Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramy77 spune:
Neata si de la mine,
Cam la amiaza
, dar fiimea a avut azi noapte program sportiv,asta pe langa arsurile de rigoare care au revenit in forta...
DELIA13 mi-a luat sotul de dimineata Rennie
si m-am mai linistit. In viata mea n-am avut asa ceva, nici la inceputul sarcinii cand mi-era greata nu ma simteam asa nasol...Dar trece si asta.
ANDRA iti tin pumnii ca sa fie totul bine, o sa vezi ca asa va fi.Mai da cate un semn din cand in cand sa stim cum esti.
ANDIRA, multa sanatate fetitelor tale,sa isi revina cat mai repede!
RIELLA, iti raspund cu intarziere, sper sa mai citesti odiseea noastra. Si eu sunt cu RH neg.si probabil o sa am nevoie de ROGHAM. Doctorul meu imi zicea in decembrie spre sfarsit ca momentan s-a rezolvat problema cu vaccinul si il au in spitale, dar nu se stie pana cand. El mi-a recomandat sa ne interesam din timp de unde il putem procura in caz de nevoie. A zis ca a inteles ca Farmaciile Dona ar aduce la comanda, daca ai in C-ta te poti interesa daca e asa sau nu, sau, cel mai sigur, din strainatate, pe baza de reteta eliberata de dr. din Romania. Noi fiind mai aproape de Ungaria mi-a zis ca se poate de acolo, a avut si el cazuri. Aaa, si am vazut si pe DC la mica publicitate un anunt cu Rogham de vanzare, poti incerca.Sper ca ti-am fost de folos.
Eu una multumesc fetelor mai experimentate pt sfaturile si parerile fiecareia,mie imi prind bine, nu cred ca trebuie sa sarim in sus daca nu suntem de acord cu ceva din ce se spune aici, fiecare e liber sa tina sau nu cont de ceea ce citeste.Acuma eu stiu ca hormonii de gravi sunt
dar...
Hai ca m-am intins cat o zi de post,sper ca nu v-am plictisit.
O zi buna tuturor.
Ramona, 30+
Briana-Maria
GabyHila spune:
La multi ani tuturor burticilor, mamicilor si pruncilor agitati!
Eu am terminat de citit tot ce ati scris dinainte de anul nou si speeerrrr sa nu uit pe nimeni:)
Incep cu Oana careia ii multumesc pt munca de la colaj! E emotionant si visam cu ochii deschisi ca poate odata ne intalnim pe undeva toate!
Nu gasesti nici o pozitie in care sa poti dormi? eu ma tot sucesc si pana la urma gasesc! Spor la spalat si calcat! Banuiesc ca e o bucurie nebuna!
Ca sa nu uit... eu am niste sentimente de atata dragalasenie pt sotul meu de as musca din el:) imi e atata de drag cand il vad cum ne ingrijeste... of off...maiiii maiiii!!!
Andra iti tin pumnii! voi cei mai fericiti parinti macar v-ati odihnit acasa si nu in spital de Sarbatori!
Dianami tu cum esti? am vazut ca esti deja in sapt 35 acuma! si daca e sa se intample minunea, e ok nu? doamne ca incep sa apara bebei la noi la odisee in curand!
Andira cred ca esti franta de oboseala si ingrijorare cu amandoua matzele bolnave! Curajoasa si Irina, eu lesin instant cand vad branule!! Le duci la gradi am inteles? sa dea domnul sa fie bine!
Ramy77 sa nu te miri ca fafce antrenamente aia mica prin burta ta! cred ca iti foloseste ficatul pe post de minge:)) il preia odata pe zi din faza a doua!! ma doare cateodata burta de stau sa cad fara aer!
Nu cred ca mai vin la Mures!
De azi intr-o saptamana am programare la Brasov la o clinica privata! l-am curtat pe medicul meu sa imi faca cezariana mai mult ca pe sotul meu.... si ma ingrozesc ca ies cu depresie din spital! sper din tot sufletul sa ma primeasca si sa mai fie locuri! oricat de curajoasa eram la inceput, ca nu conteaza unde nasc, ca sunt numai trei zile... m-am razgandit! Nu stiu sa dau spaga, vreau sa stau intr-un salon curat si fara curent! sa am o toaleta curata si un dus unde sa ma pot spala macar cate putin! Si 2500 de lei nu mi se pare o avere! calculele mele preliminare arata ca tot pe acolo as fi cheltuit si cu nascutul la Mures! As fi fost mai linistita intradevar stiindu-ma intr-un centru medical performant ...dar asta e!
Brb.... a venit preotul cu botezul!! 
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)
ioanaa28 spune:
Vio
pentru sfaturi. Deci tu erai si cu dureri intercostale. inseamna ca o fi adevarat ca tusea poate sa fie una dintre cauze... azi sunt ceva mai bine. am stat doar in casa, cat mai mult in pat la caldurica. Referitor la ce iti dau medicii, parca nu e bine nicicum. Tu ziceai ca nu ti-a dat nimic iar eu m-am enervat ca mi-au det calmante ce nu sunt recomandate in sarcina
Asadar..cel mai bine e sa avem mare grija sa nu fie nevoie. Doar ca uite, se intampla...sper sa treaca definitiv !!! si tusea m-a mai lasat. sanatate multa si tie si multa grija ca doar suntem pe final![]()

Denisa, ai sa vezi ca singura vei gasi formula ideala pentru voi in ce priveste baita si schimbatul hainitelor bebelunei.Fiecare copil se manifesta in felul lui iar mama e cea care cu siguranta il va intelege cel mai bine. Ai sa te minunezi singura de cat de bine vei intui nevoile copilasului tau
Bineinteles, parerile altora sunt binevenite, ca doar n-o sa fie totul bazat pe intuitie mai trebuie si gandit. Iar experienta e intotdeauna mai buna decat teoria.
Lui Alex i-a cazut buricul a patra zi, l-am dezinfectat doar cu spirt. Apoi am inceput sa-i fac baie zilnic, in cadita normala de plastic pt bebe, dar nu te gandi ca o dezinfectam exagerat. Mai mult o spalam cu sapun, doar la cateva zile dezinfectata cu spirt. Am preferat sa-i fac baita in fiecare seara, asa cum spunea si Yaya, a devenit un ritual, iar pentru el un moment de relaxare si distractie. ii placea tare mult, si dormea apoi ca un ingeras. Am folosit ff putin sapun lichid, bio, iar creme defel. Doar bepanthen preventiv dupa fiecare scaun, spalat in prealabil, si nu a avut niciodata iritatii.
Hainitele in primele luni ramaneau de multe ori de la o seara la alte le schimbam doar daca se murdareau.Asadar, impropriu spus pijamale..salopetele intregi cu piciorusi sunt cele mei practice, sau pantalon si bluzita,body, atat.Noapte invelit cu o paturica subtire, caciula doar o ora dupa baita, in camera maxim 23 grade.
Asa a fost cu Alex, de data asat vom vedea...
Referitor la ce citesti, eu recomand MAMA SI COPILUL, autori EMIL SI HERTA CAPRARU. ![]()

freedelia, ma bucur ca va reuniti. Subscriu la ceea ce spuneai tu, si eu in ultima vreme il vad pe Alex ca pe un ingeras,
si cu siguranta mi-e un pic teama de momentul in care va trebui sa ma imparta, si de faptul ca nu-i voi putea fi alaturi in orice moment. Dar tu ai mai trecut prin asta, asa ca trebuie sa ne incurajezi
Daca ai reusit sa te descurci atat de bien cu doi copilasi o vei face si cu trei cu siguranta![]()
Vad ca si selina e in asentimentul nostru...haj sa ne incurajam reciproc ca ne vom descurca
, 
Andira, mi-a fost teama ca tacerea ta nu era un semn bun. Ce sa mai zic, imi pare rau pt voi, pt pitice mai ales, sper sa se incheia acum cu toate problemele de sanatate. multumesc de sfat, lui Alex chiar greu reusesc sa-i curat nasucul bine fiindca nu-i place, dar voi fi mai atenta. Sa va faceti bine cat mai repede![]()
Cand ai timp mai vino in povesti
, mai uiti de nacaz, ca-mi dau seama cat te-a suparat situatia asta..
Andra, sa ai rabdare...stim ca esti o mamica tare cuminte![]()

Ioana,
30+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
honeybaby spune:
ioana- Mie dr mi-a spus ca tusea dupa gripa/raceala poate sa dureze si 3 saptamani. Important e sa rupa si sa nu fie verzi secretiile din gat(sorry pt detalii)
Mi-a mai recomandat sirop GrindTus. Nu l-am incercat pt ca am zis sa termin sticla de Stodal si vad ca nu mai am nevoie.
La incercat mama care 2 nopti cu a mai dormit din cauza tusei si a avut efect. Mama a luat gripa de la mine ca nu a avut ce face si a venit de Craciun sa ma vada. A stat 10 min dar a fost suficient.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
ellanik spune:
Neata si de la mine la ora 13.Masurat burtoaca dar masurat pe nemancate, nebaute, evacuat reziduuri tot tot ca sa avem o valoare reala si iacata ca mi-s ca pretul psihologic adik 99cm.Dupa 5 sarmale,o felie de tort si juma' de butelca de apa se mai adauga niste cm dar irelevant.Azi mi-am primit si eu analizele si sunt bune in sensul ca nu e nimic sub valoarea de referinta .Deci manca-o-ar mama de perfecta ca nu stiu de unde sa ma iau !!!
Bune sfaturile cu baita ca eu habar nu am stiam ca se face zilnic si intr-adevar nu mereu cu sapunel.Evident ca am primit sfaturi de genul pune-i ou in baie pune-i aia pune-i aia si uite asa facem o ciorbica de toata frumusetea.Eu tin minte de la mama ca atunci cand ii facea baita fratelui meu ii punea un saculet cu flori de musetel si intr-adevar de spalat l-a spalat dupa ce i-a cazut buricutul.Nasica lui bebeGeo a primit insa sfat sa o spele pe bebelina ei chiar daca nu a cazut buricutul ca cica nu ar avea nimic.Oricum e tare incomod clipsul ala de la buric .Cum intra in gaura de la pampersul ala mic?Ea oricum foloseste pampers normal fara gaurica de buricel.Evident ca zilele astea am tot auzit diverse baboace "cum sa nu pui caciula copilului in casa?" "cum sa nu-l invelesti?".Eu sunt genul care nu da sfaturi nimanui pt ca nici mie nu imi place dar ieri am fost sa o vad pe nashica aia mica mica si scumpica si soacra adik bunica, facuse cu aerul conditionat 29 de grade si bietul copchil era cu costumas, apoi in scutec infasata si invelita .Mi s-a parut exagerat dar mama bebelinei a coborat sa ia ceva si soacra imediat i-a adaugat paturica...si a gasit bietul copil ud tot.Deci....lume nebuna.Soacra mea deja a facut ochii mari cand i-am zis ca nepotul ei nu va purta caciula in casa.Si dupa aia i-am spus ca eu nu vreau ca baiatul meu sa fie sensibil ca al ei.A fost de acord.Oricum nu avea incotro.
Vladi stiu despre ce cadita vorbesti si eu tot de-aia am ochit si am vazut si cadita si suport separat de folosit in cada mare .Faza cu dolceria veneziana o stiu si eu insa am fost inspirata si am cadorisit produsele ca altfel derapam rau.Una e sa ai tu la inaltimea ta 100 de kile si alta ar fi la mine.Iti dai seama ca as fi o bila cu nas?Si ochi si gura pe deasupra.
Selina
demult nu te-am vazut.Sau tu saraca de tine ai intrat dar ma stii ca-s beleuza si cascata.Dar asta e farmecul meu,nu?![]()

Avionika nu e frumos ce faci.Faza cu "buna dimineata" e acida rau de tot si stii ca nu prea avem voie sa luam mai nimic pt aciditate la stomac.Da-i cu miere !![]()
Gloria(gabyhila) pe mine nu ma introduci deloc in seama,hai?Frumos iti shade,bre.Auzi da de ce vrei mata cezariana?Pai cu epidurala nu simti mai nimic bre (parol) si ....dar ma rog tu stii mai bine.Oricum trebuie sa fii curajoasa ca nu asa te stiu eu.Nu ai dat raportul ce ai luat de la Bucuresti din expeditie.
Andra
keep in touch fetica draga si vezi cum seduci medicii aia pe acolo ca mie taaare mi-e teama ca de-aia te tot cheama la spital.le place sa se tot uite intre cracii tai sa-ti verifice dilatatia.
Andira mooama biata de tine cu gazutzele tale.Si bietele de ele ce indura.Cred ca e tare greu sa vezi ca pruncii tai sufera .Hai sanatate si sa le treaca mai repede ca sa fie fresh pt bebe3.
Merg sa pregatesc o salata Cezar.Doreste cineva?
Revin!!!
+31 cu
George-Theodor
AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Merg sa pregatesc o salata Cezar.Doreste cineva? Revin!!! +31 cu George-Theodor AMR 8 saptamani !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
eu vreau chiar daca nu stiu ce e :))) dar cum poftesc la tot ce vad si aud...n.o fi rea
andra acum am citit ca te internezi iar, ai grija de tine, te asteptam cu vesti bune !
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
ellanik spune:
Dayanara uite aici:
salata verde,castraveti,rosii, ceapa taiata rondele (eu prefer ceapa verde) , fashiute de piept de pui facute snitel dar date nu prin pesmet ci prin fulgi de porumb facuti marunt , bucatele de cascaval si crutoane facute in ulei de masline cu busuioc.Se pune desupra lamaie, un strop otet balsamic si ulei de masline si se mananca pana pocneste detinatoru'.

+31 cu
George-Theodor
AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Ramy77 spune:
GABY,
sa stii ca asa zice si consortul, ca nu e de mirare ca fii-sa imi foloseste ficatul pe post de minge, ca na, e mostenire de familie...cand se intinde zice ca face streching!
Toti fostii lui coechipieri de numai ingheti de unde intreaba ce face copilul? Al meu zice ca nici nu s-a nascut si e vedeta...
e mandru nevoie mare. Si tot asa, mi-e tare drag de el cand tine mana pe burtica si asa cu ochii mari zice, e un copil acolo....parca inca nu-i vine sa creada
. Altadata se intreaba asa ingrijorat, oare cum o sa ne descurcam?![]()
Ce sa zic, daca tu crezi ca e mai bine la Brasov...Sincer si eu m-am gandit la ceva privat, dar in Ms nu este clinica privata inca, so...asta e.
Si o intrebare pt fetele care au deja copii, stiti ceva de produsele Bubchen?
Ellanik
esti de coma![]()
Hai ca iar m-am intins,
Ramona, 30+
Briana-Maria
honeybaby spune:
Ella- tare faza cu ou in apa de baita, si un pic de patranjel si gata ciorba.
Eu sunt deacord sa pui in apa busuios, galbenele dar nu musetel pt ca e alergen. Eu fiind stan patitu cu alergiile ma feresc de orice e posibil alergen. Verisoara mea a sters baitelul la ochi cu ceai de musetel si s-a trezit cu ochii umflati de nu-i mai putea tine deschisi, pt ca era alergic la musetel. Era la doilea copil, iar la primul a facut la fel si nu a patit nimic. Depinde de copil.Eu prefer sa nu risc.
Roxana eram sigura ca vrei si tu salata
. Eu dupa ce azi noapte am mancat toata noaptea, de vreo 3 ori, azi nu pot sa mananc nimic. Doar sticla aia de Pepsi ma tenteaza

Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
CoriMami spune:
Si mie mi-e drag de al meu barbat

Intr-o seara l-am chemat ca simteam niste miscari mici si ritmice, a pus el urechea, a stat cuminte de i-a amortit gatul si la un moment dat a zis catre burtica" mai maimutzico, tu nu cumva sughitzi?"
Sweeeeet
In alta ordine de idei, tocmai ce am luat rezultatele la analizele de sange.
Eu care nu am avut in viata mea probleme cu colesterolul si care in momentul recoltarii tineam post de o luna aproape, iaca colesterol total 318!
Si mi-au iesit si limfocitele naspa, adica sub minim.
Aveti vreo idee? Ma duc maine la tanti doctora, dar pana atunci?
Pup
29+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!