HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

acum am vorbit cu ROCO la telefon!!!! Doamne chiar nu inteleg cum pot astia sa-si bata joc in asa hal de o persoana!!!! prin ce dureri trece ea acum numai ea stie,ca plangeam si eu cu ea !!! zice ca are dilatatie de 2 de ieri si tot la acest stadiu ramane si ca are contractii super dureroase la fiecare 3 minute!!!!! si cand vine cate un TAMPIT acolo sa o verifice ii spun ca atata timp cat la bebe inima bate normal totul e bine!!!! cum ma sa fie bine daca de 4 zile mama e in chinuri si nici sa manance sau sa doarma nu poate!!!!! zice ca de la morfina si gelul ala se simte ametita si vomita intr-una si ca e dishidratata!!!!!! zice ca macar sotul e langa ea si o mai incurajeaza,zice a au mai incercat sa faca galagie dar NIMIC!!!
i-am zis eu sa mai insiste si ea si sotul sa faca galagie ca poate doar asa or mai reactiona!!!!! a zis ca pe la 3(adica la 5 pe ora noastra) mai vine dr pe la ea si poate poate or hotara ceva!!!!!!!

am incurajat-o,i-am zis ca toate fetele de la odisee sunt alaturi de ea si ca ne rugam mult!!!!

DOAMNE indurate de ROCO a noastra sa nasca cat mai repede si sa tina pe bebe Alex in brate si sa uite de toate chinurile prin care trece acum!!!!!!

fetele parca am scris tot ce am retinut din toata discutia noastra,daca am uitat ceva nu stiu eram si eu indurerata sa o aud asa chinuta!!! daca mai am vesti revin......

33+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Nu pot sa cred ca ROCO trece prin asa ceva. Cum pot fi medicii aia atat de inumani? I-as omora cu mainile mele!!!!

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Noi am facut o vizita la Cora si am mai luat cateva costumase pentru bebe mic. M-am contrazis cu sotul in fata raionului de haine de bebelusi daca niste costumase ii vor fi sau nu bune lui fecioru-su. Constat ca a cam uitat domnul cat e de fapt un nou nascut dar o sa isi aminteasca el rapid.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

a mai zis ca de cand e acolo s-au nascut mai mult de 30 de bebei!!!
si ea tot cu aceste dureri.....

am intrebat-o daca macar i-au rupt membranele ca sa grabeasca un pic procesul si zice ca ei asteapta sa ajunga la dilatatie de 4-5 si poate atunci!!!! dar pana atunci...... si mai zice ca cand vine doctorul la ea si ea se roaga la el.in rapsuns se rade la ea si zice ca asa e normal la prima nastere sa fii in travaliu atatea zile

no comment

niste ANIMALE FARA SUFLET!!!!!

33+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Cred ca ROCO poate fi unanim declarata mamica eroina a odiseei Doamne, ajut-o!!! Poate scapa, saracuta Bine ca macar bb e bine, offf...

Multumim Vi4i de vesti, poate ne aduci si unele bune dupa 5

34+ Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Stanescu Adrian Sorin Medic de familie
Adresa: Str. Smaranda Braescu nr. 16, sector 1 ,
Telefon: Tel. 021.232.04.40

Cel mai bine ar fi sa te programezi si sa-i faci o vizita la cabinet inainte sa nasti. Discuti cu el si probabil iti va da nr de mobil sa il suni cand ajungeti acasa.

multumesc muuult asa cred ca fac, merg si cu ana, si sa vorbesc. e relativ aproape, deci ok

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

acum am vorbit cu ROCO la telefon!!!! Doamne chiar nu inteleg cum pot astia sa-si bata joc in asa hal de o persoana!!!! prin ce dureri trece ea acum numai ea stie,ca plangeam si eu cu ea !!! zice ca are dilatatie de 2 de ieri si tot la acest stadiu ramane si ca are contractii super dureroase la fiecare 3 minute!!!!! si cand vine cate un TAMPIT acolo sa o verifice ii spun ca atata timp cat la bebe inima bate normal totul e bine!!!! cum ma sa fie bine daca de 4 zile mama e in chinuri si nici sa manance sau sa doarma nu poate!!!!! zice ca de la morfina si gelul ala se simte ametita si vomita intr-una si ca e dishidratata!!!!!! zice ca macar sotul e langa ea si o mai incurajeaza,zice a au mai incercat sa faca galagie dar NIMIC!!!
i-am zis eu sa mai insiste si ea si sotul sa faca galagie ca poate doar asa or mai reactiona!!!!! a zis ca pe la 3(adica la 5 pe ora noastra) mai vine dr pe la ea si poate poate or hotara ceva!!!!!!!

am incurajat-o,i-am zis ca toate fetele de la odisee sunt alaturi de ea si ca ne rugam mult!!!!

DOAMNE indurate de ROCO a noastra sa nasca cat mai repede si sa tina pe bebe Alex in brate si sa uite de toate chinurile prin care trece acum!!!!!!

fetele parca am scris tot ce am retinut din toata discutia noastra,daca am uitat ceva nu stiu eram si eu indurerata sa o aud asa chinuta!!! daca mai am vesti revin......

33+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

E sigura ca in UK se intampla asta? Ca daca nu as fi stiut si as fi citit asta as fi crezut ca e undeva in lumea a 3-a unde nu exista alta posibilitate. Bine macar ca bebele e bine si nu a intrat in suferinta. Poate se indura totusi medicul care o va vedea la 5 sa ii puna o perfuzie pentru dilatare macar, daca nu vor si nu vor cezariana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

multumesc muuult asa cred ca fac, merg si cu ana, si sa vorbesc. e relativ aproape, deci ok

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Nu ai ptr ce. Mie mi-a placut tare de el. Imi pare rau ca a trebuit sa apelez la altcineva pentru bebe Petru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Doamne, prin ce trece saraca fata !!!!
Nu-mi vine sa cred ca se intampla intr-o tara civilizata!

Hai ROCO draga, rezista! Suntem alaturi de tine!

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Haircut in carnete acum observ ca nu scrie greutatea bebeilor apeciata de computer, poate si pt ca nu-i cine stie ce luata in seama, nici data probabil data de masuratorile comp., de ex la mine imi zicea ca o sa nasc ba pe 31.de ba pe 30 ba chiar pe 29! Si suntem 6 zile mai tirziu si nimic.
Oricum in 34sapt daca are deja peste 2 kg e clar ca bb o s afie mare. La mine au luat si mult in ultimele sapt, asa ca depinde si cind nasti. Ca din ce am discutat cu alte femei ce au nascut in sapt 41-42 toate au avut bebei peste 4kg de aia imi doream si eu sa nasc prin sapt 39 sa fie bebe mare si bine intremat dar pina in 4kg... ca Nadja cu 4500gr imi da fiori pe spate cind ma gindesc la expulzie..Toate trec insa, nah.

FELICITARI AYLIN!
Vad in titlu ca a nascut, merg sa caut amanunte si sper sa dau de nouati despre ROCO saracuta de ea! Pai eu sunt norocoasa prin comparatie chit ca sunt in prelungiri de 2 zile is la mine acasa, ma plimb cu copiii si ciiinii, nu am dureri, dorm binisor. Roco.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica,
in prelungiri de 2 zile

La mine acum 4 saptamani la ultimul echo mi-a spus ca are 1900 gr asa ca daca tre sa intru in prelungiri am belit-o ca face asta mica 5 kile. Marti merg la urmatorul control o sa va spun ce estimeaza dr.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 31+

Mergi la inceput