Tzepe de Revelion

Tzepe de Revelion | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu si eu, cei care ati facut Revelionul la restaurante (in Bucuresti) daca ati fost nemultumiti de ceva ... De fapt, m-ar interesa daca ceea ce vi s-a promis in program a coinci cu ceea ce ati primit.

Noi am tot cautat un restaurant pentru Revelion si pana la urma nu ne-am putut hotari (de fapt, noi ne-am hotarat, dar restul gastii nu), si m-ar fi ajutat niste opinii negative, pentru ca din cele pozitive n-am gasit intotdeauna.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

se pare ca toata lumea a fost multumita...

dar nu inteleg cum niste pareri negative v-ar fi ajutat sa fiti mai hotarati!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pai de exemplu aveam niste restaurante pe lista, dar nu auzisem mare lucru despre nici unul. Am dat cautare pe net dupa fiecare si n-am gasit decat cateva comentarii, care in principal se refereau la mese obisnuite, nu la evenimente.

Orice parere mi-ar fi fost de folos, daca nu ma ajuta sa aleg un restaurant, ma ajuta macar sa mai reduc lista.

Mi-e greu sa cred ca toata lumea a fost multumita ... Poate inca nu si-au revenit dupa petrecere ... Astept in continuare pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sint citeva sute (mii) de restaurante in Bucuresti si tu nu stii ce vrei. Pareri negative despre noaptea de revelion? In general? Vrei sa decizi pentru la anul? Nu de alta, dar pina la anul unele ies de pe piata, apar altele noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

La restaurant este important cu cine mergi, meniurile sunt in general aceleasi si oricum cine are chef de mancare in noaptea de Revelion?
Eu am fost de-a lungul anilor si in tara, si in strainatate, oricat de frumoasa este petrecerea organizatorilor, conteaza cine e langa tine.
Tu daca ai un grup de prieteni, puteti face ce atmosfera va place voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nici pentru mine acest subiect nu poate fi relevant si sa dau un exemplu:anul trecut in ianuarie am urcat la Slanic Moldova si am mancat un pranz la un restaurant acolo.Foarte buna mancarea,scumpa dar chiar faina.Anul acesta am repetat experienta,iar din 6 adulti cati am fost la masa aceea,nimeni n-a fost pe deplin multumit,iar ca si preturi mult mai sus(adevarat,bonul nu era fiscal,insa suntem obisnuiti sa fim "intepati"mai ales ca nu se vorbea romaneste la masa.Daca iti scriam inainte de a doua vizita,puteam da bila alba.....asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

Tu daca ai un grup de prieteni, puteti face ce atmosfera va place voua.

Pai tocmai asta e problema, ca grupul pe care-l avem noi nu este nici foarte mare si nici foarte sudat. Si degeaba ai un grup de 10 persoane, sa zicem, daca te duci intr-un restaurant de 100 de locuri, nu poti sa impui nimic.

Concret, pe mine ma interesa daca:

- in meniu se promite bufet suedez si la fata locului te trezesti ca nu mai apuci din fineturi, ci ramai sa alegi din resturi, adica mancarea este bufet suedez, dar putina cantitativ (au patit-o niste prieteni, dar mai demult). Chiar daca nu ma duc pentru mancare, totusi pretul mi se pare destul de mare pt o noapte si toate restaurantele se inghesuie sa-ti ofere cele mai fine si deosebite preparate, asa ca este si asta un criteriu dupa care m-as orienta.
- ti se promite ca nu vor fi manele, dar la fata locului te trezesti cu ele toata noapte, "la cererea clientilor"
- ti se cere un pret la inceput, dar la sfarsit si se mai cer bani si pt ospatari

Chestiile astea as fi vrut sa le stiu. Chiar daca sunt mii de restaurante in Bucuresti, se poate face o selectie. Nu m-am referit la restaurantele de cartier si nici la cele super-luxoase, ci la cele de mijloc, cu meniuri cuprinse intre 250 - 350 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Eu acum 2 ani am fost in Frame (zona Romana). A fost super, muzica momentului, multa lume, bauturi fine si la discretie, mancare in special tip aperitive, tot la discretie, atmosfera etc. Mi-a placut mult.
Asa ca anul asta am ales sa mergem tot acolo, la 250 lei pe noapte (cu reducere inainte de 20 dec a fost cam 230). Mancarea a fost mai buna, au avut aperitive, pui, salate, sosuri, carnati, dar a venit mai tarziu si au dus-o in alta camera (practic pana ne-am dumirit am mancat pe la 11.30, deja ne pierise si apetitul), la bauturi nu mai faceau cockteilurile de le tineam minte, care erau mai deosebite, dar au avut de toate (mai putin vin). Nu mi-a placut ca erau putini oameni, muzica mai mult gen house, deci nu s-a prea dansat, si in concluzie nu a fost atmosfera. Dar nici nu pot sa ma plang, per total m-am simtit bine.

Mergi la inceput