Ce filme bune ati mai vazut? (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

In schimb "Death at a funeral" de care am aflat de la voi (multumesc!) este intr'adevar genial.

Come to the Dark Side. We have cookies!

Ma bucur ca ti-a placut. Eu nici nu cred ca am auzit despre filmele de care zici, macar stiu sa le evit.
In seara asta planuiesc sa vad Kolya, sper sa am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Un film interesant (putin cam lung, ce-i drept) este Lust, Caution al lui Ang Lee (mie mi-a placut mult Brokeback Mountain).
Am vazut si The Road - impresionant si foarte trist !
Si un filmutz horror, destul de bun - Solstice.

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Salutare
Filme care urmeaza sa le vad ...The Men Who Stare at Goats(am vazut o distributie super interesanta acolo), The road ma intereseaza ffff mult sa vad Concertul de Radu Mihaileanu....revin si cu impresii dupa vizionare

24+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza09

Salutare
Filme care urmeaza sa le vad ...The Men Who Stare at Goats(am vazut o distributie super interesanta acolo),

Aoleoooo, The Men Who Stare at Goats, ciudat film... Distributie super, intr-adevar, dar inca nu m-am lamurit cat e serios si cat e comedie seaca... Cred ca mai mult din partea a doua... Seamana binisor cu citeste si arde - tot cu nume mari si asta... chiar as vrea sa mai aflu si alte pareri, astept cu nerabdare.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

In "The Men Who Stare At Goast" sunt nume mari,dar...atat.Pe mine nu m-a prins genul acesta de comedie.

Am mai vazut "Crazy Heart" si "Agora" mi-au placut amandoua.

"Concertul" lui Mihaileanu vreau si eu sa il vad.

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si eu vreau sa vad Crazy Heart dar nu il gasesc niciunde !
Am ales azi un film despre viata DJ-ilor, mi-a placut, muzica multa, e inspirat chiar dintr-un caz real - It's all gone Pete Tong !
Si am mai vazut un sf-utz dragutel, A Sound Of Thunder, niste savanti care se jucau de-a turismul temporal, bineinteles una din calatorii merge prost si omenirea este schimbata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

I am Sam si mie mi-a placut mult de tot!

sotul meu a venit cu Pandorum intr-o zi.. un SF dar care nu m-a incantat deloc.. nu stiu ce l-o fi facut sa ia filmul asta..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mie mi-a placut PANDORUM, chiar mult!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Buna

mie imi ploac foarte mult filmele romantice-de dragoste dar si cele de actiune-politiste
de mult timp nu am mai reusit sa vad un film bun ,ce mi-ati recomanda ?as vrea in weekend sa ma relaxez putin la un film

_
www.arnoldschwarzeneggersoundboard.com" target="_blank">Arnold Schwarzenegger Soundboard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Citat:
Buna

mie imi plac foarte mult filmele romantice-de dragoste dar si cele de actiune-politiste
de mult timp nu am mai reusit sa vad un film bun ,ce mi-ati recomanda ?as vrea in weekend sa ma relaxez putin la un film

Cred ca "Revolutionary Road" ar merge, daca nu cumva l-ai vazut deja.

Mergi la inceput