**Buburuze de 2009 in actiune(2)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello,

Picky, am vazut pozele, sunt superbe dar mi-au placut in mod deosebit cele in care trece ea din pat in patut si cand dormea in premergator
Daniela , am vazut filmul cu Denis, e criminal
Miruta, ai o fetitza dulce foc

eu nu prea am cu ce sa ma laud, doar ca bubu pe zi ce trece sta tot mai mult singura in picioruse, incearca sa faca si pasi dar pica, momentan

scanceste gaza mea, revin.....

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

ttenzika, am vazut Alecsandra motata e tare dulcica
Cris, fetele
Deea, wwwooow ce de dinti aveti noi nu avem nici macar urme ca ar vrea sa apara, pupam baiatu' pe dintisori

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

lisa zici bine, abia astept sa se termine, dar mi-e asa de greu sa vad cat il chinuie

pickyBravo printesei! Darian nu prea ne baga in seama cand ii vorbim.. reactioneaza doar la "ii dai si lui mami jucaria sa o pape?" (ca toata ziua e cu jucariile in gura) si atunci imi da si fortat! Super scumpica trebuie sa fie cum stie ea cine e Piii

dani3lla mi-a plactu enorm filmuletul!!! Super dulce piticul!

cris vazut pozici superbe, finutul e un dulcic iar de Miru nici nu mai vorbesc!!

DanaMi pentru tine, toate florile din lume! Pupam micuta sa treaca toate problemele!

yioanna_s superbe pozicile! Stefania e ADORABILA!

ttenzika si Darian mai facea nazuri la papica dar apoi accepta, se zice ca mai fac ei si din astea din cand in cand dar ca noi trebuie sa le oferim papica la fiecare masa si ramane la alegerea lor daca accepta, eu nu mi-as face probleme daca se intampla la o masa-doua.

Simina1980 uffff nu vreau sa te mint dar cred ca inca nu avea 5 luni (nah, dati-mi nota cand a inceput sa stea singurel in fund insa se imburada des si multa vreme dupa aia mai ales cand se intindea dupa jucarioare.

am pus si noi pozici recente daca vreti sa_l vedeti si voi pe micul meu mare!

http://community.webshots.com/album/576168864IhpvfF

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

picky< am vazut printesa mica este adorabila> am ramas fara cuvinte< e frumoasa foc!

imi cer scuze dar mi_am busit tastatura< nu stiu pe ce am apasat de nu mai pot scrie cifre si nici toate semnele de punctuatie< daca apas pe un link imi deschide pag noua si pentru toate pozicile mi_a deschis la fel>>> pagina noua>>>

fug la somnic< reiau maine sper sa fie mai bine

ah nu pot pune nici emoticon>>>

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Incerc sa scriu si eu...

Floric, eu nu sunt din Braila dar poate sunt fete pe forumul acesta...ai putea sa faci un nou subiect pe forum si sa faci un apel la fetele din Braila si poate ai succes sa intalnesti mamici si fete....daca nu ...sper ca vor intra si mamici din Braila pe aici

Simina a mea a inceput pe la 5 luni jumate sa stea bine in fundulet, dar premergatorul i l-am dat la fix 7 luni, am asteptat sa mai treaca o perioada si sa inceapa ea sa se ridice singurica in picioare si sa se mentina pe ele, apoi i l-am dat ..Daca mai ai intrebari ne poti spune...Voi cu ce va laudati?

Buburuza, ff frumoase pozele...si buburuza...poza la tastatura cu piciorul ridicat e mortala...nu avea si o sticla de bere?!superbe ...a avut si a mea momente cand imi adormea dupa 11, dar vad ca a revenit la normal...

Daniela, a fost problema cu dilatatia, travaliu a fost indus, au bagat in mine "n" perfuzii ptr dilatatie si degeaba. Au inceput cu inducerea travaliului de pe la 9 seara, membranele mi le-au rupt pe la 9 dimineata, oricum lichid nu prea mai era, pe la 12 mi-a facut epidurala (si nici nu vroiau sa mi-o faca anestezistul cand a aflat ca sunt alergica la un anumit tip de anestezie...dupa multa munca de lamurire a acceptat sa imi faca un test cu un cokteil de anestezie dar mai slab ca cel pe care il foloseste de obicei si apoi mi-a facut epidurala...a fost bine o ora ca apoi durerile am inceput sa le simt din nou...si nu mai aveau pauza intre ele...era una dupa alta...imi marea si doza de anestezie si doza ptr dilatatie...si asa am tinut-o pana la 7 cand mi-au facut cezariana...si asta ca a inceput sotul sa se ia de asistente ca sa il cheme pe doctor sa discutam (fusese de "n" ori la spital in ziua aceea ca au fost multe nasteri pe noapte si pe zi, dar nu a dat o data pe la noi)...iar pe masa am inceput sa ma sufoc, deh reactia la anestezie...asa ca m-a adormit de tot.... Ele aveau de gand sa ma tina asa mult si bine..ca e normal sa dureze asa mult la prima nastere........in fine bine ca nu a fost mai rau...si ca buburuza mea e sanatoasa si langa mami

Bamsy cam aceleasi legume folosesc si eu, mai putin gulia...iar galbenusul de la 8 luni il bag. In rest eu nu mai incerc momentan alte legume, mai astept sa apara pe piata legme proaspete.

Lisa tare faza la magazin

Ttenzika, ce scumpica e Alecsandra...incerc sa mi-o imaginez cum face ea tai-tai ...ce mai are mama fata mareeeee. ...Legat de scrisul ingrosat ti-a raspuns Bamsy ...sper ca ai inteles...daca nu iti explicam din nou ...am vazut ca ai reusit

Cris vazut poze de finut, foarte dragalas si mic si de terorista mica cu dita mai lingura ...fomista de mica.......apropo s-a inaltat bine de tot...e mare...

DanaMi bun venit ..imediat te voi trece in listuta ...off ce ati tras si voi ...si iritatia de la ce a facut-o? ...e mai bine acum?

Trimit si incerc sa scriu si partea a doua.. ..sper sa reusesc ca se cam foieste fata

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

fetele,nu ma dati disparuta,dar sotul meu mai are inca concediu pana pe 7 si am un alt program cu el acasa,asa ca nu mai apuc sa fac mai nik,ka maimutika mea doarme mai tarziu si mai am si sotul pe cap,care vrea la computer;v-am citit pe sarite si de aceea nu-i raspund decat lui lavinia(mi sa parut mai imp)sa nu cumva sa uit pe cineva,si sa va supi;
Lavinia,pe mine nu ma doare operatia mai deloc,decat cand imi baga fimea niste picioare,cred,ca mai bn ai merge la un medic sa vezi daca totul e ok.Nu va supi celelalte pe mn,o sa va raspund la toate.

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara fete dragi,

am reusit sa ajung la capitolul asta. am vazut poze superbe cu Rares de floric, Bryce de Clara, Maia de bamsy, careia ii multumesc si de urari. .

ttenzika felicitari pentru progrsele Alecsandrei. cand va citesc, nu-mi vine sa cred ca si al meu va face in curand la fel. noi suntem la stadfiul de ras cu chiote si dat drumul la gangurit de vreo 2 zile si stau toata ziulica si-l ascult cum rade el "cu voce". azi i-am facut comanda de clay sa-i fac amprenta la mana si picior daca tot am facut 3 luni. Doamne, repede au mai trecut. dau si in cinstea lui.

Picki eu am cumparat batista bebelusului de pe ebay. uite aici. eu evit sa-l folosesc frecvent. cunosc copilasi care au prins oroare de sunet de aspirator de la prea multi mucisori aspirati. iar second, am observat ca daca ii aspir aproape zilnic, face mai multi mucisori. asa ca il folosescuneori, in rest, ser fiziologic si betisoare de urechi.

buburuza1979 m-au dat gata ochii lui Serban.

miruta in legatura cu dieta, citesc cartea www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0679733558/ref=ox_ya_oh_product" target="_blank">asta. mi se pare super de bun simt. o dieta sub 2000 de calorii afecteaza productia de lapte, lipsa carbohidratilor afecteaza de asemenea. trebuie mancat din fiecare grupa (proteina, glucide, etc) ca sa pastram echilibrul in organism. copilul nu va fi privat, dar corpul nostru va fi privat de anumite substante daca tinem o dieta prea restrictiva. si de acolo ne vom trezi cu osteoporza, etc mai tarziu. cartea este scrisa de o nutritionista care a trecut si ea prin 2 sarcini care au lasat-o cu kg in plus. intentionez sa renunt la dulce de maine si sa trec mai mult pe paste integrale, etc, dar nu sa renunt la alimente esentiale. si din pacate, painea, chiar si bruna, e importanta in timpul alaptarii pentru ca organismul trebuie sa produca mai multe din toate ca sa dea copilului ce are nevoie. oare ai inteles ceva? ca sunt uneori destul de incoerenta.

dani3lla .

lavinia.p . am vazu poze cu Rares la topogan. e un scump cum zambeste.

deea 24multumim.

ttenzika dca te uiti sus in casuta unde vrei sa scrii mesajul, ai pe al doiela rand mod format. apasa pe sageata si alege interactiv. iar cand vrewi sa scrii bolduit, colorat, etc te duci de exeplu pe B si iti va aparea o casuta de text unde vei scrie texul in bold. la fel merge pt orice alta functie. si apoi ii dai ok.

cris_82 super Miruna in lighean. ce scumpa e!

Picki vai ce travaliu. uneori ma intreb ce e in mintea lor? inteleg ca e preferabil sa nasti natural, dar chiar asa????? in romania curg cezarienele, iar in Vest iti dai duhul cu naturalele. oare cale de mijloc nu exista. stiu ca cezarienele sunt scumpe. in cazul UK-ului, unde sistemul de sanatate e de stat, ii inteleg de ce nu vor sa opereze. ii costa o avere.

ma duc la somn. va pup

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Deea, multumim pt gandurile bune
Picky, habar nu am de la ce face niste bubite la fundulet si pasarica, dr ei a spus ca poate are o intoleranta la fructoza si sa nu-i mai dau nici un fruct si nu i-am mai dat de aproape 2 sapt. dar degeaba cu toate ca o spal cu ceai de galbenele la fiecare scutec schimbat si o dau cu baneocin unguent in loc de alte creme , e sg care mai atenueaza. Uneori ma gandesc ca gresesc pe undeva pt ca mi-am dorit-o atat de mult si parca nimic nu-mi iese cu ea ,mai vedem sapt care vine cand merg iar la dr. cred c-o sa-i fac iarasi un set complet de analize.
Yioanna, voi ce mai faceti, sunteti bine? Am vrut samai vad poze cu Stefi si nu a mers
Lavinia , felicitari pt locul I
MangaGirlam vazut pozici cu un bebelus superb

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna fetelor. Venim si aici daca ne primiti.
Eu sunt Anamaria, nascuta pe 05/03/1983. Sotul meu, Stefan, alias Vifor (tatal lui a vrut sa il cheme asa, deci...), nascut la 10/10/1967. Eu politista, el afacerist.
Pe 10 oct 2008, chiar de ziua lui, ii dau vestea cea mare, vom avea bebe, fericire mare. Eram impreuna de 5 ani, dar nu casatoriti. A urmat cununia civila in acelasi an de Sf Andrei. Si cel mai important: Pe 2 iunie 2009, la ora 11.30, la maternitatea Medlife din Bucuresti vine pe lume buburuza noastra Bryanna Gabriela. Nu cred ca e nevoie sa va spun ce am simtit pt ca toate am trecut prin asta, plangeam si radeam in acelasi timp, sentimente pe care nu pot sa le exprim, doar o mama poate simti asa ceva.

Mare bucurie in familiile noastre, prima nepoata, iar in iulie urmeaza nunta si botezul, bucurie de nedescris.
Ieri Bryanna a facut 7 luni i inca nu imi vine sa cred. A trecut timpul asa de repede, ma uit la ea si nu pot sa cred ca am o fata asa frumoasa (), nu pot sa cred ca e a mea. In fiecare zi parca traiesc un vis. Sotul meu este extraordinar. Nu stiu ce as mai putea cere de la viata. De fapt stiu, mai vreau si un baiat.
Asa ca mi-as dori sa impart cu voi aceasta minunata binecuvantare de a fi mama. Pentru mine cel mai frumos lucru care mi s-ar fi putut intampla vreodata.

Asa ca pt listuta Bryanna Gabriela Auneanu, nascuta prin cezariana, apgar 9, 54 cm si 3260 kg, la ora 11.30, iar eu 05.03.1983.

http://photobucket.com/bryannagabriela_photo
http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/La%20mare/

http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/Nasterea%20Bryannei/La%20mine%20aks/6%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Yioanna vreau si eu un cal...eu iubesc caii inca de mica si imi doream sa calaresc, ceea ce a si facut-o de cateva ori..as mai vrea si acum dar timpul si problemele nu prea ma mai lasa

Lisa intru maine sa citesc despre ce e vb cu dieta ..

Cris multam dar cred ca ai vazut poze mai vechi, ca nu le-am pus inca pe cele noi cand ai scris tu

Daniela super filmuletul...si sa aibe pofta la masa..si Stefi e innebunita dupa cele mai ciudate poziti de supt...asa cum am vazut la tine, in fundulet, in picioare, pe burta mea...da o intrebare am nu te trage de sfarcuri?, ca a mea face tot timpul asa, ii mai da si palme la tatzi, o cearta...o ciupeste, trage de ea , mai trage o dusca, iar o mai bate dar se intamla asa cand are chef de joaca cu tatzi...ca daca ii e foame, pai baga frate

Mirela si pe mine ma uimeste...citesc maine dieta si vad ce si cum ...poate o bag si eu o perioada....eu o sa rad de tine daca cedezi ....pai trebuie sa te imping de la spate, nu? ...Ia ca incep si eu de maine exercitii ptr burta si bicicleta ...aveam un cd cu instructor si exercitii da trebuie sa-l caut ca nu stiu pe unde mai este..Stii ce era comic la el...ca il setam la anumite ore si instructorul ma facea atenta ca e timpul de exercitii...tare comic ...ia ca ma apuc maine sa il caut..Da' dupa ce fac curat, calc...uiii ca multe mai am

Lisa multumim de apreciere la poze..Asa este avem par mult...si sper ca pana la un an sa se indeseasca...multi imi spun ca e bine ca dupa ce ii iau motul sa o tund pana la piele ca sa i se indeseasca ...dar eu nu prea as vrea...voi vedea atunci cum se arata

Deea vazut poze de un carliontat blondin frumusel foc...si ce scump e cu dintisori ....si e inalt ....dupa cum se arata in poze, vrea sa plece la plimbare...il face mama fotbalist?! Felicitari ptr dintisori...da' cred ca e normal sa ii iasa cam toti o data...cu pauza de cateva zile....oricum sper sa treaca mai repede faza asta, ca il doare pe mititel

DanaMi, multumesc de apreciere..pai ce sa faca si ea daca a "lipit" mami patutul de pat...daca vrem la mami nu trebuie decat sa trecem Felicitari ptr progrese...eee usor, usor invata sa faca pasi, intai trebuie sa stea ea bine pe picioare

Reby, pai las' ca dupa ce incepe sotl munca pui monopol pe computer Oricum te asteptam des pe la noi

MangaGirl da mie nu imi multumesti? Ca si eu i-am urat lui Aidan la mai multe lunite ...A mea deja are oroare de pomita, de ser, de betisoare si de tot ce tine de curatat nasucul...plange, urla...mi e mila de ea dar trebuie sa ii fac si asta...
Aici diferenta dintre o nastere naturala (pe uscat sau in apa) si cezariana e ff mica...dar deh te lasa pana iti dai duhul...oricum a doua oara cand o fi sa nasc...clar cezariana...nu mai vreau chin si nici sa mai pun viata copilului in pericol...si unde sa mai pun ca trebuia sa nasc in apa, fara epidurala...

DanaMi e posibil sa aibe pipi acid de la ce papa...ce legume ii dai?!, ca am vazut ca fructele le-ai stopat o perioada .. Tu ii mai dai san? Ca daca da, ..bei sucuri acidulate? Mananci fructe...si pe care le mananci frecvent? Ai incercat sa ii pui alta marca de pampers?

Gata fetelor am ajuns si ue la zi, sper ca nu am uitat pe nimeni...ma duc sa ma bag in pat ca e 1 ceasul .

Va pup si va urez noapte buna voua si buburuzelor

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun

Mergi la inceput