A mers cineva cu trenul de curand?
Raspunsuri - Pagina 2
Gabi_K spune:
am calatorit in 25 dec. pe ruta Oradea-Arad, cu acceleratul de Iasi-Timisoara, vagoane moderne, caldura ok, singurul lucru care nu mi-a placut, erau vreo 2 persoane care au cersit se pare ca de boala asta nu mai scapam in veci.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
buli spune:
poate s-au schimbat lucrurile - sper sa fie asa.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Deianira spune:
Gabi, sper ca s-a schimbat ceva, era si cazul, cand am fost eu a fost horror, noroc cu politistii, ei mi-au si povestit ca in trenul ala se inregistreaza cele mai multe furturi si violuri .
Deianira spune:
Proaspat despre trenul foamei, am citit chiar azi pe blogul visurat www.visurat.ro/2010/01/05/dilemele-unei-foarte-lungi-calatorii-cu-trenul/" target="_blank">aici.
anya spune:
In concluzie, daca exista, ia bilet la vagon de dormit, clasa cat mai mica. Circuli noaptea, copilul doarme si stai si tu intinsa langa el.
Lali_mete spune:
Guestus,scuzele mele,dar cand esti nevoit sa mergi la drum cu un bebelus de 3 luni,si 3 ti se par multe,si te interesezi de tot ce este posibil.Oricum,am hotarat ca nu "arde" atat de tare,deci pot sa merg mai in vara,cand nu o sa mai fie asa frig,si,poate,se mai termina si cu porcina asta,ca azi cand am auzit ca s-a dus Toni de la Cronica carcotasilor din cauza gripei,m-am speriat rau de tot,plus ca din Iasi au fost cele mai multe cazuri.Multumesc celor care si-au rapit din timpul lor si mi-au raspuns... Numai bine.