Ce filme bune ati mai vazut? (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

din categoria filmelor pe care nu le recomand (cred ca ne-ar trebui un topic separat pe tema asta), este The box
http://www.apple.com/trailers/wb/thebox/
o p_o_r_c_a_r_i_e de film.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

E o idee foarte buna, as avea si eu de adaugat acolo filme citeodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana, nici mie nu mi-a placut THE BOX.
Vazut weekendul acesta un film mai vechi cu Sandra Bullock,
The Premonition-ok.
As dori sa revad "The Others"Cu Nicole Kidman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

A vazut cineva Cartea lui Eli?Cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Notes On A Scandal a fost bine realizat, jocul actritelor a fost de Oscar sa zicem - dar eu consider ca personajul lui Sheba Hart (Blanchett) este un pic exgerat - un om nu poate intruchipa atatea caractere cate are ea.

Am mai vazut The Blind Side emotionant filmul, povestea dar dupa cum banuiam Sandra Bullock nu merita Oscar. Interpretarea ei nu-ti transmite nici o emotie (vadatita sau ascunsa) mai bine a jucat baiatul din rolul lui Michael Oher.
A vazut cineva Precious?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aseara am vazut SCapat de sub control cu Mel Gibson...mi a placut filmul dar mai ales subiectul care sigur e adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ca tot a fost maraton de filme de dragoste we asta aici am mai vazut asa:
Rumor has it - Jennifer Aniston, Kevin Costner - il mai vazusem, dar mi-a placut sa il revad
Down with love - Renee Zellwegger, Ewan McGregor - o comedie cu mici intortocheli la explicatiile de pe la final - dar m-a binedispus
Because i said so - mama ce cauta fetei perechea ideala - dragutel
The Jane Austin Book club - mi-a placut!

na am fost si in mood pt filme de dragoste!

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Precious tristete, molestare, prostie..... Nu mi a placut!
An education un film documentar, pentru parintii de fete. Mi a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

So, am reusit sa vad si eu Case 39, interesant la inceput, dar pe parcurs devine asa, ca un cliseu iar finalul, olalaaa, stereotipul acela din filmele americane unde eroul bun este imposibil de ucis !! Iar faza cu Renee Zelwegger zbatindu-se sub apa o vesnicie de parca avea aer ca un balon e hilara rau ! Aniuei, se poate vedea asa, ca un film de fine de saptamina, in ciuda subiectului putintel horror !
Si va recomand un film cu mult mai bun, se numeste Nine Lives (2005), are o distributie destul de impresionanta si este emotionant ! (Eu ma uit mult la filme independente - gen festivalul Sundance ...)

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

A vazut cineva Cartea lui Eli?Cum este?

Am scris despre asta acum vreo 2 saptamani: daca ti-a placut Mad Max , o sa-ti placa si asta. Eu n-am putut sa-l vad pana la sfarsit, desi imi place tare mult Denzel.

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

A vazut cineva Precious?

Precious - un film extrem de dur, trebuie sa iti tii inima legata cu sfori, lanturi, ceva, sa-l poti vedea. Sa nu fiu inteleasa gresit: nu e un film violent, dar te marcheaza. Mie mi-a placut mult. Chiar am patit fix pe dos fata de Book of Eli, la inceput nici n-am vrut sa ma uit, trageam cu coada ochiului (se uita sotul) si dintr-o data m-a prins si l-am privit cu gura cascata. La propriu.

sotul meu

Mergi la inceput