Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vladi si eu ma bucur ca ai revenit cu sfaturi. Sa nu te mai aud ca te scuzi, mai ales ca noi toate citim cu atentie ce ne spui tu

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

24+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avionika spune:

ca sa nu mai editez: nibi_niki mi se pare mie sau si tu ai fost putin acida? fara suparare.
Si ca sa mai si raspund (desi acum chiar ca nu cred ca o mai intereseaza pe honey ) copilul se schimba dimineata deoarece el transpira in timpul noptii si nu ca s-ar murdari, desi si asta ar fi o posibilitate, ca doar papa lapticul si noaptea.

Mergi la inceput

irinabobe sa nu judeci niciodata userii acestui forum dupa cite mesaje posteaza.

briza_marii nu te supara insa primul mesaj de azi, daca te-ai uita in urma ai vedea ca este cit se poate de serios. Si cum am vazut ca nu ma bagati in seama, am incercat si eu sa va trag putin de mineca, cum ca exist si eu, pe aici pe undeva. Iar cit de mult am oferit eu sprijin aici, nu a tinut de mine chiar deloc, cu toata parerea de rau. Eu insa am invatat sa privesc in viitor si sa nu judec oamenii dupa cite caractere tasteaza pe un forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Avionika nu e frumos cum te porti cu fetele , eu nu sunt de prea multa vreme in comunitatea lor insa s-au purtat f frumos si m-au primit cu caldura nu e nevoie sa le vb astfel.Daca nu ai primit nici un raspuns sau nu ai fost multumita poti specifica acest lucru politicos.
Burticele am citit ce ati spus cele care aveti deja experienta si o sa-mi prinda bine , eu fiind la primu bebe..

28+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Avionikaeu zic sa incheiem subiectul aici ca nu are rost sa continuam.dar raspunsul tau nu a fost frumos.

29+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Ioana, si pe mine m-au primit frumos, la inceput, insa daca nu am putut fi de ajutor pina acum, nu m-am remarcat (pentru ca n-am avut cum) lumea te uita si nu te mai baga in seama. Eu consider ca ASTA e un lucru urit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Avionikaeu zic sa incheiem subiectul aici ca nu are rost sa continuam.dar raspunsul tau nu a fost frumos.

29+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

de acord sa incheiem nu ca n-a fost frumos raspunsul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Apar si eu la spartul targului, dar azi am colindat pe afara. Am fost la tati la serviciu, am fost pana in Auchan dupa paine si vroiam sa mai iau cate ceva pentru bebe, de pe lista, dar nu am gasit nimic sa imi placa.

Am citit tot, dar is cam obosita sa iau pe fiecare la raspuns.

Vladi multumim pentru listuta ta. E foarte completa si utila si daca nu te superi o sa o adaug intre documentele de pe google impreuna ca celelalte listute.
Mi-am luat listuta ta si o mai completez pe a mea.

Avionik te rog sa ai grija la raspunsurile pe care le dai mai ales ca esti noua si mai multe fete s-au "fript" la inceput abordand acest tip de comunicare. Nu ne cunoastem, deci aciditatile nu sunt permise.
Daca, cele la primul bebe, intrebam ceva, asteptam raspunsuri de la fetele cu experienta, nu raspunsuri din carti pe care putem si noi sa le citim.

Eu desi mai am un pic si fac 33 de saptamani si care la inceput stateam bine cu, cumparaturile acum nu am mai inaintat deloc.
Dar incerc saptamana asta sa definitivez lista mea si a lui bebe. De maine ma apuc de spalat si calcat, asta maine si poimaine ca apoi iar e sarbatoare 2 zile si nu o sa pot face nimic.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

avonik ai dreptate scuze nu dupa numarul mesajelor se judeca un membru ci dupa continut, iar mesajul tau a fost plin de sfaturi. si scuze si pt faptul ca am uitat ca pe aici se poarta sa ai mai multe id-uri...dar sa o lasam balta...nu vreau sa ma enervez in plus.
o seara placuta fetelor.

28 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Oanaiacovita am intrat pe gmail si am luat si eu muzica pentru bambilina mea careia ia palcut f mult.Poate dupa ce termini si tu listuta ta si ce-a a lui bebe o pui pe mailul comun pt fetele ca mine mai putin experimentate , la primul bebe si un pic speriate , pt ca recunosc , cu cat trece timpu si ma apropii de 30 si ceva de sapt ma gandesc mereu la ce sa iau si cum o sa fie cu bebelina acasa pt ca nu prea are cine sa ma ajute, o sa trebuiasca sa ma descurc sg..Va .

28+ Alexandra

Mergi la inceput