Ce filme bune ati mai vazut? (8)
Raspunsuri - Pagina 16
karfe spune:
am vazut aseara Concertul de Radu Mihaileanu,film care la Paris a rulat in 17 sali pline in prima seara si a fost primul in boxoffice.
In Romania - in sala nu eram decat 4(patru) oameni.si inca o data
Superfilm,nemaipomenit,va rog mergeti sa il vedeti.
Ptr.Radu Mihaileanu
Iasmin08 spune:
Tsar.2009 un film despre Ivan cel Groaznic, in aceeasi regie ca si cea a filmului Ostrovul
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
aiska spune:
Stie cineva filmul "Frances" (1982) cu Jessica Lange?
Am vazut "Rain man"(2006) cu Nicholas Cage si mi s-a parut ok, asa, la o vizionare cu intreruperi.
"Jane Austin Book Club" l-am primit anul trecut, dar nu m-am putut uita pana la sfarsit, am incercat, insa nu e genul meu...
"Chapter 27" tot cam in fuga l-am vizionat si nu m-a impresionat, as fi dorit ceva mai profund tratat subiectul crimei...
maraki spune:
I am Sam cu Sean Penn in rol de tata retardat cu elemente autiste, isi creste fetita singur si se lupta cu Protectia copilului pt a-si pastra copilul. Joaca extraordinar de bine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
aiska spune:
Maraki, am vazut filmul cu niste ani in urma pe video caseta. Mie mi-a placut intotdeauna Sean Penn si am avut o surpriza placuta sa vad "Bad Boys" (1983) cu un Sean Penn tanar si talentat, intr-un rol de baiat certat cu legea.
maraki spune:
Wow Aiska, credeam ca este din 2009 filmul M-am mirat cand am vazut-o pe negresa de la protectia copilului mai tinerica, o stiam din Greys Anatomy ceva mai matura. Am cautat pe net si filmul este facut in 2001, cum de mi-a scapat?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
zuzi.simona spune:
changeling, nu prea ne-a impresionat, zic nota 7
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiska Maraki, am vazut filmul cu niste ani in urma pe video caseta. Mie mi-a placut intotdeauna Sean Penn si am avut o surpriza placuta sa vad "Bad Boys" (1983) cu un Sean Penn tanar si talentat, intr-un rol de baiat certat cu legea. |
De cind cu Bad Boys imi place mie Sean Penn. Credeam ca numai eu am vazut filmul asta.
xenocid spune:
"The Book of Eli" - incredibil de prost. 90 de minute pe care nu mi le va mai da nimeni niciodata inapoi. Mai bine ma mai uitam odata la "Resident Evil: Extinction". Daca ar fi sa ii dau o nota de la 0 la 10 nici macar nu m'as intinde dupa creion.
La fel de prost e si "Legion". Un fel de "Dogma" dar fara pic de umor. Decat din cel involuntar desigur. Persoanele mai duse pe la biserica se vor inchina probabil si cu mainile si cu picioarele vazandu'l.
Pe scurt, daca viata voastra nu depinde de asta, evitati'le pe amandoua ca nu veti pierde nimic.
In schimb "Death at a funeral" de care am aflat de la voi (multumesc!) este intr'adevar genial.