A mers cineva cu trenul de curand?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am calatorit in 25 dec. pe ruta Oradea-Arad, cu acceleratul de Iasi-Timisoara, vagoane moderne, caldura ok, singurul lucru care nu mi-a placut, erau vreo 2 persoane care au cersit se pare ca de boala asta nu mai scapam in veci.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poate s-au schimbat lucrurile - sper sa fie asa.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Gabi, sper ca s-a schimbat ceva, era si cazul, cand am fost eu a fost horror, noroc cu politistii, ei mi-au si povestit ca in trenul ala se inregistreaza cele mai multe furturi si violuri .

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Proaspat despre trenul foamei, am citit chiar azi pe blogul visurat www.visurat.ro/2010/01/05/dilemele-unei-foarte-lungi-calatorii-cu-trenul/" target="_blank">aici.

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In concluzie, daca exista, ia bilet la vagon de dormit, clasa cat mai mica. Circuli noaptea, copilul doarme si stai si tu intinsa langa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Parca pleaca cu transiberianul 30 zile.
Cit tine drumul...max 8 h..e mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Guestus,scuzele mele,dar cand esti nevoit sa mergi la drum cu un bebelus de 3 luni,si 3 ti se par multe,si te interesezi de tot ce este posibil.Oricum,am hotarat ca nu "arde" atat de tare,deci pot sa merg mai in vara,cand nu o sa mai fie asa frig,si,poate,se mai termina si cu porcina asta,ca azi cand am auzit ca s-a dus Toni de la Cronica carcotasilor din cauza gripei,m-am speriat rau de tot,plus ca din Iasi au fost cele mai multe cazuri.Multumesc celor care si-au rapit din timpul lor si mi-au raspuns... Numai bine.

Mergi la inceput