici nu cred ca am auzit despre filmele de care zici, macar stiu sa le evit.
In seara asta planuiesc sa vad Kolya, sper sa am timp.
alice2004 spune:
Un film interesant (putin cam lung, ce-i drept) este Lust, Caution al lui Ang Lee (mie mi-a placut mult Brokeback Mountain).
Am vazut si The Road - impresionant si foarte trist !
Si un filmutz horror, destul de bun - Solstice.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
madutza09 spune:
Salutare
Filme care urmeaza sa le vad ...The Men Who Stare at Goats(am vazut o distributie super interesanta acolo), The road ma intereseaza ffff mult sa vad Concertul de Radu Mihaileanu....revin si cu impresii dupa vizionare
24+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
cgeea spune:
citat din mesajul lui madutza09 Salutare Filme care urmeaza sa le vad ...The Men Who Stare at Goats(am vazut o distributie super interesanta acolo), |
Aoleoooo, The Men Who Stare at Goats, ciudat film... Distributie super, intr-adevar, dar inca nu m-am lamurit cat e serios si cat e comedie seaca... Cred ca mai mult din partea a doua... Seamana binisor cu citeste si arde - tot cu nume mari si asta... chiar as vrea sa mai aflu si alte pareri, astept cu nerabdare.
sotul meu
mistral spune:
In "The Men Who Stare At Goast" sunt nume mari,dar...atat.Pe mine nu m-a prins genul acesta de comedie.
Am mai vazut "Crazy Heart" si "Agora" mi-au placut amandoua.
"Concertul" lui Mihaileanu vreau si eu sa il vad.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
alice2004 spune:
Si eu vreau sa vad Crazy Heart dar nu il gasesc niciunde !
Am ales azi un film despre viata DJ-ilor, mi-a placut, muzica multa, e inspirat chiar dintr-un caz real - It's all gone Pete Tong !
Si am mai vazut un sf-utz dragutel, A Sound Of Thunder, niste savanti care se jucau de-a turismul temporal, bineinteles una din calatorii merge prost si omenirea este schimbata !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mihutza11 spune:
I am Sam si mie mi-a placut mult de tot!
sotul meu a venit cu Pandorum intr-o zi.. un SF dar care nu m-a incantat deloc.. nu stiu ce l-o fi facut sa ia filmul asta..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
bb_yasmi spune:
mie mi-a placut PANDORUM, chiar mult!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
alina.n spune:
Buna
mie imi ploac foarte mult filmele romantice-de dragoste dar si cele de actiune-politiste
de mult timp nu am mai reusit sa vad un film bun ,ce mi-ati recomanda ?as vrea in weekend sa ma relaxez putin la un film
_
www.arnoldschwarzeneggersoundboard.com" target="_blank">Arnold Schwarzenegger Soundboard
aiska spune:
Buna mie imi plac foarte mult filmele romantice-de dragoste dar si cele de actiune-politiste de mult timp nu am mai reusit sa vad un film bun ,ce mi-ati recomanda ?as vrea in weekend sa ma relaxez putin la un film |
Cred ca "Revolutionary Road" ar merge, daca nu cumva l-ai vazut deja.