HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 8
ale1212xa spune:
neatza si de la noi fetele...
si eu m-am zvarcolit toata noaptea nu imi gasesc locul pe nici o parte...ma scol din ora in ora amortita
opaaa...un nou fulgisor....felicitari AYLIN, sa iti creasca blonda mare si mumoasa
problema gazelor e si la mine prezenta deci cred ca e o perioada peste care trecem...sper
-----------------------------------------
36+ cu Dragos-Andrei
blue_rain spune:
Felicitari Aylin!
Abia astept sa vad poze cu minunea blonda!
Maine am si eu programare la medic, sunt asa nerabdatoare sa il vad! Sunt sigura ca a crescut bine, ca incepe sa danseze ca si Ivan, sau s-o fi molipsit de la el
tzontzo manager 37+
poze
poze Tzontzo
ale1212xa spune:
aoleo fetele eu acum ma uitai pe geam si la noi ninge si a nins toata noaptea ca deja s-a pus zapada pe jos
-----------------------------------------
36+ cu Dragos-Andrei
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_rain Felicitari Aylin! Abia astept sa vad poze cu minunea blonda! Maine am si eu programare la medic, sunt asa nerabdatoare sa il vad! Sunt sigura ca a crescut bine, ca incepe sa danseze ca si Ivan, sau s-o fi molipsit de la el tzontzo manager 37+ poze poze Tzontzo |
asa asa.... nu numai pe mine sa ma teroorizeze.......acest mic terorist.........
abia astept sa vii maine sa mai aud vesti..........
Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
cris.dogarel spune:
BLUE RAIN multumesc mult de raspuns. vorbim pe PM
FETELE& RATUSCA mulumesc de rasp. privind sanul/garmastan. la mine nu e la sfarc iritatia si nici la suprafata pielii, e rosu sub piele, deci nu stiu daca ar merge garmastan, dar il incerc, ca nici eu nu m-am mobilizat sa fac pregatirea sanilor si mai am 2 saptamani maxim
PLATEEA, cred ca o iau pe urmele tale: azi noapte am visat ca intrase aylin pe forum si zicea ca iar a ajuns la spital cu dilatatie maxima si ca naste "in direct", ca nu o doare nik
LOREX, VI4I, aveti vreo veste de la ROCO?
Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
cris.dogarel spune:
nu mai stiu daca naste MCRISSA azi (??), sau VIKINGA, sau ROCO sau alta surpizica, dar "simtz" ca e nevoie de fetele astea:
Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
dastefa spune:
Daria a fost de treaba si m-a lasat sa dorm pana acum
asa ca nu prea ma resimt dupa nesomnul de azi noapte
dar asta nu inseamna ca nu servesc si eu din de la plateea
Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
mitumac spune:
Felicitari Aylin
Sa fiti sanatosi si sa va bcurati de mica blondina...
Refacere rapida si sa vina lapticul repede....
34+
mariucasara spune:
Felicitari Aylin! Bine ai venit pui blond!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru