HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

nici o veste buna de la Roco...

am asteptat un raspuns de la Plateea vis-a-vis de morfina la gravide dar cred ca nu a citit mesajul..

Vikinga, sotul lui Roco din cate am inteles eu e tot roman si ca ar fi amandoi acolo la un Master ceva, oricum, niste studii, o bursa ceva de genul..

Nu i-am mai trimis nici un replay ca nici nu stiu ce sa-i spun, sunt oripilata si mi-e frica sa nu se intample vreo tragedie, dar parca nu cred ca ar lasa-o astia sa pateasca ceva, ea sau bebe...

Am trimis un mail unei prietene din Londra si am intrebat-o de vreo organizatie care apara drepturile gravidelor...acuma sa vad cand imi raspunde..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

LA MULTI ANI 2010!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cris.dogarel eu o am pe Sara inscrisa la Stanescu Adrian. E medic de familie/pediatru din Bucuresti. Nu i-a prescris antibiotic niciodata, de asta nici nu stiu cum prescrie antibioticele (dupa analize sau direct un antibiotic cu spectru larg de actiune). Cand stateam in Bucuresti venea mereu acasa si pentru consultatii si pentru vaccin. Mereu mi-a raspuns la tel. si daca nu a reusit sa raspunda m-a sunat el inapoi. In plus la prima vizita mi-a dat o gramada de sfaturi, cum sa imbrac copilul, cand iesim la plimbare, cat stam afara, cum alaptez, ce sa mananc cat alaptez, cat de cald sa fie in camera etc.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

cris.dogarel eu o am pe Sara inscrisa la Stanescu Adrian. E medic de familie/pediatru din Bucuresti. Nu i-a prescris antibiotic niciodata, de asta nici nu stiu cum prescrie antibioticele (dupa analize sau direct un antibiotic cu spectru larg de actiune). Cand stateam in Bucuresti venea mereu acasa si pentru consultatii si pentru vaccin. Mereu mi-a raspuns la tel. si daca nu a reusit sa raspunda m-a sunat el inapoi. In plus la prima vizita mi-a dat o gramada de sfaturi, cum sa imbrac copilul, cand iesim la plimbare, cat stam afara, cum alaptez, ce sa mananc cat alaptez, cat de cald sa fie in camera etc.

multumesc mult imi poti da aici sau pe PM detalii de contact, unde lucreaza?

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Larisel, frumusele foc fetitele! Trebuie sa fie frumos sa ai gemeni, da' cred ca si tare greu

tzontzo manager 37+
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Sotul meu si-a dorit la nebunie gemeni. Dar n-a fost sa fie....

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Stanescu Adrian Sorin Medic de familie
Adresa: Str. Smaranda Braescu nr. 16, sector 1 ,
Telefon: Tel. 021.232.04.40

Cel mai bine ar fi sa te programezi si sa-i faci o vizita la cabinet inainte sa nasti. Discuti cu el si probabil iti va da nr de mobil sa il suni cand ajungeti acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

haircut, gratiana, treaba cu bazinul e serioasa...
daca intentionati sa nasteti natural, sa insistati la dr vostru ginecolog pe subiect, dar IN ASA FEL INCAT SA PRICEAPA GRAVITATEA DURERII...
nu vreau sa va sperii, Doamne Feri, dar... se mai intampla sa apara complicatii la nastere, din cauza asta... si nu are rost sa va nenorociti. dr vostru e cel mai in masura sa va consulte si sa stabileasca ce si cum, dar... atat va rog, sa insistati, ca sa masoare si sa controleze amanuntit, nu asa... rapid.

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Multumesc de sfaturi, Plateea, o sa insist sigur, tinand cont ca si bb e tare mare, probabil ca o sa ajung totusi la cezariana daca nu vine ea pe la 37-38s singura, la varsta mai mare a sarcinii nu stiu daca mai am eu curajul s-o nasc pe jos. Sa vedem cat mai creste si ce parere are si dr, nu-i un dr care sa vrea ceza fara indicatie, asa mi-a parut

Gratiana, imi pare rau ca si tu treci prin asa ceva. Pe mine ma doare si in pat, si la mers, zilele astea am incercat sa ies prin mall putin si am fost terminata, si mai am cateva saptamani bune de suportat Dar trec toate, bb sa fie bine

34+ Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Haircut in carnete acum observ ca nu scrie greutatea bebeilor apeciata de computer, poate si pt ca nu-i cine stie ce luata in seama, nici data probabil data de masuratorile comp., de ex la mine imi zicea ca o sa nasc ba pe 31.de ba pe 30 ba chiar pe 29! Si suntem 6 zile mai tirziu si nimic.
Oricum in 34sapt daca are deja peste 2 kg e clar ca bb o s afie mare. La mine au luat si mult in ultimele sapt, asa ca depinde si cind nasti. Ca din ce am discutat cu alte femei ce au nascut in sapt 41-42 toate au avut bebei peste 4kg de aia imi doream si eu sa nasc prin sapt 39 sa fie bebe mare si bine intremat dar pina in 4kg... ca Nadja cu 4500gr imi da fiori pe spate cind ma gindesc la expulzie..Toate trec insa, nah.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica,
in prelungiri de 2 zile

Multumesc de raspuns, Vikinga, nu la 34, ci la 32 de sapt avea 2,600kg, acuma cu toata marja de eroare de la eco, tot e f mult, de-aia am si facut un test de toleranta la glucoza, sa nu fie vreo pb pe acolo. E clar o sa nasc o balenuta acuma sa vedem pe unde-o putea sa iasa balenutza din minePupam Vikingii frumosi si tinem pumnii sa vina cat mai repede Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Merci PLATEEA dar credeam ca durerile astea de bazin sunt normale, in sensul ca incep oasele sa se pregateasca pt nastere.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Larisel, bebelushele tale sunt superbe ma uit la ele la fiecare postare a ta, macar cateva poze sa vad sa creasca mari si sanatoase, ca falcute au facut deja

Si eu sunt interesata de un medic pediatru, dar prin sect 6 sau mai aproape, ca nu cred ca o sa traverseze cineva Bucurestiul pentru mine in caz de nevoie ma gandecs ca macar o perioada o sa incerc sa mai tin legatura cu neonatologul din maternitate daca nu gasesc nimic de la inceput

Mergi la inceput